Wednesday 14 March 2012

Kolovoz rođenja Flower

Svi od nas su dobro upoznati s birthstones ili sretan kamenje, specifične za naš datum rođenja. A običaj je nositi jeweleries urešenom posebno kamenje za bolje izglede u životu. No, što o rođenju cvijet? Ne mnogi od nas imaju najmanji znanje o cvijeće dodijeljen u skladu s poroda mjesec dana. Ovdje ćemo pogledati na cvijet kolovoz rođenja, svoje simboličko značenje i tetovaža iste.
Što je kolovoz rođenja cvijet?
Zastupljenost cvijeća koje su specifične za rođenja mjeseca Vjeruje se da potječe od rimskog carstva. U one dane, gifting ekskluzivne stavke, u rasponu od jewelries okovan klincima s birthstones i buketi cvijeća u dogovoru s posebnim rođendan cvijeća bio je dio rođendanske proslave. Dakle, trend se nastavlja i Vjenčanje cvijeća po rođenju mjeseca je trenirao do danas.
Baš kao u proljeće cvatu, sunovrat, je rođenje cvijet za ožujak rođena ljudi, oni koji imaju rođenja datumi u kolovozu, nemaju specifične rođenja cvijet. Dva cvijeće se dodjeljuje za kolovoz rođen ljude. Prvi je gladiola, također poznat kao gladiola. Izraz je skovao gladiola od latinske riječi za mač, gladius. To je izdužena, zelena krošnjama gladiola koja podsjeća na oblik mača. No, unatoč ljiljan ime mač, ovaj cvijet kolovoz rođenja uopće nije u vezi s ljiljan obitelji.
Indigenous na dijelove Južne Amerike, gladiola je mnogo željene vrt biljke hobisti, u osnovi zbog svog bogatog mirisa, prekrasnih cvjetova koji su dugotrajni i jednostavnost u rastu. Cvjetovi su teret na duge stabljike, s dna cvijeće otvaranje na prvom mjestu. Također, smatra se kao istinski kolovoz rođenja cvijet je gladiola nalazi se u mnogim jarke boje, poput bijele, ružičaste, žute, crvene i tako dalje. Gladiola skrb je vrlo jednostavan i možete održavati zdrave biljke iste u svom vrtu.
Drugi cvijet koji se koristi naizmjenično s gladiola u kolovozu rođenja cvijet maka. Za razliku od gladiola, jedan cvijet snosi po stabljici. Poppy nalazi se u bojama bijela, narančasta, ružičasta i crvena. U većini vrsta maka, centar izgleda veoma tamna u odnosu na laticama. S obzirom na jezik cvijeća ili cvijet značenja, gladiola označava snagu karaktera, čast i vjernost, dok maka simbolizira zaborav i mašte.
Kolovoz rođenja Cvjetni Tattoo
Kao rođenja cvijet za osobe rođene u kolovozu je gladiola ili maka, razumljivo je da je cvijet kolovoz rođenja tetovaža može biti gladiola ili maka. Dok uzimajući gladiola cvijet tetovaža učinio, izbor boja, cvijeća veličinu i položaj tetoviranje u tijelu je do tetovaža nositelja. Dok nijanse žuta, narančasta i crvena su najviše željena, neka se odlučiti za kombinaciju boja dizajnirane u neobičan uzorak. I poželjno je tetoviranje područja potiljak, leđa i vrata, struka i kukova.
Kao što znate cvijet kolovoz rođenja, možete uzeti u obzir Vjenčanje grozdovima gladiola koja simbolizira jedinstveno značenje vlastite. Kao što je ovaj, možete to učiniti jednostavnih stvari kako bi svojim prijateljima i rođacima osjećati posebnim na njihov rođendan. Možete se odnose na kolovoz rođenja cvijet slika i vidjeti kako je lijepa gladiola i maka se. Naime, ti cvjetovi su toliko atraktivni da ih se popularno koristi kao rezano cvijeće za ukrašavanje sobe. I vjerujte mi, čuvanje gladiola i / ili maka u divan vazi će poboljšati izgled vaše sobe na jedinstven način.

No comments:

Post a Comment