Friday 16 March 2012

Što Pitajte Djevojka

Iako su djevojčice smatraju se lupetati-kutije, oni često idu tihi kada su sastanak dečko za prvi put. Djevojke očekivati ​​dečki započeti razgovor i nosite ga prema naprijed dok su udobne. Međutim, dečki nikad nisu sigurni o tome što pitati djevojka, kao i momci i djevojke rijetko imaju bilo kakve zajedničke interese. Nema fiksne 20 ili 21 pitanja pitati djevojka, kao i svaka djevojka razlikuje na svoj način! Međutim, postoji nekoliko zajedničkih pitanja pitati djevojku, što može biti pitan na bilo koji tip djevojke, da znam joj bolje.
Tih slučajnih pitanja pitati djevojka ne samo da će vam pomoći da znate joj bolje, ali i pomoći da se nose razgovor naprijed. Prije nego što prelazak na različita pitanja pitati djevojke, te bi trebao znati stvari koje ne bi trebalo biti zatraženo da bilo koju djevojku na prvih nekoliko datume! Ove stvari su najsramotniji trenutak svog života, seksualno privlači me, obiteljskih problema, itd. Ovo su pitanja koja možete slobodno pitati, ta pitanja sigurno će vam pomoći da riješite pitanje, što to pitati djevojku.
Što pitati Djevojka doći do joj znam, Koji su tvoji hobiji? , Koji su ciljevi vašeg života? , Koje su vaše omiljene stilove glazbe ili knjiga? , Koje su vaše omiljene filmove ili TV emisije? , Jeste li zainteresirani u sportu? Ako da, koje? , Koji je vaš zodijak znak? , Jeste li party životinja? , Volite li ples? , Kada je vaš rođendan? , Koje su tri stvari koje ne možete živjeti bez? ; Što pitati Djevojka želite, kada je bio zadnji put što ste učinili nešto po prvi put? , Gdje se vidiš za pet godina od sada? , Koji je vaš najveći ljubimac ozlovoljiti? , Što je najzabavniji pokupiti linije ste čuli? , Što je više važno za vas - novac ili društveni status? , Jeste li bili u vezi prije? , Koje su glavne privlači me i odbija me? , Koja je Vaša ideja romantične večeri? ; Kakva djevojka / momak želite provesti svoj život s? , Što mislite o cijeloj srodnu dušu koncept? ; Što pitati Djevojka vidjeti ako ona te voli, Gdje vidite nas pet godina od sada? , Što tražite u tip? , Opiši me u jednoj riječi. , Koji je bio vaš prvi dojam o meni? ; Što Pitajte Djevojka na prvom spoju, Koji je vaš omiljeni mjesto za odmor? ; Opišite idealan vikend. ; Kako je vaš posao? , Koji je vaš pogled na život? , Koji je vaš omiljeni kuhinje? , Što će biti vaš posao iz snova? , Koji je film ili knjigu koji je imao utjecaj na vas? , Što je najbolje jeftino li ikada pronašli? , Da li vjerujete u astrologiju? , Kakve stvari ti smetati o ljudima? ; To su neke od najboljih i sigurno dating pitanja pitati djevojku, nadam se da vam je pomogao da biste dobili osloboditi od pitanje, što to pitati djevojku. Jedan od posljednjih tip, ne kreveljiti se ova pitanja! Zapamtite, niste joj intervjua, držati casual i prijateljski ton, neka stvari se svojim tijekom. Neka pitanja baš moglo poslužiti kao početak razgovora i tamo idete, to će biti torta hoda onda! Tako se uz pomoć ovih dobrih pitanja pitati djevojku za početak topic, nakon toga koristiti svoj razgovorni vještine joj impresionirati!

No comments:

Post a Comment