Wednesday 7 March 2012

Uklanjanje uho vosak svijeće

Shvatite da uho vosak je staviti u uho ne zato što Bog ne zna što drugo staviti u uho, ali zato što ima svrhu služiti! Redu. Ja sam učinio što smiješno. Dakle, uho vosak je prisutan u našim ušima, jer štiti uho bubnjevi i kanala od stranih materijala, gljivice i druge krhotine koje mogu ući i uzrokovati štetu. Ipak, uho vosak ne smije gnojiti tamo mjesecima zajedno, treba ga očistiti. Ako to ne učini, to može dovesti do infekcije uha, a komplikacije poput gubitka sluha. Kako bi izbjegli sve to onda, uho vosak uklanjanje je vrlo bitna.
Prilikom čišćenja nečije uši, mnogi ljudi idu u za uklanjanje uho voštanica navodeći da postoji nekoliko prednosti uho osvjetljavanje svijećom. U sljedećem članku, mi ćemo vas kroz ovaj način uho vosak uklanjanja i raspravljati da li je sigurna opcija izabrati i utvrditi da li uho vosak svijeće rad.
Svijeće uho vosak
Pa što je svijeća od voska uho? Prije toga ipak, neka je razumjeti ono što uho osvjetljavanje svijećom je. Uho osvjetljavanje svijećom, proces pomoću svijeća od voska uho da biste dobili osloboditi od viška voska, je u praksi već dugi niz godina. Ovaj proces korištenja uklanjanje svijeća od voska uho uključuje korištenje specijalizirani svijeća koja je izrađena od biljnih materijala kao što je pčelinji vosak i sl., a zatim oblikovan u koničnog oblika. Dopustite nam da shvatimo kako koristiti uho svijeće učinkovito.
Potrebni materijali:
To su materijali koji će vam trebati organizirati, Sić pun vode. ; Rough krpe da se ne spali. , Karton ploče; Škare, Proces, razumjeti te uho osvjetljavanje svijećom upute pažljivo prije nego uzimajući u nju. , Ležati na boku s jastukom ispod uha. ; Cover jastuk sa grubim krpama da se ne će se upaliti. , Također pokriti ramena i okolici vaše uši s istim krpom. ; Sada se svijeća uho i probiti se u kartonske ploče (oko inča duboko). ; Nakon vrh svijeća je umetnuta u uho, svjetlo drugi kraj. , Pazite da držite kartonske ploče i uho u uspravnom položaju. ; Uho svijeća treba blokirati uho kanalom za taj proces biti uspješan. , Provjerite da li dim bježale, ako je, to znači da nema usisavanje. ; Držite svijeća lagano i ne gurati rezervirati, Neka svijeća spali dok se ima o palac i pol lijevo. , Nakon što, ugasite upaljenu svijeću. , A sada izrezati svijeća otvoren i vidjet ćete da sve krhotine i uho voska je potroše. , Ako se osjećate kao da je još tamo, te mogao probati ponavlja isti proces. No, budite sigurni da zaista postoji nešto tamo. , Ponekad malo ostatak će biti lijevi bek u uho. Dovoljno je uzeti mekom krpom, to navlažite i zatim obrišite nježno. , Ili možete uzeti obrisak pamuk i koristiti za iste. , Nakon čišćenja, sipati oko 4-5 kapi ulja od češnjaka u uho i pečat s pamuk loptu. To će spriječiti bilo kakve infekcije. , A sada okrenuti na drugu stranu i ponovite sa sljedećim uho. , Korištenje uklanjanje svijeća uho vosak je jedan od onih uho vosak uklanjanja home pravni lijek metode koje se mogu učinkovito koristiti sa samo malo opreza i pripreme. Ipak, došlo je u tijeku rasprava o smislu da li ovog uklanjanja uho vosak rješenje je sigurno ili ne i da li je učinkovito odgovore na upit o tome kako očistiti vosak iz ušiju s uho svijeća.
Uho vosak svijeće - Je li to sigurno?
Postoji nekoliko točaka koje su podigli o sigurnosti korištenja svijeću for uho vosak impaction. Ovdje su neke od tih dvojbi. , Gori od uha ili područjima koja ga okružuje, u slučaju izlijevanja. , Probijanje na uho bubnjevi. ; Čujte gubitak i zujanje u ušima. , Pojava nekoliko uha problema. ; Uklanjanje uho voštanica je stekao puno popularnost u nedavnoj prošlosti. Ipak, uvijek je poželjno da se ne pokušaj da se odnese ovu metodu na vlastite i uvijek uzeti pomoć od nekoga. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment