Saturday 20 August 2011

Slikarstvo konkretni koraci

Kada pogledate na otvorenom ili zatvorenom betonske stepenice u svojoj kući, ako se osjećate da se ne podudaraju se s vanjskim ili unutarnjim dizajnom Vaše kuće. Slikarstvo konkretnim koracima je odličan način za poboljšanje izgled bez sjaja, dosadno, neobojenu površini betona. To je najlakši i najjeftiniji način za poboljšanje svoje vizualne žalbe. Boja nije samo će im dati osvježavajući izgleda dobro, ali će također zaštititi betonske površine iz redovnog habanje i povećati eksterijera slikarstvo.
Slikarstvo Beton Koraci: Upute
Za slikanje posao, od vas će zahtijevati neke materijale. To uključuje samoljepljiva traka, klizanje-dokaz konkretne boje, teška striptizetu, kistom s čvrstim dlačicama i valjak. Nakon što ste nabave te stvari, slijedite korak po korak upute u nastavku:
Korak broj 1: prvi korak je čišćenje površina na kojima se boje treba primjenjivati. Za početak, ona mora biti temeljito očišćeni da biste dobili osloboditi od prljavštine, masti i otpadaka kao oni imaju tendenciju spriječiti pravilno prijanjanje boje. Ako postoji neka stara boja već postojećim na konkretnim koracima onda ona mora biti uklonjen u potpunosti uz pomoć heavy duty striptizeta.
Korak 2: Drugi korak je priprema površina koje počinje konkretan korak popravak. Provjerite sve pukotine, rupe ili bumps na betonu. Nejednaka bumps na beton treba izbrusiti dolje. Onda pomesti off sve brušeno krhotine. Bilo pukotine i rupe trebaju biti izglađen s krpanje neki materijal. Dopusti popraviti područje da se osuši do potpunosti prije nego počnete sa slikom posao. Cover gore svi susjedni područja konkretnih koraka gdje ne želite primijeniti slikati.
Korak # 3: Kada je površina čista i suha, to je vrijeme za primjenu kaput od fitilj. To je učinjeno kako bi se osiguralo bolje prianjanje boje. Izaberite betona ili zidanje udžbenik za tu svrhu. Primjenjivati ​​premaz na rubovima i uglovima koraka četka će biti više prikladan za korištenje. Za širu površine, možete koristiti valjak boje. Nakon primjenjujući fitilj, dovoljno vrijeme treba dati za sušenje up of kaput. Uputama koje daje proizvođač na etiketi na kontejner treba slijediti u tom pogledu. Općenito, na bazi ulja primer, potrebno oko deset sati da se isušiti. Sa druge strane, epoksi početnice treba puno manje vremena i da će biti spreman u roku od 6 sati.
Korak # 4: Konačno, vrijeme je stigao obojiti beton koraka. Pri izboru konkretne boje, tekstura laka je vrlo važno. Gladak završiti će koraci skliski u mokrim ili prljavo stanju i stoga, treba izbjegavati. Zbog toga, boje zahtijeva odgovarajuću aditiva kao non-slip morski aditiv za poboljšanje držanje koraka kada su mokri. Postupak za primjenu boja je isti kao fitilj. Ovdje previše, uglovima i rubova treba oslikana s četkom i za preostalih površine, koristite boja valjak. Za najbolje rezultate, nanesite nekoliko tankih premaza boje na površini betona. Provjerite jeste li primijeniti kaput od svježe boje tek kada se prethodni sloj osuši ispravno. Jedna sloj betona kaput boje obično traje 2 do 4 sata da se suši, ali slojevita kaput će zahtijevati najmanje 8 sati.
Nema mnogo razlike između slikarstva konkretne koraka vani i unutra. Međutim, kako je vanjski površina izložena puno vremena elementi, morate primijeniti kaput od sealer prije nanošenja prvog sloja fitilj. To će pružiti adekvatnu otpor prema vodu. Drugi aspekt koji treba da se brine za vrijeme slikanja na otvorenom konkretnih koraka jest vrijeme. Provjerite vremensku prognozu da se osigura da nema oborina za sljedeća četiri dane.

No comments:

Post a Comment