Friday 23 March 2012

Window tretmani za Bay Windows u Kuhinja

Bay prozora u kuhinji dati sobi više prostrane i svijetle izgled. Oni su često čine žarište u kuhinji. Oni su veliki za dobivanje lijep pogled na dvorištu ili prirodni krajolik koji okružuje kuću. Čak i ako je vanjski krajolik nije velika, kuhinja uvali prozori daju klasični izgled u sobi. Uz desni prozor tretmani za uvalu prozora u kuhinji, može se naglasiti izgled uvali prozor i čine ga veliki žarište sobi.
Kako za dekoriranje prozora Bay Kuhinja
Postoji nekoliko lako prozor tretmani za uvalu prozora u kuhinji. Let's imaju pogled na neke kuhinje uvali prozor tretman ideje.
Zavjese; Prilikom odabira zavjesa uvali prozor, uvjerite se da se podudara s ostatkom boje teme u kuhinji. Postoje različite vrste zavjese dostupni za uvalu prozora, kao što su plisirane zavjese, draperije izolirani paneli, itd. Cafe-zavjese napraviti velike zavjese za prozore zaljev ako uvali prozor ima jedinstvene osobine.
Žaluzine, sjenila Wood su vrlo popularne prozor tretmani za uvalu prozora u kuhinjama, koje su usko raspoređeni. Oni su vrlo svestran i utakmicu s bilo kojim kuhinja dekor. Zatim tu su bambus rolete koje priopćavanje više rustikalni izgled u sobi. Rimske sjenila su dostupni u boji tkanine, a također su dobri za ukrašavanje prozora kuhinje zaljev. Briga za ove rolete uvali prozor je također vrlo jednostavan. Iako odabirom these rolete uvali prozor, jedan faktor koji treba razmotriti je da li oni bi trebao biti vertikalni ili horizontalni sjenila. For uvalu prozora, to je najbolje da se odluče za trakaste zavjese, jer one vodoravne može biti teško otvoriti i zatvoriti zbog poda do stropa prirode prozora.
Valancea; Valancea ima dvojno korist, kao što je dekorativni, kao i što pruža privatnost koristi. Postoje različite vrste zastori na raspolaganju za uvalu prozora u kuhinji. Prije kupovine zavjesa, razmislite o temi kuhinje i shemu boja. Štoviše, paperjast zastori nisu prikladni za manje uvalu prozora, dok je stan zastori za velike uvalu prozora pogled prilično dosadno. Tako, ovisno o veličini prozora kuhinje zaljeva, zavjesa treba biti izabrani.
Folije; Za one koji ne idu u prilog zavjese ili zastori zbog mirisa budu zarobljeni u tkanine, folije su dobre mogućnosti za uvali prozor liječenje. Štoviše, u liječenju prozoru filma, film se nalazi na prozorsko staklo, koje omogućava svjetlosti da uđe u kuhinju, međutim, kada je gledao izvana, samo sjene onih iznutra će biti vidljiv. To je zato što je film neproziran i reflektira svjetlost prema van. Tako, folije su veliki gdje su privatnost je glavna briga.
Ukrasni pribor; Stavljanje neki ukrasni pribor izgledati lijepo za visoki uvalu prozora. Postavljanjem velikog vaza prema uvali prozor na katu, će naglasiti izgled uvali prozor. Ako imate veliki zaljev prozor, stavite jednu ili dvije ukrasnih predmeta na prozor prag sama. To je jedan od lako prozora tretmani za uvalu prozora.
Doručak gluho, a uvali prozor u vašoj kuhinji se može koristiti za stvaranje udoban doručak gluho. Nabavite stol i neke stolice i stavite ih kraj prozora kuhinje zaljev. Skup blagovaona bi trebao biti takav da ne zasjeni uvali prozor, umjesto da naglašava njen izgled lijepo. To čini idealno mjesto za obitelj da sjedne i imati doručak zajedno.
Uz desni prozor tretmani za uvalu prozora u kuhinji, može se dotjerati izgled kuhinje. Dok donošenja odluke, važno je uzeti u obzir kuhinja dekor, a zatim odabrati tretman koji će nadopuniti ostatak dekor.

1 comment:

  1. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Přidejte se k úspěšným Spojte se s více než 4,000,000 investorů a obchodníků ze 170 zemí

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    ReplyDelete