Friday 23 March 2012

Najbolja boja kose proizvoda

Bojanje kose je jednostavan način da izgledaju glamurozno i ​​poboljšati vašu osobnost. Za neke, to uzdiže na koži ton, dok za druge to je najbolje rješenje da se sakriju sijede kose. Dok se opredjeljuju za proizvod boju kose, postoje određene stvari koje treba uzeti u obzir. Jedan takav faktor je odabir boja kose koji bi trebao biti dvije nijanse svjetlije ili tamnije od vaše prirodne hladu. To je zbog toga drastično promijeniti u boju kose izgleda čudno za većinu ljudi. Dakle, bolje je da boja hair unutar raspona, rekao je. A za dobivanje impresivne rezultate, nema izbora lijevo, pored kupnje najbolji proizvod boju kose.
Najbolja boja kose proizvoda: Recenzije
Bilo da želite pokriti ružan sijede kose ili vijoriti novi izgled, odabir boja kose najbolji proizvod za određenu hladu je prvi korak prema postizanju vašeg cilja. Inače, uzimate rizik od dissatisfying rezultata, nego poboljšati boju kose i tekstura. Naravno, možete misliti recoloring vaše kose. Ali, to je imati na umu da su čak i najbolji boju kose proizvode formulirani s kemijskim tvarima dati bojenje učinak. Ukratko, česta primjena boja kose ne preporučuje se po svaku cijenu. Navedene u nastavku su neke od najboljih boja kose proizvoda, odobren od strane klijenata:
Revlon ColorSilk; Ako volite imati sjajnu smeđu boju koja ne blijedi način, Revlon Colorsilk je župan jedan za bojanje kose. Ne samo da vam daje divan tamno smeđu nijansu, ali proizvod je izvanredan za čak pokrivenost. To troškovi USD 3,99 i ima dugotrajan učinak na kosu. Kao što je po ocjena, najbolji boju kose proizvod za brinete je Revlon ColorSilk.
Revlon Frost & Glow; Za kratak isticanje vaše kose, Revlon Frost & sjaj je jedan od najboljih home boja kose proizvoda. Glavna briga da se brine korisnike je vremensko razdoblje potrebno za razvoj naglašava (oko 20-60 minuta). Ovaj komplet troškovi USD 10 i obećava da će dati dobre rezultate, pod uvjetom da slijedite preporučene korake navedene u paket proizvoda.
Clairol prirodnim instinktima Loving Care, Dostupan u nijansama crvene i smeđe, a košta USD 9, to je vjerojatno najbolja boja kose proizvoda za plavuše. To daje prirodno plavu boju i sjaj za kosu, s čak pokriva učinak. S vremenom, boja blijedi malo. Dakle, ako ste obličje za pokrivanje sijede kose i težak nekoliko stalnih ideja boja kose, ovaj proizvod ne može biti izbor župana.
Clairol Nice 'n Jednostavna Perfect 10, drugi set boja za kosu od Clairol brand, to je uključeno u popis najbolje proizvode dostupne na tržištu. Košta 14 USD, to je za one koji vole boje svoje kose trajno. Najbolje točke s ovim proizvodom su lako nanošenje i manje vremena uvjet za razvoj boji. Za razliku od Clairol prirodnim instinktima Loving Care, ona zadržava boju za duži vremenski period.
Certified Organska Kana, nema određeni proizvod brand za certificirano organskih boja za kosu kane. Uz ovaj bojanje kose alternativa, ti si trenirao prirodna metoda da se vijoriti nijanse boja kose, dok se uzdržao od opora kemikalija. Što je više, kana je jeftiniji od sintetičkih proizvoda boju kose kada je u pitanju boje duge kose. Jedna aplikacija kit troškove negdje oko 80-10 USD, ovisno o brandu.
Kao što sada znam najbolji proizvod boju kose, možete odabrati pogodan brand za kosu. Dok posjećujete kozmetički salon za dobivanje kosu obojen, pobrinite se da pitati salon vještaka da koristite bilo koji od gore navedenih proizvoda. Još jedan jeftin alternativa je kupiti najbolji proizvod boju kose i primijeniti ga kose na svoju vlastitu. Za to, sve što trebate je slijediti upute navedene u prospektu proizvoda.

No comments:

Post a Comment