Sunday 25 March 2012

College Student popis prodavaonica prehrambenih namirnica

College može biti zbunjujuće vrijeme. Za većinu, to je vrlo zbunjujuće, to jest. Pokušavajući pronaći svoje uporište i pokušava shvatiti što se događa oko njih, i stvaranje novih prijatelja i dobivanje koristi za naporan raspored - Sve to može potrajati cestarina na neke i oni mogli dobiti zbunjeni do te mjere da ne bude u mogućnosti odlučiti što kupiti kao dio trgovine shopping. Ovaj članak posebno je namijenjen za one studente koji nisu bili u stanju razumjeti ono što ide u izradu popis prodavaonica prehrambenih namirnica i kako to plan. Mnogi su forayed daleko od svojih domova po prvi put, a time i planiranja i terminiranja je potrebno kako bi plan za namirnice i ono što je proračun trebao biti kao malo previše novo za njih za obradu. Sljedeći članak će vam pomoći da razumijete ono što ide u planiranju trgovine popis student i onda ću ti dopuniti s nekoliko uzoraka će vam pomoći da se dalje. Nastaviti čitanje ako ste ikada bili zbunjeni o pitanju uvijek nedostižan i bitno "student popis prodavaonica prehrambenih namirnica!"
College Student Trgovina proračun
Nemojte čak i početi kupovinu prije nego znaš što je proračun slično. Ja razumijem da je to sve vrlo neodoljiv za vas, ali vjerujte mi, da ćete uskoro dobiti objesiti od njega. Zašto proračuna moraju biti dio trgovine s popisa za studente? Jer bez proračun ćete samo završiti kupnju stvari koje vam ne treba i stvari koje samo izgleda fancy ili atraktivno na prvi pogled. Jeste li ikada primjetili kako se do kraja berbe apsolutni junk kada ste gladni i izvan shopping? Ja ostatak moj slučaj. Pa onda, neka se sami spasiti nešto novca i naučiti kako proračun.
Shvatite da odlazak u kupovinu na proračun bi trebao biti spreman prema onome što odgovara vašim potrebama i je prava stvar za vas i da će se dogoditi nakon nekih oblika eksperimentiranja, a znajući što radi za vas i ono što je uzimajući u višak lik. Slijedite ove korake da shvate kako planirati budžet zbog trgovine student popis:; Korištenje bilježnice zapisati svaki stvar koju ćete završiti kupnju. I po svemu, mislim - sve. ; Učinite to za oko tjedan dana, a vi ćete znati što je vaš uzorak je kao. Bilo da ste završili kupujete određeni predmet svakodnevne ili ne. , A to onda će vam pomoći u određivanju proračuna, jer ćete znati da morate držati izračunati iznos izdvojen za pojedinu stavku. ; Isto tako sve ostale stavke će također spadaju u istu način. , Nakon što su provizorno proračuna planirani, probati i držati ga. No, vidjeti ako postoje bilo kakve promjene koje moraju biti izvršena uključiti stavke koje ste možda stali ili zaboravljene, ali dok shopping ne shvatite da ih trebate. ; Nakon par shopping putovanja ćete shvatiti što radi za vas i ono što prosječni fakultet shopping trgovine račun je sličan. Na osnovu toga možete promijeniti određene stvari tu i tamo isključiti nekoliko i uključuju nekoliko predmeta. , Također, traže neke trgovine koje imaju trgovine s kuponima koji će vam pomoći da uštedite novac i dalje. , A sada probati i držati tog proračuna što bolje zadržati vaše resurse pod kontrolom. ; College Student Trgovina Shopping List
Ovdje su neke osnovne stvari iz hrane vodiča koji bi trebali biti uključujući u svoj popis.
Doručak; Žitarice poput zobi i müsli, širok raspon voće, mlijeko, čaj / kava, kruh od cjelovitog pšeničnog zrna, širi kao džem, maslac, sir, marmelada i sl., jaja, slanina, corn flakes, ručak, od cjelovitog pšeničnog peciva; Wide rasponu od povrća kao što su špinat, brokula, kupus, gorke tikvice i slično; Jestivo ulje, smeđa riža, curry praha, jogurt, šećer, rajčice kečap, sol, preljev za salatu i umaci, rezanci, Večera, piletinu i druge meso, povrće za juhe, tjestenine i špageti omot, zalogaje, čips, kokice, Tacos / nachosa, Pizza baze; se odnose na ovu trgovine student popis kao referentna od stvari koje trebate uključiti u svoj itinerar. To ne znači da trebate samo staviti na ovaj popis. Stavite u stvari koje mislite da ćete trebati. Samo pazite da uključite sve osnovne skupine hrane, tako da ne samo da jaruga na čips i sami oboljeti.

No comments:

Post a Comment