Friday 16 March 2012

Nova peć Cijena

Za homeowner koji radi posao kući popravaka, posljednja stvar koju bi željeli čuti je da mu treba novi peći. To se lako prevodi u izdatak od nekoliko tisuća dolara. Ali onda, ako bi se znajući da u prosjeku, peći rada za oko 15 do 20 godina, mnogi svibanj uzeti u obzir to mudra investicija. U članku će vam dati više uvida o tome i o novim peći trošak.
Što je peć?
Peći je vjerojatno jedan od najvažnijih uređaja u kući. Osobe koje žive u hladnijim zemljama će znati njegovu važnost dobro. Peći za grijanje sustav instaliran kod kuće i zgrade. Oni su mnogo potrebni aparat za ljude koji žive u sjevernoj hemisferi. Oni dokazuju da se od veliko olakšanje tijekom zime. U Sjedinjenim Američkim Državama, najčešće gorivo se koristi u modernom peći je prirodni plin. Neki drugi izvori goriva su ukapljeni naftni plin, ugljen, saviti ulje i drva.
Mnogi ljudi, dok kupujete kuću, ne smatra da je peć. Dakle, oni kupe svoj prvi peći bez realizacije. To je važno za vas da ga uzeti u obzir. Ako je Vaš peć je mrtav u ovoj godini, odnosno 2010, to je vrlo vjerojatno da on mora biti instaliran, reći još u ranim 90-ih godina (osim ako zamijenio ranije). Peći koje su bile desetljeće stari je imao efikasnost od oko 60 - 80%. To znači da 60 do 80% od plina ili nafte izgorio je otišao u svoju kuću topline, a preostalih dobio izgubiti kroz dimnjak ili oduška. Za ljude koji planiraju da se njihove peći zamijenjen, tamo je dobra vijest za njih. Peći sada proizvodi dolaze s efikasnost od oko 97%, što znači da ste uštede na energentima. Ove visoke učinkovitosti peći plin lako prevesti u spremanju neki stvaran novac. Osim toga, nekoliko drugih dobavljača u SAD-u i Kanadi nude popusti i druge poticaje na kupnju nove peći.
Koliko Nova peć trošak?
Trošak nove peći ne mogu lako doći na sve. To je još gore za ljude koji imaju veće kuće. Oni mogu zatražiti da zamijeni dvije peći! Za početak, napraviti malo istraživanje. Stupite u dodir s različitim HVAC (grijanje, ventilaciju i klimatizaciju) izvođača da se citati iz njih. Vi svibanj također pitati prijatelje ili susjede koliko nove peći trošak, koga znate imate instaliran jedan.
Mali zid ili pod peć može ugrijati malu sobu ili malu kuću bez posla kanal. Veća jedinica ima jedan središnji sustav, koji distribuira topli zrak tako da je puše kroz kanale. Peći katu plin će vas koštati oko $ 900 - $ 1.500, sa instalacijskim troškove cca. $ 1.000 - $ 2.000. Peći zid plina stajat će oko 500 $ - 1.500 $, ovisno o kapacitetu, energetske učinkovitosti. Instalacija troškovi će biti cca. $ 1.000 - $ 2.000. Nova plinska peć trošak može biti išta između $ 1000 i $ 4000 ili više, s plinskim peć instalacije odvojene. Nova cijena ulja peći može biti cca. između 2000 $ i 5000 $ ili više, ovisno o njihovim mogućnostima. Zamjena peći sa centralnim grijanjem od sredine učinkovitosti (70 - 80%) može vas koštati nešto između $ 1.700 - 4.000 dolara, iako je ovisno o kompleksnosti i lokaciji može doći do $ 5.000 - $ 7.500 ili više. Zamjena visoku učinkovitost peći (90 - 97%) može vas koštati ništa između $ 2.500 - $ 6.000, a za složene instalacije može doći do $ 6.000 - $ 10.000 ili više.
Postoji svibanj doći do nekoliko drugih dodatne troškove poput vatre inspekcije, traži od strane nekih lokalnih vlasti za zamjenu peći ($ 25 - $ 75). Ako ste bili zamijeniti postojeće peći u potpunosti, on također može zahtijevati da se instalirati dimnjak liner, trošak koji će biti oko $ 300 - $ 700 (za plin peći), i $ 700 - $ 1.800 (za model loživog ulja). Čišći zrak vas može koštati oko $ 700 - $ 900, a za programabilni termostat, oko $ 200 - $ 300 će biti potrebno. Uklanjanje za stari spremnik za loživo ulje iz podruma košta oko $ 500 - $ 1500 i svibanj ići gore, ovisno o složenosti.
Instaliranje novog peć nije jednostavan zadatak. On svibanj uzeti 2 ljudi do 8 sati da biste dobili posao ispunjavanja. Kada želite instalirati jedan provjerite da li ste je dobio netko iskusan i pouzdan da ga instalirate. Postoji nekoliko tvrtki koje nude usluge nakon instalacije, a tu su i nekoliko drugih tvrtki koje nude jamstvo za nekoliko godina, koji je u povratku može opravdati svoju novu peć trošak. Imajte na umu da su podatci navedeni su ovdje nova peć procjene troškova i stvarne cijene mogu razlikovati, ovisno o raznim situacijskih čimbenika

No comments:

Post a Comment