Sunday 18 March 2012

Holly Grmlje: Vrste Holly grmlje

Zamislite da ste član obitelji koja ima više od 400 članova! Holly grmlja jedna takva vrsta. Oni imaju više članova u obitelji nego dana u godini! Kladim se da ste umire da zna više o njima u aukciji! Pročitajte ovaj članak znati o Holly grmlja vrste.
Što je Holly Bush?, Holly je član grmova i grmlja obitelji. Holly grmlje (botanički naziv - Ilex) su rod sadrži više od 400 vrsta. Oni su ukrasnog bilja koje se koriste kao ukrasi i živice od uzrasta. Različite vrste grmlja božikovina se široko koristi u cvijet vrtovima diljem Europe i Amerike. Oni se također nalaze u dijelovima Azije i Afrike. Holly grmovi su tamne zimzelene biljke sa svijetle boje bobica koje služe kao veliki izvor hrane za ptice i biljojeda. Toliko, tako da je Holly je zapravo uzgaja u srednjovjekovnoj Europi, hraniti stoku. Općenito, božikovina grmlja se koristi za dekoracije vrt. Dakle, oni zahtijevaju obrezivanje. Inače oni mogu narasti i do znatne visine kao što je 60 metara i više. Holly grmovi su, naravno, vrlo izdržljiv, što znači da mogu izdržati ekstremne klime bez porazan.
Sada kada znamo nešto o svete grmlje, neka nas pogledajte vrste svete grmlja.
Holly Grmlje: Vrste; Sve što mislite o Holly je da je lijepo zeleno biljka s lijepim bobicama koje čine naše domove izgledati milostiv. Vrste holly grmlja svakako će vas očarati! S obzirom na nastavku su neke od različitih vrsta božikovina grmlja nalaze diljem svijeta. Čitajte dalje i upoznati te različite vrste božikovine grmlje.
Plava Holly: Ilex Meserveae; Ovaj tip holly bush dobiva svoje ime od svojih stvoritelja, gđa F. Leighton Meserve iz New Yorka. Gospođa Meserve koristi dvije različite vrste hollies, Ilex Rogusa (koji je bio jak, ali ne i veoma atraktivno), te Ilex Aquifolium (koja je lijepa, ali ne i veoma izdržljiv) i stvorio hibrid u ranim 1960-ih. Ovaj hibrid bio je i atraktivan i Hardy. Prvi hibrida pod nazivom Blue Boya i Blue Girl (kao hollies su muškarci ili žene). Kasnije, kao i više hibridi stvoreni su, oni je dobio različita imena kao što su Blue Princ i Princeza Blue, Blue sluškinju i Blue Stallion, Blue Angel, Honey sluškinju, Golden Girl, itd.
Ove Holly grmovi su tamno zelene, a medvjed svijetle crvenim bobicama. Oni su jedan od najčešće naći vrste Holly grmlja i raste do visine od 9 do 12 metara. Kako rastu, njihova lišća se okreće od tamno zelene do plavo-voštan zelene boje. To je razlog zašto su oni nazivaju Plava Holly. Njihova bobice su korisno ako želite privući Robins ili druge male ptice u svoj vrt, kao što su oni favoriti ptica i kukaca. Osim privlačenja ptica, ove vrste božikovina grmlja također služi kao prekrasna biljke vrt živica. Njihova tamno zeleno lišće isprekidanih s jarko crvenim bobicama daju svoj vrt svečani izgled tijekom cijele godine.
Japanski Holly: Ilex Crenata, a to je jedan od najvažnijih posebne vrste Holly grmlja. Raste sporo, ali ipak može živjeti dulje od 75 godina. The jedinstvena značajka ovog Holly je da, iako njegova grananja navika je gusta, lišće se teksturom delikatno i šiljcima. Bobice su uglavnom crne, ali na neke japanske Holly grmlja, oni su nijansu zlatno žute boje.
Ostali nazivi i božikovina grmlja vrste koje dolaze pod japanskom Holly su Convexa, Microphylla, patuljak pagoda, Green Lustre, itd. Ovi tipovi božikovina grmlje narastu na prosječnoj visini od 2 do 13 metara. Oni su izdržljiv i može biti pruned teško. Ova značajka čini ove vrste božikovina grmlja odličan izbor za jake i visok vrt živice.
Američki Holly: Ilex Opaca; Američki Holly, kao što ime sugerira, je među native American vrste Holly grmlja. Ova vrsta raste do visine od 15 do 30 metara. Lišće je duboke zelene, a listovi su mali i istaknuti. Oni nose svijetle grimiz plodine. Neke druge sorte američke Holly su Cobalt, kardinal ograđivati, Miss Helen, itd. američki Holly je naširoko koristi kao ukrasna biljka za krajolik dizajne u vrtovima diljem Amerike i Europe, a također i za svečane dekoracije.
Kineski Holly: Ilex cornuta, Kineski Holly je vrlo gusto foliated grm koji može narasti do visine od 25 metara. Listovi su duboko sjajan zeleno, a Bush je zaobljen. Bobice su u početku sitne i svjetlo zelena, i oni postupno rasti i požutjeti i konačno Auburn. Ove vrste Holly grmlja, prvi su one koje nose cvijeće i voće u proljeće i plod imaju najveći među svim svete grmlje vrste.
