Monday 5 March 2012

Ognjište Mantel dizajni

Lijepo ukrašen kamin je idealno mjesto da se ugrijemo u zimama. Mnoge moderne domove značajka kamina sa suvremenim dizajnom, da ukrase crtež sobu ili dnevni boravak. Oni se kreću od gladak pojednostavljenim do high-end dizajn. Kamina bez mantel izgleda gola i otvoren. Dobro planirana kamin mantel dodaje eleganciju unutrašnjosti kuće. Dajte posebnu pažnju na planove kamin mantel dok projektiranju ili pregradnja vaš dom. Neki od najprofinjenijih kamin mantel dizajna će biti predstavljen u ovom članku.
Kamin Mantel Design Ideje
Kamin dizajni medvjed bogatu povijest je smislu njegovog razvoja. The kamini pronađena tijekom 12. stoljeća imao dimnjaka dok arhitektonskih projekata diljem Europe uglavnom su pod utjecajem renesansnom stilu. Raspon izbor ovisi o čimbenicima kao što su, unutrašnjost kuće, klimatskim uvjetima i njegovo korištenje. Neke od najljepših kamin mantel dizajne sagrađene su s drveta i cigle, imaju tradicionalni izgled. Kamin mantel ideje navedene u nastavku će vam ponuditi najnovije modele.
The Stone Mantel, s obzirom na većini suvremenih stil, mramoriran kamin dizajn ne samo da ima šarmantan žalbu, ali je ujedno i najskuplji. To uključuje ukras s ručno izrađenih materijala ili dodatna show komada. Vapnenac i škriljevac rock mantels su relativno jeftinije od mramora mantels. Granit kamina izgleda vrlo sjajan. Neki drugi oblik prirodnog kamena su također dostupni za kamin mantel ukras.
Drveni Mantel; Drveni mantel može imati tradicionalni ili moderan izgled, ovisno o prirodi kamin mantel dekor. Tipičan drveni mantel je obojana prirodnim bojama drva. Mnogi suvremenog dizajna su se razvili s oslikanim bambusa as mantels. Drvena kamin mantel obično je izrađen od laje hrasta, javora, trešnje i bora. Oni su najjeftinije one u odnosu na druge vrste.
The vatrostalna opeka Mantel, Mantel cigla kamin je najbolja opcija za instalaciju u uglovima. Oni su žalbu zemlja stranu s izgorio izgled. Tan of firebricks je vrlo atraktivan rending prirodni temu za kamin. Brick mantels s rustikalnim postavke su na neki način tradicionalnom. Suvremena opeke mantels su odrasli u amalgamacija s raznim kamenje i gline.
Kamin Mantel dizajni: Neki Savjeti
Kad ste se odlučili materijala za gradnju, možete ići naprijed sa umjetnička djela i shemu boja. Dizajn i umjetnička djela ovisi o materijalu gradnje. Na primjer, drveni kamin obično je zaljubljen s antiknim komadima, slično, jedan mramoriran zona ukrašen porculan reprezentativni izgledati bolje. Nabavite dodatne savjete o kamin mantel dizajna. ; Boja: shema boja trebala bi slijediti dekor vašeg doma. Možete se odlučiti za blage nijanse (plave, roze, bijele off, itd.) ili bold nijanse, ovisno o stilu kamin mantel. Stark bijela mantel izgrađen s mramornim pojavljuje se čisto i hrskav. Za podebljano izgled, uvijek možete se odlučiti za boje poput maka narančasta, zelena ili prigušen šafran. Rano stoljeća kamina je oko-hvatanje mantel tableaux aranžmane. ; Arhitektura: Arhitektura kamina mantel obuhvaća umjetnička djela, pribora i ukrasa. Svaki element kamina moraju biti komplementarna odabrane teme. Možete donijeti dramatičan apel kamin postavljanjem arhitektonskih objekata. Heirlooms, etnički obrti, umjetničkih djela, putovanja suveniri su neke od najkorištenijih komada ukrasne kamina. Možete ih mjesto na tabletop ili minijaturne pijedestal. Crveni koralji, zid scones, ogledala i aqua boce su neki drugi pribor za kamin mantels. , Najbolji način da biste dobili neki fin kamin mantel dizajna, kao i neke jedinstvene kamin mantel ukrašavanja ideja je da se pridruži grupi DIY. Ćete se s novim dizajnom, a također dići svoje mišljenje sastaviti dizajn kamin mantel za svoju kuću. staviti ga lijepo, tako da ona postaje najbolje mjesto za uživanje u Hladnije noći u zimskim mjesecima.

No comments:

Post a Comment