Sunday 4 March 2012

Eksterijer Paint Ideje

Planirate li obnoviti vaš dom? Adaptaciju kuće je ne samo o uređenja interijera s inovativnim dizajn interijera ideje, treba obratiti pažnju na vanjske strane kuće. To je besmisleno da ukrase interijera kada je vanjski izgled dosadan i nezanimljiv. Prije jednog uđe u vaš dom i dobiva priliku da pogled na bujno interijera, to je vanjski, koji će odražavati svoj smisao za stil. Ako želite jazz svoj dom, to je vrijeme da potražite za vanjske boje ideje. Evo neke informacije o vanjskom boja ideje koje će dati svoj dom facelift.
Eksterijer Paint Ideje za Kuće
U potrazi za vanjske boje ideje za jazz svoj dom? Prije nego što imaju eksterijera svog doma oslikana, morate pripremiti zidove. Provjerite za bilo kakve pukotine, rupe ili oštećenja, te su ga dali na popravak. Dirt mora biti struganje off kako bi dobili glatku završiti. Nakon što se zidovi su popravljeni, sljedeći korak je odabir boje eksterijera kuće. Evo neke informacije o nekim važnim aspektima eksterijera slikarstvo.
Eksterijer Paint Scheme, Odlučivanje savršeno izvana shema boja boja je vrlo važno. Koristeći jedan boju učinit će vanjski izgled dosadno, trebate imati kontrastne boje naglašavaju elementi dizajna. Morat ćete uzeti u obzir boju za velike površine koje uključuju zidova ili krovova. Druga odluka koje morate uzeti su s obzirom na boju prozora trim, kut ploče, fascias i olucima. Odabir najbolje boje za vanjske rolete, vrata i krivulja je također važna.
Pomiješajte s okolicom, dok odabirom vanjske boje boje, morate pobrinite se da naglašava elemente dizajna od svog doma. On mora dobro pomiješati s okolinom. To ne znači da koristite iste boje koje su koristili vaši susjedi, samo bi bili sigurni da vaš dom ne pojavljuju se izvan mjesta. Odaberite boje koje idu dobro uz arhitektonski stil Vašeg doma. Iako je boja proizvođači držati dolaze sa zadivljujućim nijansama svake sezone, ali ne izvoditi poslije kretanja, ići za vanjske ideje boje boje da nikada neće izaći iz mode. Korištenje svjetlije nijanse za vanjske slike će svakako učiniti vaš dom se pojaviti veći. Od tamnije nijanse skloni blijedi zbog teških vremenskih uvjeta, lakši one dokazati da se sigurnije opcije.
Stil arhitekture, morate tražiti vanjske boje ideje koje upotpunjuju stil gradnje vašeg doma. Različite kombinacije boja eksterijera treba koristiti za različite stilove arhitekture. Ako ste žive u Victorian style kući ili kolonijalnoj kući, bilo bi bolje koristiti boje koji upotpunjuju taj određeni stil arhitekture. Lokacija vaše kuće također moraju uzeti u obzir. Da li živite u ruralnim, prigradski i urbanih regija? Budući da je arhitektonski stilovi su različiti jedni od drugih, vanjski boja sheme boja koje se odnosi na jedan stil ne može raditi dobro za druge. Ako imate doma vikend stil, slobodni ste koristiti jarke boje po Vašem izboru. Ako ste okruženi bujnim zelenim poljima i planinama, možete koristiti bolder boje. Također možete koristiti jake boje poput smeđe, bež ili mornarica plava za ranč kuće.
Živite li u kući s cigla izvana? If održava dobro, cigle ne treba se bojati, ali ako se cigle postali bojeno ili promijeniti boju, možete ih slikati kao dobro. Prije nego što u potrazi za vanjske boje ideje za zidane kuće, morate pripremiti zidove. Ako postoje bijele mrlje zbog sol depozite, moraju se očistiti. Pukotine moraju biti zapečaćene sa akrilnih ili siliconized akril katranizirati. Nakon cigle su čiste i suhe, možete primijeniti temeljni premazi su posebno konstruirani za opeke i druge zidarske radove materijala. Nakon što je fitilj je potpuno suho, možete slikati rad opeke s bojama po vašem izboru. Pobrinite se da ovu boju također nadopunjuje boju vašeg krova. Odaberite boju na temelju klime i zemljišta. Slikarstvo opeke rada u neutralne boje je sigurna opcija.
Ako planirate da se bojite eksterijera svog doma, koristite ove ideje eksterijera boje oživjeti eksterijera svog doma. Koristite svoj estetskom smislu odabrati nijansu koja ide dobro s okolicom i također naglašava elemente dizajna od svog doma. Nadamo se da ćete naći ove informacije na vanjske boje ideje koristan.

No comments:

Post a Comment