Friday 16 March 2012

Vrste noža

Noževi su se prvi put koristiti najmanje dva i pol milijuna godina, i prvima su sastavljena od stijena i kremena. Od tada noževa različitih tipova, sa različitim vrstama lopatice, izrađene od raznih materijala, su se razvili. To je jedan alat koji je ostao s čovjekom od kamenog doba. Njegov važan dio pribora za jelo u kuhinji još i danas. U sljedećim paragrafima ćemo vidjeti razne vrste noža koje su dostupne danas i svrhe koriste se za.
Različite vrste noževa
Fiksni Blade Knife; Fiksni oštrica noža je od najosnovnijih tip noža. To je jedan komad metala povezan s ručkom. Taj nož je razvijen za teško radnih mjesta. Ako ste u potrazi za nož da se za kampiranje svrhe, tada je fiksna oštrica će biti savršen izbor. Ona ima jednostavan dizajn i ne imati bilo koji mehanizam se kreće, pa koristeći ovaj nož je vrlo jednostavno. To je također vrlo izdržljiv. Bowie nož je najviše koristi fiksna oštrica noža.
Folding noža, Preklopni noževi su kompaktni i jednostavni za nošenje. Oni nemaju jednostavan dizajn te su stoga teško napraviti. These noževi može doći s različitim vrstama sklopivi mehanizama, a neki sklopivi noževi čak imaju sustav zaključavanja. Zbog složene dizajne nož vrste koje se mogu koristiti s ovim noževima su ograničene. Oni su manje trajna u odnosu na fiksne blade noževima.
Leptir Noževi, a leptir nož je vrlo inovativan tip noža. Ona nosi mnogo sličnosti sa sklopivi nož, ali mehanizmi su vrlo različiti od onoga sklopivi nož. Ovaj tip noža ima dvije ručke koje su šupljine u njima da kuću noža. U nekim državama ove noževi su protuzakonito koristiti. Ovdje su neke leptir nož trikova koje možete provjeriti.
To je malo o raznim vrstama noževa, uz Let's pogledajte razne noža vrste koje se koriste u ovim noževima.
Različiti tipovi nožem lopatice
Straightback Blade, Ovo je osnovni tip noža. Jedan od njegovih strana je ravna, koji se zove nož leđa, dok je na strani koja reže, je krivulja. Tako se zove straightback nož. Ravno natrag dodaje na masu nož i omogućuje korisniku da vrijede više utjecaja stavljanjem svoje prste na leđima. Može se koristiti za razne svrhe kao što su rezanje, rezanje, itd.
Prateći Point Blade, obje strane ovog nož su curvy. Natrag na rubu oštrice, koja je ravno u slučaju straightback lopatica, krivulja daleko od rezanja strani u točke prateći oštrica. Ovi noževi su obično lakši u težini i ne mogu se koristiti za teške rad. No, oni se mogu vrlo učinkovito koristiti za rezanje i rezanje nešto otvoriti.
Isječak Point Blade, Ovo je kao normalna oštrica čija leđa krivulje concavely. Ovaj nož obično ima vrlo oštar točku. Na poleđini ove nož može imati drugi rub. Zašiljeni vrh ove pile dolazi u ruci kada su kopanje, piercing ili stvaranje put kroz uske mjesta. Bowie tip noža koristi ovaj nož isječak točku.
Drop Point Blade, blade To je suprotno od blade isječak točku. Njegov povratak krivulje u konveksnom način i njegov vrh nije tako oštar ili je istaknuo kao nož isječak točku. Švicarske vojske noževe koristi vojno osoblje zaposleno ovaj nož pad točku.
Koplje Point Blade, blade To je, kao što ime sugerira, koplje u obliku. Njegova rezanje i stražnje strane simetrično su krivudavi. This oštrica može biti dvosjekli ili jedan obrubljen stražnji rub bude tup. Pen većinom noževima koristiti ovu vrstu oštrice. Bacanje noževa također koristiti koplje točku vrstu oštrice.
Needle Point Blade, a to je nešto slično nož na koplje točke nož, ali rubovi su simetrične više sužava prema vrhu. Ova oštrica uglavnom dvosjekli i koristi se u mnogim vrstama noževa koji se koriste za borbe ili lov. To je niz od bodeža.
Ako ste obličje gore vrste noža, jer želite kupiti nož, ovdje su neke točke koje treba zapamtiti o kupnji nož nož i opće njege. Odaberite nož na temelju svrhu za koju ga želite koristiti. Drugo, provjerite je li nož kupujete legalno u vašoj državi, kao i neke vrste noževa su ilegalno posjedovati u nekim državama. Također, proći kroz sve nož oštrenje savjete i tehnike na raspolaganju. I na kraju ne zaboravite ih koristiti pažljivo.

No comments:

Post a Comment