Wednesday 28 March 2012

Voće Košarica znakova

Hatsuharu Sohma: Ti tvrdoglava idiot. Što ako je Yuki nosi uniformu djevojčice?; [Mokato zamišlja Yuki u djevojke uniformu]; Yuki Sohma: Haru, to izrezati ili ću vas cut off.; Hatsuharu Sohma: Aw, ima moje riječi su ti ljut?; Mokoto: [još zamišljajući] To je lijepa!; Yuki Sohma: Prestanite mi zamišljanje!
Ovaj dijalog je iz japanske manga serije, košara s voćem ili Furuba, po Natsuki Takaya. To je bio objavljen u polufinalu mjesečni japanskog časopisa, Hana to Yume, 1999 - 2006. Kasnije, ova manga serija bila prilagođena u anime seriji i to je bio u režiji Akitaro Daichi. To je priča o djevojci zove Tohru Honda, koja nakon majčine smrti, počinje vodi usamljen život. To je bilo sve dok ona upoznaje i seli u sa svojim učenikom Yuki Sohma, i svojim rođacima, Shigure i Kyo. Uskoro sazna da je trinaest članova Sohma obitelj prokleo. Oni su opsjednuti sa duhovima i kineski zodijak, a okrenuti u svoje zodijak životinje, ako su zagrlila bilo tko od suprotnog spola. Tohru obećava da neće reći to bilo tko. No, uskoro shvaća da prokletstvo je dublje i tamnije nego što je zapravo činilo. Njezina prisutnost u obitelji imao je pozitivan utjecaj na prokleti, i kad ona postavlja se razbiti prokletstvo, ona mijenja Sohma obitelji zauvijek. Nađimo se poznati Voće Košarica likovi i upoznajte ih dobro.
Voće Košarica znakova
Tohru Honda; Smeđa kose i smeđih očiju djevojčica, u dobi od 16 do 18 godine, postaje siroče kad joj majka umire u prometnoj nesreći. Ona počinje život s Shigure, Yuki i Kyo Sohma, u zamjenu za domaćinstva. Ona je vidio kao pristojna, optimističan, vrste i nesebično osoba. Ona je izgubila oca kada je imala tri godine. Njezina majka, Kyoko odgajali dok je ona umrla u prometnoj nesreći. Tohru je cilj u životu je da ispuni svoje majke san završene srednje škole. To Tohru, majka joj je najvažnija osoba u životu. Ali kad ona padne za Kyo, ona se osjeća krivim, misleći da je bitak nevjeran svojoj majci u memoriju. Dok boravite s Sohma obitelji, ona dobiva znati o prokletstvu i učinak imalo na ljude koje je ona voljela. Ona pokušava teško razbiti prokletstvo, prvi za Sohma obitelj kao cjelinu, ali kasnije priznaje ona, da želi besplatno Kyo najviše od svih. Konačno, nakon što je teškom mukom, ona je uspješna i ona mijenja cijelu obitelj. Kasnije u seriji, ona se seli sa Kyo u drugi grad, a prema kraju priče, oni su prikazani kao ljubavi stariji par s unuka.
Kyoko Honda, ona je Tohru majke, koja umire kada Tohru bila u srednjoj školi. Upoznajemo joj samo kroz flashbackove i fotografijama koje su se zadržao sigurno Tohru. Kad je bila u srednjoj školi, Kyoko je bio na čelu svih ženskih bosozoku bande pod nazivom Red leptir Suicide Sqaud. Bila je ignoriran od strane roditelja. Kasnije je pao u ljubavi s jednim od svoje učenik učitelj zove Katsuya Honda, kojeg se udala nakon što je napustila srednju školu, te s kojim je imala kćer, Tohru. Kada Katsuya umrla, htjela ubiti sebe previše. Ali ona čuva sebe živa kao što je ona brinuti o Tohru. Ona umire mjeseci prije početka serije u prometnoj nesreći. Kyo je bila prisutna, ali on nije mogao spasiti bez otkrivanja svoje prokletstvo. Dok umire, Kyoko kaže Kyo da ona nikada ne bi mu oprostiti. Ali to je tek pred kraj serije da smo saznali da je ona zapravo pokušava reći da ona nikada neće oprostiti Kyo ako on nije održao svoje obećanje zaštite Tohru.
Akito Sohma, Ona je glava Sohma obitelji. Ona je često je dobio bolesna, a je liječen Hatori Sohma. Ona je prikazana kao prijek i uvredljiv osoba, koja je fizički i emocionalno ranjeni mnogi Sohma klan, uključujući Hatori, Rin, Kisa i Yuki. Iako je dio Sohma obitelji, ona nije bila prokleo Zodiac duhova. Umjesto toga, ona ispunjava ulogu Jade cara, iz priče o podrijetlu Zodijaka. Ona je nadalje sebe opisuje kao Bog Zodijaka, koji kontrolira i Zodiac je gospodar svoje duše. Ostatak Sohma obitelj imala veze krvi s njom. Ona mrzi Tohru jer, umjesto prezrevši Yuki i Kyo zbog prokletstva, ona postaje njihov bliski prijatelj. Ovo ukazuje da vani mogla prihvatiti Sohma je unatoč prokletstvo. To je stvorilo udaljenost između Akito i ostatak Sohmas. Kasnije, zbog Tohru, Akito shvaća da se drži na obveznice u krvi, samo ju povrijediti, a sve ostalo oko nje. Dakle, ona omogućava da idu, oslobađajući Sohma's.
