Sunday 28 August 2011

Betonski sadnju

Mi svi znamo da biljke su one posude koje se koriste za uzgoj žive biljke. Oni mogu biti smješteni u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, kao dio opće dekor. Danas, biljke dolaze u različitim veličinama, oblika i stilova i izrađeni su od različitih materijala. Može se malom lonac koji može narasti jednom biljka na prozor box biljke koje mogu pružiti dom za broj biljaka. Iako su visoki biljke koriste za rast duboko ukorijenjene biljke koje mogu narasti do velikih dimenzija, plitkom one su željene za biljke s plitkim korijenjem. Također možete pronaći rešetka biljke, viseće biljke, palube ograda biljke, itd.
Betonski sadilica
Sadnju mogu biti izrađene od širok raspon materijala i najpopularnijih među njima su terakota, glina, beton, itd. Dok, terakota, beton i kamen biljke obično se koristi na otvorenom za svoje otpornosti na vremenske utjecaje, plastike, polyresin i vlakana biljke su obično smješten u zatvorenom prostoru. Betonski biljke puno su cijenjena zbog svog izgleda, čvrstoće i trajnosti. To je pogodno za vanjsku biljke i mogu se koristiti unutar previše. Moderna betona biljke dolaze u različitim izvedbama i stilovima. Iako, ovi dekorativni beton biljke su skupi, oni su također teška dovoljno da se presele s jednog mjesta na drugo. Dakle, to je uvijek bolje napraviti ove biljke kod kuće. Neka nas pogledajte kako to napraviti konkretne biljke.
Domaći betona sadnju
Možete napraviti konkretne nasade kod kuće na iznenađujuće nisku cijenu. Osim toga, možete napraviti biljke po svoj zahtjev i okus. Nakon što postane ugodno u izradi ove biljke, vi svibanj također pokušati zapetljan dizajne i stilove. Ovo su neke savjete i smjernice o tome kako napraviti betonske biljke. , Kako bi konkretne biljke, morate betona, dva kontejnera istog oblika, ali, treba biti nešto malo manji od ostalih, beton boje (opcionalno), lopatice, plastična cijevi s jednom inčni promjer, itd.; Počnite s prskanjem ulja na unutrašnje površine veće posude i vanjske površine manjih kontejnera. To je dobro za jednostavno uklanjanje plantaže iz ove posude, jednom sadilica je napravio. Vi svibanj također se primjenjuju vosak za tu svrhu. , Uvijek je bolje započeti s trga u obliku posude kao kalupi za izradu biljke. Vi svibanj također koristiti šperploča okvire ili betonskih plantaže plijesni. ; Sljedeći korak je da se miješati betona kao i po uputama proizvođača. Jednom mješoviti, to bi trebalo imati dosljednost kolač tijesto. Možete ih i konkretne miješanjem jednakih dijelova od betona, perlit i treset mahovina dovoljne količine vode. ; Ako vam se sviđa u boji betona biljke od obične one, dodavanje boje betona u smjesu. Pobrinite se da dodavanje boje, dok se miješati beton. ; Sada, uzmite veliku posudu i napunite svoje dno s betona. Beton mora imati debljinu od najmanje jednog inča. Bazu sloj najmanje dva inča thickness uvijek poželjna za velike biljke. ; Sada, uroniti dva i pedeset osam plastičnih cijevi na donji sloj. Dužina cijevi mora biti sličan debljine osnovnog sloja, tako da su ti cijevi će služiti kao drenaža za beton plantaže, što je vrlo široko koristi u kontejner vrtu. ; Sada, koristite lopatice za glatke okolici cijevi i stavite manji kontejner u sredini veći, koja ima bazu sloj betona. Pritisnite baze unutarnjeg spremnika nježno. , Sljedeći korak je da ispunite sve četiri strane. Morate popuniti prostor stvoren između manjih i većih kontejnera na sve četiri strane. Ispunite betona na sve četiri strane i to komprimirati povremeno, tako da nije vakuum stvoren unutra. Glatke rubove s žlice i ostavite kalup za postavljanje. , Kao što čekati za beton postaviti, to će biti bolje da i dalje ostane vlažan. Nakon 24 sata, uklonite ambalažu sa izlažite domaće plantaže betona. Držite sadilica vlažnom najmanje jedan tjedan i koristiti ga nakon toga. Pročitajte više o buidling plantaže kutije. , A sada, znate kako napraviti konkretne biljke kod kuće. To će biti bolje započeti s redovnim obliku kalupa ili posude za izradu betonskih biljke. Nakon što dobije stručnost na ovom zadatku, možete pokušati zapetljan stilova i dizajna. Kao što ste postali stručnjak, vi svibanj također misliti na izradu betonskih biljke za prodaju.

No comments:

Post a Comment