Jedinstveno obilježje o ovom grm je da se može nositi bobice neovisno od muškaraca grmova. Međutim, bobičasto voće bogato grow, ako se nalazi jedna muška grm u blizini. Budući da je lišće je gotovo nepropusna, ovaj tip holly bush ih čini super grmova za privatnost. Neki od njegovih sorte Patuljak Burford, Carissa, itd.
Inkberry Holly: Ilex glabra, a Inkberry Holly je vjerojatno hardiest svih vrsta božikovine grmlja. To može izdržati ekstremne hladnoće, poštenu količinu topline i dobro raste u vlažnim i močvarnim močvarna područja. Listovi, koji su svijetle zelene boje na početku skrenuti tamno zelene i blistavim kao što su zrele. Kako biljka raste stariji, on počinje gubiti srčanost prema zemlji. The Holly Inkberry raste do 8 do 10 metara. Crni bobice koje nosi su dobar izvor hrane za ptice. Budući da ovaj grm nema jako gusta lišća, može se koristiti kao ukras na granici oko jezerca, mostove, zgrade, itd. Neke sorte su Shamrock, nordijsko, Nigra, itd.
Engleski Holly: Ilex Aquifolium, Engleski Holly je native biljka Europe. Bilo je doveo do Sjeverne Amerike koji će se koristiti kao ukrasna biljka. Prosječna Engleski Holly može narasti do 30 metara. Lišće je gust i lišće su istaknuti i oštri oko rubova. Listovi su duboko nijansu zelene, voštana i imaju sjajan izgled. Cvjetovi su slatka mirisna, a bobice su tamnocrveni. Engleski Holly bobice su otrovne ako se progutaju od strane ljudi. Čak i ptice i kukci pričekajte da se potpuno zreli plod su prije nego što konzumiraju bobice kao što su oni izuzetno gorak. Njegova sorte uključuju Rubricaulis Aurea, Petra, itd.
Kako Plant Holly Busha: "Ovo su neke od različitih vrsta grmlja Holly. Kao što je spomenuto, oni su lijepi vrt ukrase i također su vrlo korisni kao živica privatnost. Međutim, ako dobru njegu ne uzima tijekom sadnje, božikovina grmlje neće moći služiti svojoj svrsi i svoj vrt moglo ispasti da izgledaju odvratan! Čitajte na znati više o tome kako biljka Holly grm. , Da biljka grm zelenika, prvo iskopati duboku rupu u tlu gdje namjeravate zadržati Busha, kao i božikovina grmlje ne rastu dobro ako se prenositi s jednog mjesta na drugo. Rupa treba biti gotovo jednako duboko kao spremnik iz kojeg će biti sadnje grm i barem tri puta kao širok. , A zatim pažljivo izvadite grm i stavite ga u rupu. ; Holly grmlje rasti dobro u suncu, ali oni su grmovi koji rastu u hladu, kao dobro. Tako biljka grmlje u mjesto gdje su dobili gotovo jednaku količinu sunca i hlada. ; Posebnost Holly grmlja je da su episkopalan tj. svaka biljka ima samo jedan set reproduktivnih organa, bilo muško ili žensko. Dakle, za oprašivanje uzeti mjesto, neophodno je da su muški i ženski grmlje zasadio unutar udaljenosti od 5 do 6 metara jedni od drugih. , Nakon sadnje svete grmlje, vode ih velikodušno. , A zatim oploditi grmlje s kiselim gnojivom kao i božikovina grmlje preferiraju kisela tla. ; Savjet: najbolje vrijeme da biljka grm zelenika bi biti na početku zime, i u močvarno područje, kao što su hollies grmova za vlažna područja. Spori su uzgajivači, ali dodati veseo izgled u svoj vrt!
Kako to Prepoznati Vrste Holly Busha; Kao što je spomenuto ranije, božikovina grmlja dioecious. Iako su inherentno muške i ženske pojedinačno, postaje vrlo teško 'prepoznaju' muški božikovina grm iz ženskog božikovina grm na prvi pogled. Pročitajte savjete dane u nastavku znati kako prepoznati vrste grmlja Holly. ; Cvijećem: I muška i ženska božikovina grmovi su biljke cvjetnice ležaj cvijeće s 4 latice. Ako vam se detaljan minutu pogled na središte cvijeće, primijetit ćete ili 4 žute ili zelene prašnicima žarulja poput strukture. Cvjetovi sa žutim prašnicima su muškarci, a oni sa zelenom žarulje su ženke. ; By Bobice: Općenito, to je jedina žena Holly grmlja koje proizvode voća zbog oprašivanja. Dakle, sasvim je sigurno reći da Holly grmlja s plodine su žene i one bez bobice su muškarci. ; Uzdanica ovaj članak na Holly grmlje vrste pomogao. Sljedeći put kada mislite o landscaping ili želite Spiffy svoj vrt, provjerite da li odabrati pravu vrstu Holly i uzeti dobru brigu o tome.

No comments:

Post a Comment