Sunday 21 August 2011

Gdje File za razvod

Brak je pravni ugovor između dvije osobe, i par ulazi ovoj pravnoj ugovor morati ispuniti neke osnovne uvjete prema zakonu zemlje. Ukoliko netko želi odvojiti od svojih supružnika i otkazati svoje zakonske obveze prema svojim supružnik, trebaju podnijeti za razvod. Svaka država je različita razvod zakone i odgovor na pitanje kako u datoteku za razvod braka mogu varirati od države do države. Neka nas pogledajte na različite vrste razvoda, prije prelaska na kojem datoteku za razvod.
Različite vrste razvoda, kao i dobivanje razvoda nije u trenutku akcije, bitno je da okupi sve činjenice prije nego što poduzimati nikakve pravne radnje ili naći razvesti odvjetnik. Jedno od tipova razvod filing za ništa sumnjivo razvesti, pri čemu je tužitelj can stranice nepomirljive razlike kao osnova za razvod. Država Oklahoma je bila prva uvesti 'Ne Fault razvod zakon iz 1953, koji je sada bio usvojen od strane svih država, osim države New York. 'Na-fault Razvod braka', samo se primjenjuju u državi New York, zahtijeva stranka traži rastavu dokazati da partner postupio na način koji je protiv sindikata braka. "Sažetak Razvod 'je primjenjivo u su neke države, on zahtijeva i peticija od klijenta i dostava nekih dokumenata, te je brži način dobivanja razvoda. Kriterije navodi da par ne bi trebali imati je oženjen za više od 5 godina, oni ne bi trebali imati manje djece, bračno imovine ne smije prelaziti 35.000 USD. 'Uncontested razvod', prema Statistika razvedenih brakova je najpopularniji oblik razvoda u Sjedinjenim Američkim Državama, a jedini uvjet za to je međusobnim dogovorom između dviju stranaka. Molitelja ni ne zahtijevaju razvod odvjetnika ili savjetnik tako dugo dok obje stranke slažu o svim pitanjima. Za suradnju Razvod 'je kad su obje stranke pregovarati i doći do sporazuma, uz pomoć medijatora, razvod pravnici, i financijski savjetnici. 'Posredovana Razvod' je oblik razvod u kojoj medijator koji daje razvod savjet, pomaže stranke s sporazuma razvod naselje i dobiva ih potpisati pravno obvezujući ugovor koja kasnije podnosi se sudovima. Razvoda trošak je vrlo minimalan što je razvod bez odvjetnika je moguće u ovom slučaju.
Gdje Datoteka za razvod braka, tko traži razvod može odlučiti koji tip razvoda je najprikladnija za njih. Razvod braka može biti vrlo emocionalno i financijski oslabiti, pa svatko tko odluči da ide kroz razvod će imati koristi ako su svjesni svih dostupnih opcija. Postoje odvjetnika i medijatora koji daju razvoda savjet za muškarce i razvod savjet za žene. Ako ste u potrazi za razvod, on je sugerirao da imate sve svoje pravne i osobne dokumente, kako bi. Neke države imaju online samopomoć centara koji Vam pomoći u brakorazvodne parnice i postupak. Bračni drug koji traže razvod može podnijeti zahtjev sa županijskim ili okruga grana državne superior ili Oblasnog suda, čak i neke države imaju specifične obiteljski sud u kojem može podnijeti za razvod. Some ljudi pitaju gdje se mogu podnijeti za razvod u Kaliforniji? Pa, u Kaliforniji Vrhovnog suda ima svoje predstavništvo na svakoj županiji, a možete datoteke za razvod u jednom od tih grana. Kaliforniji razvesti zakonom i zahtijeva da je jedan od supružnika tražeći razvoda je da su živjeli u Kaliforniji za više od 6 mjeseci. Možete datoteke za razvod u određenom županiji Kaliforniji ako ste živjeli tamo za više od 3 mjeseca. Svaka država svojim različitim boravka zahtjevi za podnošenje razvoda, neke države zahtijevaju najmanje 6 tjedana boravka prije podnošenja o razvodu peticiju u takvom stanju. Na pitanje o tome gdje datoteku za razvod u Teksasu, odgovor je da možete datoteku za razvod u Prvostupanjski sud županije. Neki drugi zahtjevi su da je osoba za podnošenje razvod braka ili bračni drug je trebao biti boravak u Teksasu za više od šest mjeseci, a treba imati američko državljanstvo prije najmanje 90 dana prije podnošenja za razvod. Za pitanje gdje se datoteke za razvod iz Michigana, obitelj podjela kruga sudova obrađuje sve razvod strugotine. Razvoda stranka podnosi mora biti rezident države Michigan za više od 6 mjeseci i ima da se živi dulje od 10 dana u županiji žele podnijeti tužbu rastavu u. Ako želite datoteku za razvod braka, te će morati provjeriti sa svojim lokalnim, općine ili županijskog suda grane za više informacija o uvjetima boravka.
Razlozi za razvod variraju od pojedinca do pojedinca i suočavanje s razvod nije lako, ali postoje razvoda podršku grupama koji vam pomoći kroz ovu pokušava vrijeme. Nadam ovaj članak je pomogao odgovoriti na vaše pitanje gdje datoteke za razvod.

No comments:

Post a Comment