Thursday 1 March 2012

Urban Survival Skills

Prije nego što sam početi s nekim urbanim opstanak savjete i sposobnosti, želim čitatelje da se zamisliti u nastavku situacijama. Recimo, to je urbana vještina preživljavanja test za vas da provjerite koliko je stanje pripravnosti u hitnim osjećaj imate i mogu razviti.
P1: Možete ići na trek. Dok indulging u ljepoti prirode krilu, možete odjednom zanošenje daleko nesvjestan. Nitko nije primijetio vašoj odsutnosti. Iznenada ste buljiti u lice grizlija! Šta ces učiniti?
Q2: Vi ostaviti ureda u 10 sati u noći. To je kiša pasa i mačaka na ovom noći. Dok se vozite doma na jeziv autocestama s manje broj vozila, vaš automobil iznenada zaustavi u sredini nigdje. Koja je vaša neposredna reakcija?
Q3: Vi samo su hodanje dolje do parkirališta vaše poslovne zgrade. Cijeli ured je lijevo za Božić s tobom se posljednja osoba na odlazak. Kao što samo ostavite, vi naći se progoni po nekoliko ruffians. Što možete misliti kako bi zaštitili sebe? (Sjeti se, zastrašujuće scene filma:? P2, gdje je radoholičar Rachel Nichols is progoni lud zaštitar, kojeg glumi Wes Bently)
Q4: Došlo je oluja s gradom i to je izvijestio da će grad biti isključen iz struje i komunikacije koje se odnose na loše vrijeme. Uz malo namirnica koje bi dovoljna za jedan dan ili na taj način i uz ograničeno kretanje, što bi moglo biti vaše stanje?
Q5: Došlo je do požara nesreća u vašem domu. Vidjeli ste plamen svoje mirisne svijeće Dovoljno je uhvatiti vrh zavjese od svog doma i za manje od nekoliko minuta, svoje lijepe kuće dobio pretvoren u pakao grozno! Što će biti vaš korektivne mjere?
Navedeni upitnik je pripremljen navesti važnost onoga što mi nazivamo: Urban vještina preživljavanja. Kad sam počeo pisati o urbanim preživljavanja sposobnosti i vještine, slavni linije iz filma Forrest Gump prstenovanih u mojim ušima: Život je kao bombonijera. Nikad ne znaš što si gonna get. Tako istinito! Život je baš kao i mistično kineski okvir koji čuva raspleta novu kutiju iznenađenja svaki put. Ono što se ne može predvidjeti je li iznenađenje će biti ugodan ili na drugi način. Ali to ne znači možemo prihvatiti stvari koje dolaze naš način. Kao što izreka kaže: Pripremite se za najgore, ali se nadam za najbolje, to je uvijek dobro da sami trenirati s nekim urbanim opstanak vještine, za borbu protiv sve pesky situaciji, trebali pojaviti.
Urban Survival Savjeti
Osnovne sposobnosti preživljavanja uvijek početi sa će preživjeti! Kao što ste možda čuli svaki sada i onda, "Gdje postoji volja, postoji i način", i gdje postoji neki način, uvijek možete izaći iz žestok situacije, doći što svibanj. Sprečavanje katastrofa svibanj ne uvijek biti u našim rukama, ali to preživljavanje i izlazak iz nje je definitivno moguće! Dakle ovdje idete s savjeta o nekim urbanim vještina preživljavanja.
Igrajte sigurno, Biti žensko ja, ja prvi bih početi s nekoliko savjeta o self obrane i sigurnosti. Venturing sama nije pitanje od važnosti. Ali sam venturing out u rizično džepovima grad (infestirane huligani) u neparnim Latencije možeš staviti u kockast situacijama sigurno. Ljudi ne bi u takvim situacijama uvijek po izboru, ali treba takve situacije dođe, treba se pripremiti psihički i fizički za borbu protiv stanje dobro. Mali švicarski nož ili sprej vam biti od pomoći. I to je bolje učiti trikove samoobrane kao što su (karate i taekwondo) koji će biti vrlo korisne za vas čupanje tako čudne situacije.
Priprema za treks, kada se ide za izlete kao što su planinarenje, kampiranje i planinarenje, provjerite da li napraviti provjeriti popis stvari koje treba imati u opstanak kit: Hrana, vreće za spavanje, par svježe odjeću, švicarski nož, baklja, skup osobne kupaonske, boce s vodom, prve pomoći i polarizirane naočale. Kada se ide van sa skupinama, pobrinite se da ste s stado cijelo vrijeme. To nije sigurno ulaganje sama as trekking u šumama i planinama može izložiti opasnosti nepoznato.
Budite spremni za neočekivano, prirodne nesreće mogu se predviđa, ali ne može biti zaustavljen. Umjesto bacanja mlitav stav oko, pripremaju se za opstanak. Hrana, voda, smještaj i prva pomoć su golom osnove u takvim grobu uvjetima. Također budite oprezni prilikom trošenja porcije hrane i vode kao što su rijetko dostupni u takvo vrijeme. Takve visoke scenariji utjecaja ne uključuju samo prirodne nesreće, ali i nuklearnih Fallout, masovna hapšenja i građanski rat puta. Tijekom nuklearnog napada, koji pokrivaju prozore i vrata s debelim plastičnim list je dobra ideja kako bi zaštitili sebe. Potres opstanak setove su duša štediše tijekom ovih prirodnih katastrofa koje su nepozvan.
Zaštitite tvoj dom, požar nesreća se može dogoditi s malom iskrom okretanje cijele zgrade u hellhole. Na taj način držati aparat za gašenje požara u kući, koji mogu doći ruci u takvim slučajevima. Voda i CO2 su dobri primjeri za gašenje požara koji su dostupni kod kuće. Ne propustite, nemar je najlakši pristupnika za tragedije na štrajk! Dakle, kada zaključavanje vaše domove, temeljito provjerite je li priključak plina i svih elektroničkih uređaja (kao što je gejzir, željezo, itd.) su isključeni.
Prisustvo duha, a to je kvaliteta koja se ne može naučiti, ali se razvija tijekom vremena, uz pomoć instinkta i inteligencije. Osoba može dobiti je uhvaćen u situaciju gdje je mogao biti nasukan, bez pomoći. To je vrijeme kada je zadržati svoj cool i razmišljati o načinima kako izaći iz situacije u najmarljivija način. Ova kvaliteta može biti od pomoći jedino u slučajevima kao što je navedeno u upitniku gore: (Q1, Q2 i Q3). Imajući cool je vrlo važno u najtežim situacijama. To je zato što ne brinući se i trošenja nikada neće vam pomoći. Naprotiv, oni će sniziti razinu povjerenja. Prisustvo um je urođena kvaliteta svima koji tek treba biti njegovan za dobro.
Stoga se nadam ovaj članak, na gradskim vještina preživljavanja je informativan i istodobno zanimljiv. Upitnik na početku ovog članka nije bio neki psihologije test, ali samo procjene provjeriti na koliko ste spremni suočiti se neočekivano u životu. Uostalom, život je dar koji ste dobili samo jednom. Nije li to?

No comments:

Post a Comment