Thursday 22 March 2012

Orhideja tetovaže

Orhideja tetovaže su vrlo popularna kod mlađe generacije ovih dana. Ovi tetovaže stalak za ženstvenost i često su ilustrirani tetoviranja na rukama ili nogama. Orhideja imaju tetovaže elegantan izgled koji simboliziraju nevinost u žena. Dakle, prije nego što idemo kroz orhideje tetovaže i njihova značenja, Let's vidjeti kako orhideja dovelo do ove body art.
Orhideja je egzotični cvijet koji simbolizira nevinost, ljepotu i bogatstvo. Prema starih Grka, orhideje simbolizira snagu i muževnost. Ovaj cvijet tetovaža je simbol ljepote i nevinosti žene. S druge strane, orhideja tetovaže stajati svetosti i snage u muškaraca.
Orhideja Tattoo značenja; Orhideja tetovaža značenje leži dublje u smislu cvijet! Različite vrste orhideje imaju različita značenja. Riječ orhideja, dolazi iz kaćun na grčkom. The orhideje tuberoids u biljke koje rastu na korijene nalikuju testisi. Neki od orhideje imaju uspravno matične u centru koji je sličan na falus. Ovo su neki od razloga zašto orhideje su povezane s muškost. U Kini, orhideje su povezani s Perfect Man. Kao po Grke, ovaj cvijet je spominju kao cvijet koji simbolizira veličanstvenosti šarm i miris. Cvijet je obitelj podrijetlom iz Satyrion koji je bio nimfa. To je uglavnom ta tetovaža značenja koji kombiniraju muževnosti i ženstvenosti simboliziran orhideja cvijet. Orhideja je također simbol luksuza u konfucijanskom učenja.
Orhideja Tattoo Designs, postoje različite vrste orhideja koje može biti izabran kao tetovaža dizajne za svoje tijelo. Tattoo dizajna Phalaenopsis, Cymbidium, Dendrobium, Vanilla, Moth orhideja i puno više se može natopljene na različitim dijelovima tijela. Neka vaš tattoo umjetnik odabrati boju i veličinu za vas. Inače, upotrijebite maštu crtajući portrete tetovaže želite ukrasiti. Također možete pogledati na tetovaža albuma dostupan s tattoo umjetnik. Crvena, roza, ružičasta, plava i žuta su neke od najčešće korištene boje u orhideje tetovaža dizajne. To je zajednička za tetoviranje ljubitelje biste dobili ove tetovaže natopljene na različitim dijelovima tijela, kao što su, stopala, ruku, ramena, leđa ili trbuh. Cattleyas je jedan od popularnih sorti orhideja koja se koristi kao tetovaža dizajn simbolizira strast.
Orhideja Tetovaže pješice, žene vole što orhideja tetovaže na nogama, jer je delikatna orhideje mogu biti tetovirani lijepo na nogama. U stvari cvijeće su popularan izbor kad je u pitanju stopala tetovaža dizajne. To su uglavnom natopljene u svijetle boje. Riječ je o ružičastoj orhideja s cvjetnim dizajnom izgleda dobro na kožu, dok ljudi s opaljen kože bi trebao ići za različite nijanse crvene ili smeđe. Čvrst crna orhideja tetovaža dizajn graniči s nogu izgleda vrlo atraktivno.
Orhideja Tetovaže na strani ruke, orhideja tetovaža izgleda atraktivno na strani ruku. To je uglavnom nosili u žute, ružičaste i plave boje. Plava orhideja tetovaža na strani ruku predstavlja vječnost i feminizam. Za jednostavan dizajn na Vašoj strani ruke, odlučite se za jedan moljac orhideja tetovaža, to izgleda lijepo.
Orhideja tetovaže za Djevojke; Kao što je spomenuto gore, orhideje su simbol ljepote, šarma i nevinost. Elegancija ove tetovaže izražava feminizma u gotovo svim njegovim nacrtima. Cvjetni tetovaže s crvene, zelene i plave kombinacije su prilično popularan među djevojkama. Cvjetni dizajn u roza i bijele nijanse su vjerovali da seksi izgled, čineći ih popularnih tetovaža dizajne za djevojčice.
Orhideja Tetovaže za dječake, muškarce tetovažu orhideje kao simbol snage i muževnosti. Mladi muškarci više vole svojoj strani ruke tetovirane u kombinaciji crne i crvene simbol duhovnosti i energije. Crna orhideja tetoviran na ramenu izgleda upečatljiv i jedan je od vrlo dobre ideje tetovaža za muškarce.
Orhideja tetovaže su jedan od najelegantnijih tetovaže koje su zaluđeni među mladima danas. Oni vam dati svjež izgled i dodati da je HEP faktor na svoj persona. Pa što čekate? Idi naprijed i dobiti orhideja tetovaža učinio, odmah!

No comments:

Post a Comment