Friday 19 August 2011

Eksterijer Paint sheme za kuće

Kada je riječ o odabiru eksterijera boje sheme za kuće, najvažnija stvar imajte na umu da koliko god je to moguće, ići u za svjetliju nijansu. Svjetlije nijanse vis-a-vis tamne nijanse imaju dvije prednosti - oni čine kuće se pojaviti veći nego što zapravo jesu, a oni ne izblijede što je brže tamne boje. Također, kada je s obzirom vanjski slikarstvo, plan za različite boje za vrata, prozore i vrata. Ako je kuća ima nekoliko krivulja, čak možete uzeti u obzir koristeći broj boja na njegovoj površini. S obzirom na nastavku su neke druge korisne savjete o vanjskom slika koja će pomoći u dajući svojoj kući zapanjujući izgled.
Savjeti o tome kako odabrati Eksterijer Paint sheme za kuće
Isprobajte Samples, Ako niste sigurni koja boje da se odlučiti za, dobro bi bilo da prvi kupiti uzoraka nekoliko boja koje želite. Boja prilično veliki dio zida sa različitim bojama. Možete usporediti kako svaka boja izgleda u različito doba dana. Ako je moguće, pričekajte nekoliko tjedana prije nego što napravite odluku kao vanjski boja boje imaju tendenciju da se promijeniti izgled nakon nekoliko dana.
Međutim, ako sve to čini previše vremena i energije troši na vas, možete koristiti softver programe koji su posebno dizajnirani kako bi pomogli kuće kao što su vas. Sve što morate napraviti je skinuti fotografiju svoje kuće, a zatim možete ispuniti na bilo koji kombinacije boja koju želju na tom MMS uz pomoć softvera. Na ovaj način možete će se moći usporediti različite kombinacije vanjske boje boje before nula u na onaj koji vam se sviđa.
Get Inspirirani susjedima; Drugi jednostavan način doći do zanimljivih vanjskih kuća sheme boja je šetati oko vašem susjedstvu i uzeti napomena od susjeda čiji su vanjski boje sheme vam se sviđa. Nemojte kopirati ono što drugi imaju učinio, ali svakako možeš dobiti inspirirala i koristiti nešto slično kombinacija boja.
Consider Mjesto / Veličina / Style / Građevinski materijal, dok odabirom vanjske boje sheme za kuće, veličina, lokacija i građevinskog materijala se koriste u gradnji kuće treba uzeti u obzir. Na primjer, ako je kuća je smještena u urbanom području ili ako arhitekturu kuće je moderno, a zatim koristite svijetle, neo-klasične boje. Li kuća je graditi u starom stilu, onda možete uzeti u obzir berba nijanse. Vanjski boje su odabrane prema građevinskog materijala previše. Ako je kuća je od opeke, popularan stil kuće eksterijera slikarstvo slikati dio cigle u svjetlu crvene boje, a ostatak u kontrastnim svijetle boje. Za kuće od drveta, boje koje štite kuću od ekstremnim vremenskim uvjetima bi se trebalo opredijeliti za.
Jedinstvena kombinacija boja, ako imate poteškoća izlazi sa svojim vlastitim vanjskim boja sheme boja, zatim tu su neke popularne eksterijera boje boje izbor za vas.
Crvena i zelena: Crvena boja odražava strast i uzbuđenje, a zelena označava prirodu. Možete koristiti ove obje boje slikati svoje kuće da joj svijetle, sretan izgled.
Žuta: Žuta i druge nijanse zlatno posuditi kuće vrlo pozivajući izgled. Dakle, bojati žuta kuća jer daje vrlo topao i ugodan osjećaj kuće.
Plavo i bijelo: plava i bijela kombinacija boja je vrlo popularan izbor za vanjske boje kombinacije. Dodaj u malo crvene u ovu kombinaciju da bi začinio izgled.
To je ukratko o vanjskom boje sheme kuće. Osim slikarstva boje, posuditi ljepotu vanjštine vaše kuće, dodajte nekoliko viseće posude, vjetar zvona i nekih drugih kreativnih landscaping elemente.
Ako ste se odlučili za neutralne ili svjetliju nijansu, dodati malo kontrasta na izgled vaše kuće putem tamnije trim, zatvarača, prozora i vrata boje. Biti ugodna, kreativni i slijediti gore navedene savjete i ima vrlo manje šanse da ćete pogriješiti sa svojim vanjskim boje boje odabir.

No comments:

Post a Comment