Sunday 11 March 2012

Noćenje mjerenja

Odabir savršen krevet za sebe može biti obeshrabljujući zadatak. S obzirom na količinu vremena trošimo na našem krevetu sada, naša postelja moraju biti savršen. Da, krevetu više nije samo mjesto spavamo u. Za neke od nas koji rade od kuće, ili studija, imaju tendenciju da se provesti sve naše radno vrijeme, studiranje, pa čak i jesti na njemu. Naravno, glavni funkcija cozying u nju i splavarenja na miran san se ne može previdjeti. U tom slučaju, shouldn'ta krevet biti u mogućnosti ispuniti sve te zahtjeve? Tako da možete napraviti informirane odluke i donijeti kući savršen krevetu, ovdje je pogledati u raznim standardnim krevetom mjerenja, uz preporuke kako ih koristiti. Bacite pogled.
Standardni Noćenje mjerenja
Standardni krevet mjerenja razlikuju se ovisno o zemlji, kao i ergonomija svake zemlje varira drugačije. U nekim zemljama prosječne visine i prosječne težine njezinih građana može biti više ili manje nego u drugim zemljama, stoga, što je dovelo do razvoja različitih krevet veličine grafikona u tim zemljama. Naravno, veličina ne variraju uvelike i standardni krevet mjerenja su više ili manje slični, s nekoliko centimetara tu i tamo. Ovdje vam pružamo standardni stol krevet veličine, koja govori o zajedničkom krevet veličine prevladava u SAD-u i Velikoj Britaniji.
Standard Noćenje Mjerenja - SAD
Noćenje TypeWidthLengthSpace Po osobi Napomene; Single Bed397539 x ​​75Suitable za djecu. Male za odrasle.; Twin Extra Long398039 x 80Difficult pronaći pogodne posteljina za ovaj krevet veličine.; Cijeli Bed547527 x 75Full size krevet mjerenja su pogodna za dvije male odrasle osobe, kao i prostor po osobi je ograničena. Udobna izbor za jednu osobu., Queen Bed608030 x 80Suitable za odrasle i mudar izbor gost spavaće sobe.; Kaliforniji Queen608430 x 84Longer od standardnih queen četiri inča. Pogodno za viši odrasle.; Prošireni Queen668033 x 80Suitable za veće odrasle. Šire od standardnih queen do šest inča.; King Size Bed768038 x 80Suitable za master spavaća soba. Udoban prostor za dvije odrasle osobe. Skuplji od kraljica kreveta.; Kaliforniji King728436 x 84Suitable for jači odrasle koji žele udobnost kralj krevet. Viši od standardnih kralju četiri inča.; Grand King809840 x 98Ultimate izbor u udobnosti za vrlo velike i visoki ljudi.
Standard Noćenje Mjerenja - UK
Noćenje TypeWidthLengthSpace Po osobi Napomene; Single Bed367539 x ​​75Suitable za djecu. Male za odrasle. Može se koristiti u gostinjsku sobu.; Dvaput Bed547527 x 75Not vrlo ugodno za dvije odrasle osobe, iako vrlo čest.; King Size Bed607830 x 78Similar na američki queen size krevetom, ipak nešto kraći. Više opcija udoban nego bračni krevet., Super King Size Bed727836 x 78Slightly šire od standardnih Velikoj Britaniji king size krevetom, dakle više udoban za dvoje malo veće odrasle osobe.
Kako odabrati Perfect noćenje
Puno faktora ide u određivanju vrste kreveta koji će biti prikladan za vaše potrebe. Osim činjenice da ćete potrošiti toliko vremena na to, vrsta spavati dobiti na određenoj krevet je ono što najviše, jer vaše zdravlje ovisi o puno vaše spavanje. Uvršten ovdje su razmatranja morate imati na umu pri odabiru krevet za sebe. ; Veličina kreveta treba dopuniti veličinu svoje sobe. Odabir krevet koji je veći u udio u svoju sobu i preostali namještaj spavaće sobe, učinit će kretanje vrlo teško. Osim ako je smještena u kutu, krevet treba osigurati najmanje trideset prolaz palac na obje strane za udobno kretanje. ; Svoje visine i ukupne stasa, zajedno s onom osobom koju dijele krevet s treba uzeti u obzir. Nemojte, ni pod kojim okolnostima, kupiti krevet koji ne smjestiti svoje visine na njega. Vi ćete biti prisiljeni pognuti in čudne pozicije i da će na kraju završiti s poremećen san. Također ne dozvoljavaju da se noge visiti iz kreveta kao što je poznato da se nezdravi. , Imajte na umu broj ljudi koji koriste kreveta. Dok je puni krevet dimenzije mogu biti pogodna za dvije osobe, za neke je svibanj biti neugodan. Kao takav, jedna osoba koristi u krevet bi više smisla od dvije osobe koristeći Internet. Za konačan u udobnost, naravno, king size krevetom mjerenja savršeno će stati račun, ali imajte na umu sve veći trošak faktor koji će pomnožiti s većim madraci, posteljina, jastuci, itd. Osim različitih krevet mjerenja, vrste madraca se ulagati u također bi trebali biti od pomoći. Ako imate problem leđa, odlučiti za ortopedskih madraca. Ako ste udoban na mekši madrac ići za to, pod uvjetom da ne uzrokuje bilo kakvih problema kasnije. , Ovisno o svim tim faktorima, odabrati iz različitih krevetu mjerenja koje su navedene ovdje. Nikad kompromis na vašu udobnost i spavanje, jer vaše zdravlje i sveukupnu perspektiva ovisi o tome koliko dobro spavati. Dakle, odluke poput ove, kao manje kao oni svibanj činiti se, posredno utječu na vaš život na način koji vam svibanj imati nikada zamislili.

No comments:

Post a Comment