Thursday 15 March 2012

Pearl Nakit Njega

Od svih nakit koje posjedujemo, biseri su uvijek različiti, ne samo na način na koji su formirane ali kako im dodati eleganciju nas kada smo ih nositi. Tu su zapravo mnogo vrsta bisera. Ponos da se osjećamo kad smo vlastiti jedan biser koji dolazi od toga da bude njegovan i formira u dubini oceana unutar kamenice, jednostavno je očaravajuća. Just posjedovanje remek-djelo prirode, kao biser sjajan, nije dovoljno. Također, samo za informacije radi, biseri su u lipnju birthstone. U svakom slučaju, mora poduzeti potrebne mjere predostrožnosti za biser nakit njegu, tako da njihova ljepota nikad ne gubi daleko!
Kako očistiti i briga za biseri?
Biseri se smatraju otporan na udarce i izdržljiv, što su oni. Biseri su dati ocjenu od 3,5 do 4,5 na ljestvici Mohsova tvrdoća. Stoga, oni ne trebaju esencijalne briga dok čišćenje. Postoje neke jednostavne, ali učinkovite mjere koje treba poduzeti kako bi se održavati svijetli sjaj bisera koji su poznati. Kada je u pitanju čišćenje od bisera, poduzmite sljedeće korake i vaše bisera će biti kao veličanstven kao što su bili kada ih kupili. , Uvijek koristite mekom tkaninom bez ili SILICON krpom za brisanje biser površine nakon svake uporabe. Nikada ne koristite krpu koja je oštra ili abrazivna materijala, to će naškoditi biser površine. , Dok čišćenje bisera, možete navlažite krpom s običnom vodom, ako želite. Također možete koristiti rješenja koja sadrže blage sapune i preporučuju se za čišćenje biser. Ali pobrinite se da biseri su potpuno osušeni, naravno, prije nego što ih pohraniti. , Nikada nemojte koristiti rješenje koje ima oštre deterdženti, amonijak, alkohol, klor ili ocat ili limunska kiselina, lak za kosu, parfeme, itd. To utječe na sedef od bisera i čini ih dosadan. ; Uvijek nositi biser nakit nakon što su učinili sa svojim make up i parfeme. To je zato što kreme i parfemi mogu sadržavati štetne kemikalije koje mogu naškoditi bisera. Čak i znojenje u tom slučaju utječe na sjaj bisera. Stoga je važno da ih očistiti svaki put kad ih skinu. ; Ako nosite biser prsten, provjerite da li je potrebno isključiti prije nego što aplicirate vaše dnevne krema za ruke ili hidratantnu, ili čak i prije pranja ruku. ; Ako plivati ​​puno, pobrinite se da uklonite bisera prije ulaska u bazen, što je klor dokazuje da se vrlo štetna za sedef. Također porinuće bisera u vodu slabi niz u kojem se biseri beaded zajedno. , Nemojte koristiti Ultrazvučno čišćenje za čišćenje biser nakit. ; Ako biseru nakit je izgubio svoj sjaj i sjaj, razmislite o njima brišući nježno s malo količinu maslinovog ulja uz pomoć mekom krpom. To pomaže da se oživi sjaja i sjaj od bisera. ; One također mogu tražiti pomoć od draguljara za čišćenje biser nakit; Spremanje biser nakit
Drugi važan aspekt biser nakit skrb je brigu o mali, ali važne stvari, dok spremanje bisera daleko. Za razliku od dijamanata ili drugog dragog kamenja, koje se može polirati ili rezati, bisera samo treba biti uzeti briga za. Evo kako se brinuti o biserima kada ih pohraniti daleko:; Uvijek držati tvoj bisera unutra mekanu torbicu ili mekom krpom, tako da oni ne dolaze preko oštre površine. ; Nikad spremati biser nakit na isti kutije za nakit, gdje vas drugi nakit. Bisera mogu završiti uzimajući nule kada su u kontaktu s drugim drago i poludrago kamenje ili plemeniti metali oštrim površinama. , Nemojte držati biser nakit na mjestima s visokom temperaturom ili pod izravnog izlaganja suncu. To može uzrokovati biser to ispucati. ; Izbjegavajte pohranjivanje bisera Sigurnosni ormarić, u slučaju da morate, onda bi bili sigurni da ćete uzeti nakit iz nje u kratkim intervalima. Ako želite, možete staviti vlažnom krpom (provjerite da nije previše vlažan ili drugo to će izazvati plijesan.), U sigurnosni okvir kao biseri zahtijevaju određenu količinu vlage. Također budite sigurni da promijenite vlažnom krpom u redovitim intervalima. , Nikada ne spremajte biser nakit u obliku ih vješanje. To čini niz protežu i čini slab. Uvijek pohraniti biser nakit stan. Ovo je vrlo važan korak u biser nakit skrbi. , Nikada ne držati biser nakit na televiziji ili radijator. This šteti sedef od bisera i čini ga izgleda glup. , Uvijek budite sigurni da prenizati bisera na redovnoj osnovi kako bi bili sigurni da se niz izdržljiva iu dobroj formi. Korištenje svile niz ili niz najlon bi biti dobar izbor kao što su oni jaki i da će držati bisera netaknut. ; Da biste dodali na popis biser nakit skrbi, također možete string bisera u pojedinačne čvorova, što znači da svaki biser ima pojedinca čvor. Prednost ovoga je da se sprječava trenje među bisere (što je, naravno, dobro za duže trajnosti), kao i perle neće raspršiti daleko ako je dio niza završava razbijanje! , Pa to su bili nekoliko jednostavnih, ali izuzetno djelotvorne korake slijediti kada je u pitanju biser nakit njega. Biseri ne zahtijevaju posebnu brigu. To je samo vrlo promišljeni i jednostavni dan-to-day skrbi da se treba poduzeti, kako bi vječni i sjajan sjaj od bisera sjaj nastaviti danas i zauvijek!

No comments:

Post a Comment