Friday 2 March 2012

Frizura za okruglog lica i guste kose

Kad god se opredjeljuju za šišanje ili stil, morate uzeti u obzir vaše lice tipa, tipu kose i stil života. Trebate provjeriti da li frizura ili izrezati donosi se najbolje značajke lica, odgovara vašem tipu kose, a ako će biti u stanju održati stilu. Kada je riječ o guste kose najbolje frizure su slojevi, kratke frizure, i brijač cuts. Takvi ljudi trebaju da se izbjegne pretjerana puhati sušenja i naletima šišanje. Ukoliko imate vrstu okruglo lice i gustom kosom, zatim ići s frizuru koja daje malo volumena na krunu, te je izrezati na takav način da opadanje kose na obrazima, i istaknuti svoje najbolje osobine. Odabrani nastavku su neke od najboljih frizura za okruglog lica i tipu kose guste. Dakle, odabrati šišanje stil i ideje koje odgovara vašem životnom stilu i pomaže da se istaknuti svoje najbolje osobine. Ovdje su neke od najboljih frizura za okruglog lica.
Frizure i frizura za okruglog lica i guste kose
Pixie frizure: Ove kratke frizure su veliki za žene koje su u potrazi za najmanje održavanje frizura za guste kose. Budući da je u pixie stilova, kosa su izrezali vrlo kratko. Da biste dobili pixie šišanje, rezati leđa i strane hair vrlo kratko, a prednji kosa su rezati u duge brišući šiške.
Trendy kratke frizure: Kako biste dobili ove trendy frizure short, rezano leđa hair kratke i kose sa strane kratko, s nekoliko nitima lijevom dugo i stanjuje. Stil ovi strukovi ispred uho, i rezati prednji dio vaše kose u stranu šiške.
Šiparica Frizura: Ovo su 1920-ih godina bob frizure koje su postale popularne opet. Oni daju vrlo sladak pogled na vaše lice. Da biste dobili ove niske održavanje frizura za guste kose, kose su izrezane u obliku tupog bob do sredine vrata. Zatim polovicu kose, ili sve dlake su styled u duge odskočiti valove.
Razor Posjekotine: Razor cut frizure nisu frizure, ali više kao završni dodir dodan u postojeće šišanje. Ako imate guste kose, a želite dobiti elegantna i moderna frizura izgled. Onda britva je trčanje, na frizuru, koja pomaže ukloniti veći dio kose i dati soft tanak vrhove kose izgled.
Srednja Slojeviti Haircuts: Srednje slojevito hairstyles za okruglog lica i gustom kosom izgleda velik ako valovitu kosu. Ako nemate valovitu kosu, a zatim možete koristiti curling hair pjenu ili sprej morske soli da dobijete instant valovitu kosu. Da biste dobili ovaj medij frizura za okruglog lica i guste kose, cut vaše kose kod krune u nekoliko slojeva, kao i ostatak kose u duboke slojeve, tako da kosa izgleda krajevima zašiljen. Zatim rezati prednji dio u stranu duge šiške s vrhove kose snipped off malo, da dobro odvojeni vrhove kose izgled.
Long Slojevita frizura: Ako imate tamne, ravne i guste kose, onda je ovo dugo frizura može učiniti izgleda zapanjujuće. Središnjem dijelu kosu, i izrezati kosu u duboke slojeve koje polaze od linija čeljusti. Get slojeva na obje strane rastanak. A prate ovaj stil s tankim strane bangs koji pada do obrve.
Graduated Bob Stilovi: simetrični ili asimetrični bob frizure graduated izgleda dobro na žene svih dobnih skupina. Nabavite vaše kose na stražnjoj strani izrezati do zatiljka i vrata i dlaka na duže strane, s Cleopatra ili strani šiške da biste dobili ovaj bob stilu.
Updo Frizura: frizura Updo su veliki za formalni izgled, ovdje su neke updos za okrugle lica i guste kose ideje. Oni idu odlično na večernje haljine i izgledati sjajno ako ste u potrazi za frizuru koju želite nositi u ured. Ako idete u ured, onda četkati kosu leđa, a vezati kosu u visoki kolač, s nekim nitima lijevo odriješiš na strane. Ako ste u potrazi za updo možete nositi na zabavu, a zatim stil kosu valovitu, a zatim kašičica kosu leđa i da ih sigurno u low kolač u blizini potiljak vašeg vrata. Uzmi neke šiške van, i nositi vise naušnice ispuniti Vaš izgled.
To su ideje frizura za okruglog lica i gustom kosom. Dakle, ići na stilist da biste dobili velik frizura koja vam odgovara, ili koristiti updo frizuru za stranke, ili konjski rep stilova za svakodnevnu uporabu.

No comments:

Post a Comment