Friday 9 March 2012

Kako ubiti Buhe u House

Savjeti o tome kako to ubiti buha u kući također govori o uzimajući osloboditi od tih štetnika u svoje ljubimce i dvorište. To su dva izvora iz kojeg buhe može napasti vaše kuće. Dakle, osim opisala što se može učiniti kako bi se uklonili buhe u kući, što bi također znati o bave invazije u vaše kućne ljubimce i dvorište. Vlažni i vlažnom okruženju služi se kao idealno mjesto za ove štetnika na težini. Hrane se krvlju toplo čistokrvan stvorenja. U većini domova, kućne ljubimce, kao što su mačke i psi se dogoditi da se nositelji buha. Također, ako je dvorište je naseljena s ovih insekata, zatim rizici su još veći. Dakle, održavanje higijene unutar i izvan svoje kuće i održavanje Vaših kućnih ljubimaca čisto su prva linija obrane. Ovdje je opis koji govori kako ubiti buhe u kući.
Najbolji način da se ubije Buhe u House
Početna off s znajući kako da biste dobili osloboditi od buha u kući, temeljito usisavanje i čišćenje je ono što mora biti početak procesu eliminacije trebali obaviti kako bi otjerati these vampiri daleko od vaše kuće. Namještaj, tepihe, presvlake, zavjese i svake gluho i kutu kuće moraju biti nazočni na. Vakuumski svim tim mjestima s vakuum vreća zapečaćen ispravno. Sada, kako bi više raditi na snazi, pospite boraks u prahu cijelog tepiha i tvrdih podova podjednako i dati ga čekati za 1 - 1 ½ sata. Vakuum mjesta ponovno, barem 2 do 3 puta tjedno. Sol također pomaže. Posuti neki ga u dubokoj uglovima pod jastucima i ostalim mračnim kutovima. To će ubiti buhe ih dehidracijom. Osim usisavanja, morate osigurati da Vaši posteljinu i prostirke prošao temeljito čišćenje u sapunici. Uporaba proizvoda kao što su eterična ulja, eukaliptus lišće i ulje, i cedrovine čips je poznato da se jedan dobar prirodan način da se ubije buhe u kući, kao što su oni poznati biti prirodni repelenti buha. Mjesto u njima spotova koji su više podložni buha zaraze. Također, čuvajući ih u blizini vrata će spriječiti da se ti insekti od ulaska svoje kuće zajedno. Pravilno i redovno usisavanje i temeljita pranje su kudjelja vrlo važne stvari koje morate znati kako ubiti buhe u kući. Sada je vrijeme da imaju pogled na kako da biste dobili osloboditi od tih insekata iz vaše kućne ljubimce i dvorište.
Kako ubiti Buhe in Kućni ljubimci
Bez obzira koliko vas zadržati svoju kuću čisti, ako je vaš kućni ljubimci nisu, sve teško raditi može ići uzalud. Pa što možete učiniti je slijediti redovito kupanje raspored za vaše kućne ljubimce. Također, možete pripremiti neki prirodni lijekovi za buhe za vaše kućne ljubimce. Cut svježi limun te ih uronite u vodu preko noći biti strm. Sljedećeg jutra, sprej this odbojni iza ušiju, oko glave, na bazi repa i pazuha. Također se može koristiti nekoliko kapi čajevca ili lavande eteričnih ulja u vodu za kupanje. Napravite mješavinu lavande i cedrovine eteričnih ulja i dodati ga čistoga ulja badema prijevoznika. Shake smjesu dobro i sprej preko ljubimac kože. Hranjenje tvoj kućni ljubimci s đumbirom također čini za učinkovit, home pravni lijek za buhe u kući.
Kako ubiti Buhe u dvorištu
Kao što je spomenuto ranije, znajući o tome kako to ubiti buha u kući također je znao o tome kako da biste dobili osloboditi od njih u svom dvorištu. Imajući trava trimmed, tako da oni primaju dovoljan iznos sunčeve svjetlosti je jedan od najboljih metoda koje možete poduzeti gore. Također, dobili osloboditi od akumulacije bilo krhotine u blizini svoje kuće. Dijatomejska zemlja ima oštre rubove i stoga, može smanjiti kroz egzoskeletu od buha. Dakle koristeći ova supstanca u svom dvorištu također može dokazati koristan. Međutim, ova vrsta zemlja ne može biti tako prijateljski prema svoje kućne ljubimce. Također se može čitati putem buha kontrolu da se dobije više informacija.
S tim smo došli do zatvaranja linije moj članak o tome kako ubiti buhe u kući. Kao što vidite, čuvanje strogu kontrolu na populaciju ovih parazita u vašoj kući bavi čuvanje vaše kućne ljubimce čistim i urednim vaše dvorište. Dakle, ne plaćaju vlastitu pozornost na svoju kuću, bdjeti vanjska strana za vaše kućne ljubimce i okolici, kao, za buhe-free život!

No comments:

Post a Comment