Sunday 18 March 2012

Auto oprema za Djevojke

Svaka djevojka ima taj san. San da ona će biti mlada žena jedan dan. A ona će dobiti jedna stvar koja će učiniti da se svi osjećaju odrastao. Sve u kontroli. Ona će napraviti greške u početku, ali ona će naučiti od njih. Ona će biti jaka i njegovati svoj odnos. Ona će osigurati da ona radi sve što je u njezinoj moći da se vidi da ništa damages to. To je njena beba, njen život, njen CAR! A kad je u pitanju njezina automobila, nema ništa da se djevojka neće učiniti kako bi zaštitili ga. I tu je tako mnogo stvari ona će učiniti ga zadržati u potrazi snazzy i prekrasna! Dakle, ako ste na vidikovcu za neke cool auto oprema za djevojčice, čitanje naprijed. Ćete ljubav ove velike ideje za auto dijelova i zasigurno će ištanje da biste dobili neki za sebe!
Slatka Auto oprema za djevojčice
Dakle, imaš svoj san car. A volite način na koji to izgleda. Ali, želite da izgleda drugačije od svih onih drugih koji su na ulici. Dakle, što bi trebao učiniti? Batrljak? Pa, samo mislim o tome na ovaj način. Ako ste kupili novi par traperica, to je najnoviji bijes, što će vas učiniti kako bi bili sigurni da ne izgledaju kao klon eventualno sto djevojke s istim trapericama? Accessorize naravno! Pa zašto ne učiniti isto sa svojim autom? Da! S obzirom na nastavku su neke velike auto pribora za djevojaka i mladih žena previše! Provjerite ih i jazz vaš slatki lil beba!
Auto sjedalo pokriva, Udobnost je od najveće važnosti, je li mu svoju odjeću ili vaš automobil. Dressing up vaš automobil je poput sebe dressing! Što je točka nosi haljinu koja je oh-tako-prekrasna, ali čini želite žuriti kući i dobiti u svoj sweatpants? S odjećom, to je čak i moguće, ali kada je u pitanju vaše sjedala, trebate dobiti nešto zaista udoban, jer vam je potrebna udobnost tijekom vožnje. Ako Vam se ne sviđa, nećete biti u mogućnosti da se koncentriraju. A ako ne koncentrirati tijekom vožnje, dobro, znate. Ali uvijek možete imati velik obličje, ali udobna sjedala za vaš automobil. Surfati Internetom, za neke velike ponude na auto interijere ili otiđite u najbliži auto oprema zastupnik za neke mekih i udoban sjedećih mjesta!
Car magneti; AAH! Ništa kaže: 'Volim da sam djevojka' više nego neki fancy car magneti. I tu je takav širok raspon ih da ćete biti iscrpljeni samo gleda. To je kao shopping za naušnice. Znate što vam je potrebno samo 2-3 parova (jedno vrijeme kupiti .. teehee), ali ako se osjećate kao da kupujete sve njih (što može dogoditi na kraju). Što bih predložiti je, odabrati temu ili shemu boja za vaš automobil i accessorize u bojama koje se uklapaju u temu. Odaberite od leptira, bube, logotipi, papuče, srca, cvijeće, i sl. kako bi taj dodatni ženski dodir za vaš automobil! Osim magneti, također možete ići u za neke prilično naljepnice za automobile! Oni izgledaju izvrsno!
Auto privjesci, flaunting vaš über cool auto nije dovoljno. Vi apsolutno mora imati strašan privjesak za ključeve držati ključ vašeg automobila. Vaš ključ prsten bi trebao identificirati sa svojim automobilom. Baš kao i torbu koja nadopunjuje vaše tijelo tip, ključ prsten bi trebao učiniti isto. Ako je vaš automobil je u pastelno hladu, odaberite slične boje privjesak za ključeve. Za svijetle boje, uzmite pokupiti iz toliko živopisan i privlačan privjesci poplave auto pribora trgovinama! Velika lijepa je moto pratim kada je u pitanju, privjeske za ključeve. Ti bi mogao ići za maleni je sjajna, običan je moćan ili šarene is koketa!
Auto Vaze; Da! Da Car vaze su najnovije udariti auto pribora za djevojčice krug. Moj osobni ljubimac previše. Osjećate se kao cvijet, ali ne možete nositi u kosi za rad ili faksu! Što učiniti? Samo dobiti vaš automobil vaza cvijeća umjesto! Sada Im 'ne kazivanje da će držati cijeli buket, ali definitivno će održati jedan prilično cvijet (ili dva). To bi trebao to učiniti, zar ne? Siguran sam da ćete biti zadovoljni s čak jedan cvijet ukrasni vaš automobil.
Registarskih tablica; si mislio sam zaboravio, zar ne? Pa, ja sam spasio najbolje za zadnji mislim. Chic registarske pločice za djevojke automobil može biti kao mala crna haljina u žensku odjeću. Svaka djevojka mora imati jedan. Ovdje su neke lude registarske pločice ideje za vaš automobil. ; Dobiti svoje omiljene nadimak. , Ime vaše omiljene grada. , Ako ste dio kluba, dobiti svoj logo na vaš broj ploča. ; Crtani znak koji obožavam. , Ako ste dobri u umjetnost i obrt, ukrasiti sa strane, kreativni dizajn svoje vlastite. , Citat, ili reći da vjerujete da ste rezervirati: "Ovo su neke ideje za fancy registarske pločice koje možete isprobati. Samo budite sigurni da niste razbijanje bilo tanjur vozilo zakona dozvola registracija, dok radite tako.
Dakle, to je sve što sam imao za reći o strašan auto pribora za djevojčice. Uzeti dobru brigu o Vašem automobilu. Vozite sigurno i nikada ikada piti i voziti! Sretan accessorizing!

No comments:

Post a Comment