Friday 9 March 2012

Ljubomora pitanja

Ljubomora je sastavni dio naše misli procesa. Naišli smo s ovim negativnim osjećaj nekoliko puta za neki razlog ili drugi. Možete ga ignorirati ako ga pops gore u vašem umu jednom u neko vrijeme. Međutim, ako se počne utječu na vaše prijateljstvo i druge važne odnose, onda morate znati da je postala vaše slaba točka. To će izazvati više štete nego da vas bilo tko drugi. Uzrok većine problema ljubomore su neke nesigurnosti koje se nalaze u nama.
Ljubomora pitanja u odnosima
Ništa ne može biti ljepše nego biti zaljubljen. Međutim, kada su neki obrezivanje ljubomora pitanja u stabilan odnos, onda to može biti loše za vas oboje. Često se događa da počnete okrivljuje svog partnera bez razloga, kada stvarni problem leži u vama. Normalno, ljubomora u odnosima razvija iz nesigurnosti koje postoje u vezi, ali niste svjesni njih. Dakle, utvrđivanje uzroka iza nesigurnosti nam pomoći da riješite problem učinkovitije.
Sjedi u mirnom kutu svoje sobe. Uzmi komad papira i napiši o svim onim prigodama u kojima ste se osjećali ljubomoran o svom partneru. Naći ćete da određena pitanja su uobičajena u većini tih navrata. Nakon što su shvatili razloge od polovice vaš problem je riješen. Sada, morate učiniti napore da se prevlada ih jednog po jednog. Vi ćete biti u iskušenju da ih riješimo u jednom potezu, ali biste trebali oduprijeti iskušenju u suprotnom će biti previše teret za vas. Možete razgovarati s partnerom o tome i poduzeti njegov ili njezin pomoć da biste dobili osloboditi od tih neželjenih problema. Kada komuniciraju jedni s drugima o svom nesporazuma, onda se može stvar riješiti lakše. Što bi se naći da je većina odnosa pitanja mogu riješiti komunikacijom.
Ljubomora Problemi u braku
Ljubomora može imati nepovoljan utjecaj na snažnu vezu bračnog odnosa, kao dobro. U tom stanju pozitivne osjećaje povjerenja i razumijevanja su blokirani od strane negativnih osjećaja ljubomore. Kako se nositi s takvom situacijom, morate postati osiguran kao osobu. Morate razumjeti vaš pravu vrijednost u braku. Morate imati čvrsto uvjerenje da nitko nije više važno u vašem životu partnera od vas. Dakle, pitanje od vas napuštanja ni ne pojavljuju. Donijeti neke pozitivne promjene u vašem životu. Kao rezultat toga, osjetit ćete zadovoljni o sebi, kao i vaš odnos sa svojim partnerom.
Ljubomora pitanja s prijateljima
Tu ne može biti ništa više nego nesretni bave ljubomoru u prijateljstvu. Obično, to se događa kada se vaš prijatelj je uspješniji od vas. Možete početi usporedbom o tim stvarima da je vaš prijatelj ima, ali ne morate. Drugim riječima, ako se osjećate ljubomoran na tvoj prijatelj's dostignuća. Evo, prva stvar koju treba učiniti je da ne daju puno važnosti za ovu vrstu negativne misli. Samo ih ignorirati kao prolazi. Inače, napraviti posebne napore, tako da oni misli ne unesete vaš um na sve. Kad ne razmišljam o njima, onda splasne osjećaje na svoj vlastiti. Ako tim mislima već postoji u vašem umu, onda, podsjetite se da su vaši prijatelji vaše realnu imovinu koji će biti s vama zauvijek kroz gustu i tankih. Vi ne možete priuštiti da izgubite prijateljstvo samo zbog nekoliko misli koje su gnjavi vaš um. Na taj način, možete odbaciti negativne misli i početi osjećaj istinski sretan zbog vašeg prijatelja.
Dobivanje više od ljubomore pitanja osjećat ćete veliko o sebi. Dovoljno je biti sretni i zadovoljni s bilo koje imate. Tako neće biti mjesta lijevo za osjećaje ljubomore u vašem životu. To je dobro za obje svoje fizičko, kao i mentalnog zdravlja. Vi ćete biti u mogućnosti to shvatiti važnost svake osobe koja se nalazi u vašem životu i vaš život će biti lijep.

1 comment:

  1. Željela bih sa mnom podijeliti javna svjedočenja o tome kako je isti čovjek kojeg sam vidio na ovom forumu nazvao Dr. Agbazar iz AGBAZARSKOG TEMPLE-a, upravo napravljen za mene, ovaj čovjek je upravo svojom magijom donio mog izgubljenog bivšeg muža u roku od 72 sata. Bila sam udana za svog supruga Alana Evansa, dugo smo bili zajedno i voljeli smo se, ali kad ga nisam uspio roditi 4 godine, napustio me i rekao da ne može više nastaviti, sada tražim načine da ga oporavim dok nisam vidio ovu stranicu dr. Agbazar na njegovu moć. Također mu se obratite za probleme kroz koje prolazite i provjerite vlastitim očima:

    ( agbazara@gmail.com ) ILI WhatsApp na ( +2348104102662 )

    ReplyDelete