Yuki Sohma, prikazan kao atraktivan, rezervirana i ostvaren čovjek, s mnogo obožavatelja, Yuki je 'rat' na kineski zodijak znak. Kad je bio mlad, Akito, koji se koristi da se brine o njemu, uvjeren da ga nitko nije sviđao i zadržao ga daleko od ostatka zodiacs. Dakle, Yuki je patio od niskog self poštovanje i oduvijek osjećao izoliran, unatoč tome što je poznat kao "Prince Charming" i "Prince Yuki", i ima fan klub u školi. Bio je dotaknuo kad Tohru pita ga da ostane njezina prijateljica. Polako počinje otvaranje za ljude. Međutim, on envies njegov brat Kyo, zbog jednostavnog načina drugima. On postaje privlači Machi Kuragi, a kada mu je prokletstvo podiže, prva stvar koju on radi je zagrlim.
Kyo Sohma, Orange kose, prijek, karizmatični i pozavidjeti Yuki, Kyo je prokleo 'mačka'. Mačka nije bila životinja u kineski zodijak, jer je izigrali za rat u nedostaje indukcije blagdan, u skladu s kineskim legendama. On je, kao i ostatak, bila ograničena unutar Sohma nekretnine za ostatak svoga života. On voli Tohru, ali joj odbacuje kao on ne želi da joj u skladu s boli da je on bio uvjeren da će joj prouzročiti. Ali konačno, kad je ne priznati svoju ljubav za nju, prokletstvo lifta, zajedno s drugim dvanaest psovke, tako oslobađajući ih sve. Kasnije u seriji, on se seli u drugi grad s Tohru, a na kraju su prikazane kao voli starije par s unuka.
Shigure Sohma, pisac, bio je 'pas' na kineski zodijak znak i vlasnik kuće gdje je, Tohru, Yuki i Kyo živio. Iako je, na početku serije, on je rekao da su koristili Tohru kao pijun za druge svrhe, na kraju, on priznaje da se nada da će potonji biti uspješni u podizanje prokletstva. U stvari, on je također daje Tohru savjeti shvatiti kako razbiti prokletstvo, sama.
Hatsuharu Sohma, Mirno, mirno i glupi, on je 'vol' u kineski zodijak. On je vrlo zaštitnički o kojima je stalo jednom za, kao što su Kisa, Yuki i Rin. S Rin, imao je on i off tajna veza. Hiro divi Hatsuharu kao brat lik. Hatsuharu je također imala jako loš osjećaj za smjer.
Momiji Sohma, Poluvrijeme japanski, pola njemački, on je sladak, veseo dječak, s tužnim obitelji pozadini, Momiji je 'zec' na kineski zodijak znak. Nakon što je njegova majka shvaća da je njezin sin je prokleta, imala Hatori izbrisati Momoji sjećanje iz svog uma. Njegovo prokletstvo je slomljena mnogo prije nego što ostatak obitelji. On je također prilično sklon Tohru, toliko, da je on upozorava Kyo da će, ako to ne ako on ne priznaje svoju ljubav za Tohru, tada Momiji, možda joj ukrasti. On priznaje da Hatsuharu i Rin, da se nada kako bi pronašli djevojku poput Tohru jedan dan.
Kagura Sohma, djevojački mlada žena, s velikom snagom i impulzivan ponašanje, kao i njezin kineski zodijak znak, 'vepar'. Ona voli Kyo, ali nakon što joj govori da on ne može voljeti leđima, ona čini se da je odustao od nade da na njega. Ali ona još uvijek voli i brine za njega. Ona je 'starija sestra' tip, koji je uvijek spreman pomoći svima.
Hatori Sohma; privatnog liječnika na Sohma obitelji, Hatori je 'zmaj' na kineski zodijak znak. On je izbrisao sjećanja ljudi koji su otkrili tajnu Sohma obitelji. Bio je mračan čovjek, jedva zabavlja po budalaštine od svojih najboljih prijatelja, Ayame i Shigure. Ranije, on je bio angažiran na Kana Sohma, ali odnos je do kraja zbog Akito, koji je napao Hatori kad je otišao tražiti joj dopuštenje da se uda Kana.
Ostali Voće Košarica znakova
Osim gore popis Voće Košarica znakova, ovdje su neke druge Voće Košarica likove imena, koji također igraju važnu ulogu u seriji.
Ayame SohmaKisa Sohma; Hiro SohmaRitsu Sohma; Isuzu "Rin 'SohmaKureno Sohma; Kazuma SohmaRen Sohma; Katsuya HondaSaki Hanajima; Arisa UotaniNaohito Sakuragi; Kakeru ManabeMachi Kuragi, MitsuruMayuko Shiraki, Mine KuramaeMotoko Minagawa; Kim Toudou
Dakle, to su Voće Košarica znakova, a voće košara znakova imena. Sada kada ste ih dobro znaju, gledajući anime će biti više zabavna i uzbudljiva. Ova serija je prevedena na engleski jezik previše. Evo u nadi da vas gledaju serije i uživati ​​u njoj.

No comments:

Post a Comment