Wednesday 7 March 2012

Wedding palete boja

Imajući jedinstvenu paletu wedding boje osigurat će da vaše vjenčanje dekoracije izgledaju više dotjerana i lijepa. Wedding paleta boja ovisi u velikoj mjeri o sezoni Vašeg vjenčanja. Boja zima paleta vjenčanje će se uvelike razlikuju od boja proljeća wedding palete i pada wedding shemu boja. Ona također ovisi mnogo o vašim osobnim preferencama, kao i mjesto vjenčanja. Kao što svi znamo, lijep i skladan shemu boja koja je ugodan za oči, može napraviti podebljano izjavu. Boje da sukob s druge strane će imati prilično neskladna učinak i treba strogo izbjegavati. Pa kako ćemo ići o odabiru najbolje palete boja wedding? Ovdje ćemo raspravljati o raznim paletama wedding 2010 boja i kako ih možete koristiti za vaše vjenčanje.
Proljeće Wedding palete boja
Jeste li će biti proljeće nevjesta i radujemo se wowing svojim gostima uz veliku wedding ukras? Proljeće je idealno vrijeme da se odluče za meku pastelnim bojama koje uroka romantiku. Morate koordinirati različite elemente vjenčanja iz svadbena torta, centerpieces, cvijeće, svijeće, vrpce kako bi se cipele, za obavljanje tih boja teme. Možete koristiti boje poput lavande, vapno zelena, blijedo žuta, svjetlo plava, roza i breskva za stvaranje lijepe wedding paleta boja. Možete čak i odabrati svoje omiljene boje reći ružičaste nijanse i koristiti u različitim intenzitetom za vjenčanje dekoracije. To će dati vrlo kohezivan izgled i osjećaj za dekoracije i napraviti za veliki wedding paletu boja. Možete čak koristiti crna boja, zajedno s drugom bojom dati dramatičan učinak za vaše vjenčanje prijem. Uparivanje crna sa žutim ili crna s plavim su velike mogućnosti za modernog paleta wedding boji. Zelena paletu boja kompletna sa zelenim boji ukrasa i cvijeća je jedan od divan boje za 2010 za proljeće. To je najbolje za par zelena sa još jednom bojom za vizualni interes. Green s narančastom ili zelenom s ljubičastim su neke od najboljih kombinacija za proljeće vjenčanje.
Fall Wedding palete boja
Ako imate vjenčanje u jesen, onda ste vrlo sretan jer možete odabrati od mnogo raskošnih boja. Jesen je najbolje vrijeme za vjenčanje jer možete koristiti mnogo toplih i bogatih boja koje su inspirirane iz prirode. Zlatna, žuta, bakar, naranče, breskve i smeđe su neke od najboljih pada wedding paleta boja. Imajte na umu da boje koje ste izabrali za Vaše vjenčanje odražavaju raspoloženje i ambijent vaše vjenčanje. Pad boje trebaju biti uključeni u vjenčanje favorizira, vjenčanje cvijeća, stol posteljinu, svadbena torta, djeveruša haljina i pribor. Vrlo sofisticirani wedding paletu boja koje možete odabrati je bogata čokolada, u paru s ljubičastim. Ove dvije boje rade zajedno i lijepo su savršen boje za jesen vjenčanje. The buketi vjenčanja može imati ljubičasto obojene cvijeće poput lavande i ljiljane, vezan s kakao-mat boji vrpce. Ljubičasto boje wedding centerpieces i čokolade boje stol posteljinu su jedan od pada wedding paleta boja koje rijetko ne impresionirati.
Winter Wedding palete boja
Možete koristiti svijetle i podebljano boje za zimu svadba dramatičan izgled. Winter wedding paleta boja može biti bilo što od fuchsia, tirkiz, crvena i ljubičasta za više otrijezniti bijele, limeta zelena i blijedo ružičasta. Možete biti kao blistav kao želite i također koristiti boje poput zlata i bakra. Popularni wedding boje za zimu wedding ukras je crvena. Možete par crvene boje s crnim na udarnim wedding kombinacija boja, ili možete koristiti crvena s bijelim za više understated eleganciju. Vjenčanje Cvijeće koje se podudaraju s ovom paletom boja su crvene ruže, amarilis i Hypericum bobice. Ljubičasto s plavim i fuksija sa sivim su neke druge dobre zimske wedding paleta boja.
Kao i svaka mladenka će vam reći, odabir paleta boja wedding je zbunjujuće i zastrašujuće. Ali jednom kad znate što želite, možete otići o hiring your cvjećar, odabiru djeveruša haljina i naručivanje kolača. Također možete preuzeti pomoć od online wedding palete boja generator birati boje po Vašem izboru.

No comments:

Post a Comment