Thursday 25 August 2011

Kako da biste dobili Guy Natrag

Maddy je datiranje ovaj tip joj se sviđa nakon nekoliko štucanje. Sve je bilo dobro ide, oni su krenuli na lijep odnos. Jednog lijepog dana su zadovoljeni prije nego što je morao otići u neki drugi grad na posao. Nije poziv kada je stigao ili na putu. Čak i nakon što se vratio nije njezin poziv. On je samo njezina messaged da je natrag. Nakon toga poruka i poziva počeo uzimajući oskudni, a on u potpunosti prekinula kontakt sa njom. Pokušala je nazvati ga razgovarati s njim, ali bez uspjeha.
Netko Znam da je prošao preko ovog iskušenje, osjećaj nesigurnosti i da su u stanje bića potpuno clueless nakon A 'vrsta' odnos. Siguran sam da oni koji čitate ovo mora da imaju sličnu priču. Pa ... Valerie, šta radis? Ovdje su nekoliko stvari o tome kako se dečko natrag, što sam rekao moj prijatelj kroz pisma. Nekoliko ekstrakti od tog, o načinima kako bi dobili svoj bivši leđa i više.
Kako dobiti Guy Povratak na vas
Dragi M, ja znam da me boli odmah, ali siguran sam da ako ga dati neko vrijeme, stvari će biti bolje. Također možete dobiti vaš bivši dečko nazad i za to mislite o sljedećim stvarima -
Prijedlog # 1, Prije svega, dragi, vi trebate da se to lako i opustiti. Uzmi život kao što dolazi. Cijelo to vrijeme fokus je na taj tip. Sada je vrijeme za pogled na sebe opet i opet maziti. Osjećaju dobro, izgledaju sjajno, da, bolje nego što ste navikli učiniti kad ste bili s tim tip. Zaboravite da ste bili u vezi. Dovoljno je uzeti pauzu i uživajte jedan za neko vrijeme! Automatski ćete dobiti ideje i svježe perspektive za osvajanje natrag izgubio ljubav i uzimajući da je dečko natrag u svoj život!
Prijedlog # 2, početi sve više. Nema smisla cribbing ili razmišljanje što se dogodilo i zašto se to dogodilo. Zakopati ratnu sjekiru i biti spremni za početak sve više. Ti bi trebala držati svoj ego na stranu, osobito kada su gledajući kako dobiti natrag momak da bačena. Sada, ako ga želite natrag u životu, morate zaboraviti svoj ego. To ne bi bilo lako, dragi moj, dobivanje natrag zajedno sa ex, ali ako ste shvatili vaše pogrešku ga damping, morate završiti tvoj ego i baciti ga off! Ovo je jedna od najvažnijih stvari kada pokušavate shvatiti o tome kako da biste dobili leđa dečko, osobito s obzirom na to, kako da biste dobili leđa momak koji je odgurnuo.
Prijedlog # 3; U vašem slučaju, draga, ti si obličje at kako dobiti čovjeka nazad nakon što ti je bačena. U tom trenutku morate shvatiti da je uzbrdo zadatak, a ne tortu hoda. Ti bi trebala da ga govoriti o razlozima on vas ostavio ide da ekstra milja. Pobrinite se da neka znaju koliko je važno za vas. Budite spremni da se suoče koje također možete vidjeti znakove koji pokazuju momak nije zainteresiran za vas i još mnogo toga. Tuš ga sa svim ljubav koju imaju i onda vidjeti. Nadam se za najbolje i biti spreman za najgore.
Prijedlog # 4; kardinal pravilo kada želite znati trikove na tome da se čovjek vratiti se ne da obratite pozornost na njega i zaustaviti bilo komunikaciju s njim. Ukratko, ignorirajte ga. Neka bude jasno da se ne ide na to da takvo što manje utjecati na sebe. Raditi stvari koje nisu učinili kada su bili s njim, plesa, glazbe, ništa. Postoje i druge ribe u ribnjak previše! But viceva osim draga, ne znajući što se događa u onu djevojku život i činjenica da ona ne pining za vas bilo više može čegrtaljka dečki na jezgri ponekad. Kada želite znati kako da se vaše ex natrag brzo, ova ideja zaista djeluje.
Prijedlog # 5; Pri tome sve to nakon znajući naslanjati kako doći kupiti natrag, draga moja, ne bude prosuđivanja. Molimo vas da ne odlučuju prije nego bilo što dogodi kao što se može dogoditi ili što će dogoditi, kako će on reagira. Ako ga želite natrag u svoj život, samo dobiti tu poruku preko kristalno čisto bez ikakvih predrasuda. S druge strane, dobili svoj um spreman slušati svoje strane priče strpljivo, ako uopće govori, to jest. Kada se gleda na način da se moj dečko natrag, to je vrlo bitan.
Je konačno tvoj poziv i svoje odluke moj prijatelju! To su neke stvari koje sam mislio JA će podijeliti s vama o tome kako da biste dobili leđa dečko. Morat ćete odlučiti na kraju dana ono što želite i kako da ga dobijete. Najvažnije, razmišlja kako da se vratim zajedno nakon raskida to vrijedi?
Za dečki, ako se osjećate izostavljeni, možda možete provjeriti kako bi dobili natrag nakon raspada djevojka, zar ne?
PS - Darling, imajte na umu na kraju dana da sve svoje napore prema tome kako dobiti čovjeka nazad u vaš život može ići uzalud. Ukoliko se to dogodi - to uzeti u obzir kao dobar odstranjenje i naći nekoga bolje i dostojan sebe!
Ja zatvoriti moj pismo ovdje draga! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment