Sunday 4 March 2012

Prosječna cijena kose ekstenzije

Hair danas, sutra nestala, ili još bolje, nema čovjek kose danas, dugo tresses sutra! Siguran sam da ste pogodili ono što sam pričaju. Da, kosa ekstenzije je! Razmislite imate kratku kosu, što mislite da ide veliki s vašim sportski izgled. Tu je problem, ipak. Imate datum dolaze gore, ako se osjećate da biste trebali 'sport' dugo tresses i pogledajte dodatne prekrasna. Onda kako ti pomiriti i dati obje situacije svoje najbolje pucao? Jednostavno! Korištenje kose ekstenzije je odgovor na vaše dileme. Prije nego što idete na datum, samo dobiti neke lijepe kose ekstenzije fiksna. Ali čekajte up! Možda se misleći da te ekstenzije će ispraznili džepove, a zatim dopustite mi da vam kažem da to nije točno tako. Želite li znati? Dolazi se odmah, za vas, prosječni trošak kose ekstenzije.
Koja je prosječna cijena kosa ekstenzije
Kao što je spomenuto ranije, postoji niz faktora koji idu u određivanju cijene ekstenzija. Ovdje je cijena ekstenzija na osnovu toga, uglavnom tipa nastavaka.
Tip 1; Jedan od najčešćih vrsta kose ekstenzije je vruće fuzije lijepljenje. Osim što je najčešći način da se kosa ekstenzije, ove su najviše razumne kada je riječ o izdacima i vrijeme. Već na oko 300 dolara, uzimajući ekstenzije kroz ovu metodu se može ići i do 500 dolara, ili čak i više. Kao što ime sugerira, u ovom načinu vruće ljepilo se koristi za spajanje ekstenzije na svoju kosu.
Tip 2; Isječak ons ​​je još jedna mogućnost da možete izabrati s obzirom na kose ekstenzije. To su kao privremeno rješenje, ako želite dobiti appreciative poglede i komentare cijeni od nekih jedna posebna za dugo brave! To su najjeftiniji kada je u pitanju dobivanje ekstenzije za kosu. U kosi zamjena centrima, te dobiti paket isječak na kit u rasponu od $ 20 i 300 dolara.
Tip 3; Prosječni trošak kose ekstenzije kada je u pitanju hladno ekstenzije fuzije kose ili veza je između $ 1500 i $ 3000 ili više. To je daleko najviše costliest mogućnost za dobivanje kose ekstenzije. U ovom metodom, jedan keratin polimernim pomaže osigurati ekstenzije na svoju kosu. Se vraća plaćanja tog troška kose ekstenzije se isplati, jer traje stvarno dugo, a ukupni manje štetan za kosu.
Tip 4, Weaving je metoda u kojoj se ekstenzije su tkani ili pleteni u kosu. Imate nekoliko izbora u tome. Možete imaju kosu utkana u dijelovima gdje želite više njih, ili su ekstenzije u cijelom svoj izvorni kose. To može dati vam uistinu dramatičan izgled. Vrijeme intenzivno, to će trošak u rasponu od oko 1500 dolara.
Točke za razmatranje
Osim toga, postoji nekoliko razmatranja prosječnu cijenu od kose ekstenzije ovise o tome da li su djelomično pokrivene glave s nastavcima ili dobiti cijelu stvar učinio. Tako tipično za troškove koji su kako slijedi:; Dio kose ekstenzije trošak okolo $ 300 na najviše, cijena kose isključeni. Dakle, kao što je opisano ranije, ukupni trošak može ići od oko 400 dolara na $ 800-1000 u većini. ; Za pokrivanje cijele glave s nastavcima, ukupni trošak, uključujući način primjene i tip kose ide do oko 1600 dolara i može ići do 4000 dolara. , Ako je stvarna, visoke kvalitete ljudske kose koristi za ekstenzije, to je najskuplji tip kose ekstenzije koliko prosječni trošak ekstenzija je u pitanju. Cijena je između $ 250 do $ 300 za djelomične glave i mogu koštati između $ 1000 do oko 3000 $ za punu glavu. ; Sintetičko kosa ekstenzije koštaju puno manje, iako oni ne preporučuje. Ponekad, vi svibanj čak dobiti popust na ove cijene, tako da možete provjeriti da se previše.
Sada sam siguran da znate koliko kose ekstenzije cijene, zar ne? Na kraju dana bilo bi također dobro da zapamtite da je praćenje i održavanje ekstenzija također će biti dodatnih izdataka, pa čak i uklanjanje dlaka proširenje će koštati određeni iznos.
Ovo je mjesto gdje sam zaustaviti proširenje članak na prosječnu cijenu od kose ekstenzije! Uzmi dobre mjere za njegu kose, što vam je činiti! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment