Monday 19 March 2012

Tuš Mold Removal

Kalup i plijesni su stvari od noćnih mora za većinu vlasnika kuće. Ružna crna kalup da infests kupaonice, često ćete morati plaća kontinuirani rat protiv njega, zajedno s oružjem i streljivom. Kalup i plijesni su vrste gljiva koje se korijen i umnožiti u mjestima topline i vlage. Tuš plijesni uklanjanje kućno rutinu da morate držati na, kako bi se osiguralo da Vašu kupaonicu ostaje kalup slobodan i čist. Iako je svibanj činiti se kao da ste u početku borbe gubi bitku, malo njege i truda mogu ići dug put u osiguravanju da je vaša kupaonica ostaje suha i plijesni besplatno. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da zajedno.
Kako očistiti Tuš Mold
Plijesan uspijeva u područjima topline i vlage, što je prvenstveno zbog toga caruje u kupaonicu, tuš i kalup je posebno tvrdoglav zbog stalne izloženosti vlazi. Poslije rečenog da, jednom kada shvatite kako da biste dobili osloboditi od tuš plijesni, postaje lakše boriti se, uz dosljedno koristeći kalup uklanjanje agenata. Sljedeće su neke korake za uklanjanje plijesni tuš:; Prvi korak je crna kalup otkrivanje - identificirati gdje se kalup se množe. Više nego često ne, kalup će biti vidljiva uz katranizirati da linije tuš, kao i na pločice, izloženi zidova i stropova i na tuš zavjese. ; Koristite zaštitne gumene rukavice za ruke, sprej za vruće vode pomiješana s jakim deterdžentom na područje koje želite očistiti, a zatim koristiti kist s nekim fizički napor, i pročišćavati daleko. Ako je kalup dolazi off s tim, isprati sa toplom vodom, a zatim obrišite sa čistim papirnatim ručnikom, te se potpuno osuši. ; Ponekad tuš kalup uklanjanje s normalnim deterdžentima nije moguća, te vam je potrebna posebna sredstva za čišćenje kako bi se borila pitanje. Sada, plijesni uklanjanje proizvodi su komercijalno dostupni, koji su izrađeni posebno za liječenje tuš kalup i plijesni. Black kalup uklanjanje s bjelilo je još jedan učinkovit način da biste dobili osloboditi od tuš kalup, mješavinu jedan dio bijeljeti s jednim dijelom vode i sprej na površini, a zatim obrišite i pustiti da se osuši. , Mold uz katranizirati je više tvrdoglav nego u većini - u nekim slučajevima, jedini način da se bave ga je ukloniti katranizirati potpuno, čisto iz krhotine na bazi i onda relej katranizirati. ; Tuš Plijesan prevenciju
Nakon što ste stečen osloboditi od kalup tuš, sljedeći korak je da se smanji njegova pojava s nekim preventivnim metodama. Budući da je kupaonica stalno je izložena vodi, a vlaga i vlažnost pomoć plijesni rastu, ventilacija je važno. Probajte i držati prozore otvorene, kada uzimanje vrući tuš, kako bi se omogućilo pare da pobjegne. Ako to nije moguće instalirati navijač kupaonica i držati Internet trčanje tijekom i nakon tuš, da se ubrza proces sušenja. Obrišite dolje tuš kabinom nakon svake uporabe do suhe, čiste i redovito s bjelilo za smanjenje rasta plijesni tuš. Since tuš zavjese su također skloni razviti zakrpe plijesni, oprati ih u redovnim vremenskim razmacima dobar deterdžent, te koristiti rješenje s octom u to za završno ispiranje. Ako ste neudoban s pomoću bjelilo, ocat dobro radi kao zamjena za inhibirati rast plijesni. Konačno, kalup cvjeta u mraku, tako da bi se osiguralo područje tuš je vedro lit.
Tuš kalup opasnosti uključuju niz respiratornih poremećaja, infekcija želuca i alergija. Njegove nužne da se zaustavi rast plijesni as crne plijesni health efekti mogu uzeti svoj danak na svoje tijelo, pogotovo jer ste izloženi ih svaki dan. Tuš plijesni uklanjanje može se rješavati s redovitim čišćenjem rutine i jednostavne preventivne mjere da usporava njegov rast i izgled. Osim toga, uzimajući osloboditi od kalup tuš redovito, osigurava vaše obitelji sigurno od bolesti i infekcija, kao i dodatnu korist, svoju kupaonicu ostaje suho!

No comments:

Post a Comment