Saturday 10 March 2012

Pegboard

Mi smo uvijek traže jednostavne načine kako organizirati stvari oko nas da bi sačuvali naše kuće čiste i uredne. No, unatoč svim našim naporima dosta često vidimo se okružen sa stavke koje ne znamo gdje da zadržati ili trgovine. U stvari, neke od tih predmeta ne može se koristiti u našim svakodnevnim aktivnostima, ali s obzirom da smo mogli ih trebamo za neke neočekivane rad u budućnosti izbjeći ih čuvanje izvan našim očima, ili bilo da ih pokopaju u ladicama. Međutim, kad takve stvari oko nas ili ih pronaći unwantedly u sredini neki drugi posao može biti malo neugodno. Dakle, kako riješiti ovaj problem, pegboard može biti vrlo korisna. Ali što je točno pegboard, mi ćemo znati u sljedećem odjeljku.
Pegboard
Pegboard je perforirana lesonitu sadrži ravnomjerno raspoređene izbušene rupe kako bi stavke kao što su radionici ili garaži alat, kuhinjski pribor, itd. ploča je izrađena od lesonit, drvo ili metal, a prethodno izbušene rupe se koristi za držanje klinovima i kuke u cilju za pomoć raznim alatima. Tipično pegboard je spreman drvnih vlakana i neki iznos od smole. Odbor je utvrđen sa tanki sloj laneno ulje, a zatim se zagrijava na visokim temperaturama do polimeriziraju ulja. To povećava pegboard izdržljivost, otpornost na udar, tvrdoću i čvrstoću.
Smatra se da je najbolji uređaj za pohranu je pegboard prvenstveno se koristi za objesiti različitih vrsta pribora koji pomažu u stvaranju više prostora za pohranu, posebno u onim područjima gdje je prostor jedan od glavnih briga. Ali ako ste mislili da je vješanje drveni ili metalni pegboard u svojoj sobi može utjecati na vaš dom dekor, onda neka mi reći da postoji nekoliko pegboard ideje koje se mogu koristiti za instalaciju pegboard na kreativan način koji neće ugroziti svoju sobu dekor radije će pomoći u održavanju vaše sobi prostor više organiziran. Dakle, pegboard može se koristiti bilo gdje u vašem domu, odnosno kuhinju, kupaonicu, ormari ili bilo kojoj drugoj prostoriji u kojoj trebate jednostavno rješenje za pohranu. Dakle, ako planirate instalirati pegboard u svoju kuću, provjerite u nastavku daje pegboard instalacijska tehnika.
Pegboard Instalacija
Instaliranje pegboard nije tako teško kao što se čini. Stoga, pogledajte u nastavku dati korak po korak upute o pegboard instalacije.
Korak 1: Prvo i najvažnije odlučiti gdje želite montirati pegboard. Kad ste se odlučili da, dok montažu, provjerite da li ostaviti dovoljno prostora iza površini ploče. To je zato što kuke ili klinovi koji će se umetnuti kroz otvore u ploči bi biti zakačen od iza.
Korak 2: Sljedeći korak u instalaciji pegboard je označiti mjesta na zidu studs. To je učinjeno kako bi se montirati trake odbora potporu na zidu. Jednom smještena, uz pomoć razine povući vodoravnu crtu na zidu za daljnje smjernice.
Korak 3: Ovdje ćemo stvoriti okvir za ploče, tako da sljedeći znak na zidu, montirati vodoravno traka od drveta za zid pomoću vijaka drvo. Force vijka u studs pružiti podršku i isto tako probati instalirati druge trake, uključujući vertikalne trake u cijeloj regiji centar stvoriti okvir podrške pegboard.
Korak 4: Izračun mjerenja pegboard a time i smanjiti odbora materijal s ubodnom. Nakon rezanja, montiranja pegboard pripremljeni okvir pomoću vijci za drvo i akumulatorske bušilice pomoću odvijača.
Korak 5: Na kraju, jednom pegboard je montirana ispravno, stavite kuke u rupe, a zatim spustite svoje alate i ostalu opremu. U slučaju da zaboravite koji alat ide gdje možete nacrtati obris oko vješanje alata ili broj mogu ih prema njihovim vješanje mjesta.
To su neke lako slijediti upute o tome kako instalirati pegboard. A pegboard je jednostavan način da se mjesto i doći do one često, pa čak i rjeđe korištene stavke, koji se inače koristi se raspršili u našoj sobi i dao ga neuredan izgled. Nadam se da su informacije navedene u ovom članku dokazuje biti koristan i informativan za sve vas.

No comments:

Post a Comment