Tuesday 27 March 2012

Pačuli parfem

Pačuli parfem je poznato orijentalni miris, koji privlači Europljani i dalje je stekao popularnost u 1960-ih, te je dio popularne kulture od tada. Poznato je da se afrodizijak te se često koristi u parfemima, aromaterapiju i kozmetičke primjene.
Povijest parfema pačulija, pačuli parfem koji je bio vrlo popularan u 1960 i dalje nastavlja zarobiti srca, ima jak miris zemljani. To je sastavni dio parfema, ulja i tamjana, kao dobro. Pačuli parfem je izveden iz pačuli biljka, koja je mala grmovit biljka i pripada metvice obitelji. Biljka raste do visine od dva do tri noge i medvjeda blijedo roza-bijelo cvijeće. Ona potječe iz tropskih područja Azije, kao što je Indija, Tajland, Indonezija, Kina, Malezija, Mauricijus, Filipini, Vijetnam i Zapadne Afrike. Miris je preuzeo destilaciju ostavlja u eterično ulje, a to ulje se koristi u parfumeriji. Miris pačulija je teška i ima prirodni osjećaj za njega. Mirisa može trajati dugo vremena i može biti nošen od strane ljudi, kao i žene. Pačuli ulje i tamjan stekao ogromnu popularnost u 1960-ih i 1970-ih godina u SAD-u i Europi, posebice s obzirom na hipi pokreta.
Pačuli se koristi kao miris za stoljeća i kao biljka u hrani. Pačuli je postao poznat u Europi, zbog svoje povezanosti s uvezenim indijske svile i tinte. Svila i kašmir vune materijali šalovi doveo iz Azije u Europu su uvijek mirisne uz pačuli. To zato što je sušeni listovi pačulija su se čuvale među tim materijalima zbog njihove moljac odbijaju mogućnost. Miris pačulija ulje ima jedinstvenu kvalitetu poboljšanje s dobi. Europljani došli suradnik ovaj egzotični parfem s indijskim materijalima donio je i također se koristi kao dokaz autentičnosti.
Kako napraviti ulje pačuli parfem, pačuli je bio povezan s rijetka kombinacija ljubavi i novca. Pačuli ulje se sastoji destilacijom lišća pačulija, i ima jak miris i bogat. Možete napraviti svoj personalizirani pačuli ulje parfem i stvoriti očaravajuća mirisa koja su svjetlo na džep previše! Koliko je jaka ili vaše svjetlo parfema postaje ovisi o omjeru eteričnog ulja u vodu / alkohol koji se koristi. Dok putem vode, pobrinite se da koristite proljeće ili samo destiliranu vodu. 100% votka treba koristiti za alkohol.
Metode; Uzmi eterično ulje koncentrat (2 ½ oz 100% votke ili 2 žlice destilirane / izvorske vode) i dodati votku. Lagano promiješati dok ulje raspršuje. Nemojte ometati ovu smjesu za 48 sati. Zatim dodati 2 žlice vode (destilirane ili proljeće) i ostaviti smjesu za 48 sati najmanje. Što duže ostavite smjesu jači miris. Nakon parfema sazrijeva, filter smjesu kako bi bili sigurni da nema neželjenih naslaga u svoj parfem. Vaš vlastiti vrlo prilagođene pačuli parfem mirisa je spreman. Također možete eksperimentirati s različitim mirisima. ; Možete pripremiti mješavinu od oko 15 kapi pačuli ulje, ulje cimeta i vetiver (koji je istočno indijski trava) u bocu mjerenje 15 mililitara. Zatim ispunite bocu s bezmirisan namješavanje ulja kao što je bilo ulje sjemenki grožđa ili marelica kernel ulje. Napomena: Važno je da ne primjenjuju eterična ulja direktno na kožu, kao i neke od njih mogu biti vrlo jaka i može spaliti kožu. Dakle, oni uvijek treba razrijediti. ; Svjetlo parfem sprej zove pačuli tinkturu također može biti pripremljena. Za ovu, potopiti neka sušena bilja u pačuli Votka za nekoliko tjedana, a zatim procijedite bilje off. Ova bogata mirisne alkohola može se razrijediti s vodom da biste dobili prekrasan, mirisni sprej Kölnu. ; Također možete napraviti pačuli tvrdi parfem koji se može koristiti kao matičnjak. U cilju pripreme balzam, mix rastopljeni pčelinji vosak, nosilac ulja kao što su bademovo ulje, i eteričnih ulja pačulija u jednu trećinu porcije. , Pačuli se koristi u parfimeriji, kao i aromaterapije kao što je i mješavine s drugim orijentalnim uljima kao što su ulje lavande i ruže. Do izrade vlastite pačuli ulje parfem će vas održavanju prirodne bit netaknut i ne morate brinuti oko bilo kakve kemijske ili štetne konzervanse. Bogata pačuli parfem će vas namamiti u neki drugi svijet sa svojim ovozemaljskim i očaravajući miris. Budite spremni da se hipnotiziran!

No comments:

Post a Comment