Monday 22 August 2011

Facial Hair Removal proizvoda za žene

Priroda dlaka na licu rast u žena varira od rijetke gustim, ovisno o aktivnosti steroidni hormoni. Debela rast dlake na licu ometa prirodne ljepote lica, renderiranje ružan izgled lica. U dotjerivanje industrija, različite tehnike su izmislili ukloniti neželjene dlake na licu kod žena. Problem dlake na licu ili je dao privremeno ili trajno rješenje. Estetski tržištu je potopljena s lica proizvode uklanjanje dlaka za žene, koje obećavaju sigurnost na koži. No, te bi trebao biti vrlo oprezan pred njih primjene po licu. Pojedinosti će biti uređen u sljedećem sadržaju.
Tehnike lica Uklanjanje dlaka
Postoji širok metoda za uklanjanje dlaka lica. Najlakši način je da se primjenjuju vrhnje temelji proizvod koji osigurava brzo uklanjanje dlaka na licu. Tehnike uklanjanja dlake na licu će biti objašnjeno kratko. , Brijanje: Ne baš preporuča za žene kao što poboljšava grubu rast kose. ; Tweezing: malo bolno, ali sigurno. Dlaka je iščupao i stoga, treba vremena da se ponovo pojaviti. ; Depiliranje: Jedan od najsigurnijih tehniku ​​za uklanjanje dlake na licu. Topla i hladna voska oboje su sigurni za koži. ; Kreme: uklanjanje dlaka kreme su brzo i učinkovito. Primjenjuju samo ako se oni ne uzrokuju iritacije na koži. ; Elektroliza: To je primjena električne struje na korijen kose ukloniti neželjene dlake na licu trajno. ; Laser: Najbolje rješenje za trajno uklanjanje dlake na licu. Tehnika je dugotrajan, kao i skupo. ; Epilators: To uključuje čupanje dlaka iz kože. Home uređaji različitih marki su dostupni na tržištu. ; Sugaring: To je manje bolan način nego depilacije i sasvim prirodan tehnika. ; Lica Uklanjanje dlaka proizvoda za žene
Najbolji način za uklanjanje dlake na licu kao kod kuće je kroz primjenu vruće ili hladno vosak. Za to trebate kupiti dobar brand voska s tržišta. Lica voskovi su dostupni na kozmetičke trgovinama koje su puno blaži nego tijelo vosak. Trebate rastopiti vosak, ako ste primjenom vrući vosak. Neka to cool za neko vrijeme, a zatim se primjenjuju u odnosu na lice s lopaticom u smjeru rasta dlačica. Strip ako se prestanak se u suprotnom smjeru, nakon nekoliko sekundi. Hladno voskovi se primjenjuju na isti način i predgrevanja nije potrebna. Odlučite se za čista prirodna sugaring rješenja ako imate osjetljivu kožu. Sugaring gelovi su u potpunosti biljni. Način primjene je isto kao i vosak. Očistite kožu off ljepljivost s vlažnim toplim ručnikom. Nanesite hladno led pakete cijelom licu. Sugaring je jedna od najsigurnijih metoda uklanjanja dlake na licu za žene.
Druga mogućnost je da se dlaka na licu odstraniti depilatory vrhnje. Ove kreme eliminirati kosu osovine do mahuna lukovice. Provjerite da li ste izvršili patch test prije nanošenja na cijelo lice. Ako je koža razvije osip, ne primjenjuju se po licu. Oni su dostupni kao kreme, losione i gelove. Provjerite kombinacija proizvoda. Active sastojci and natural antioxidants poput vitamina i E A, aloe vera are soothing za kožu. Kožu kremama koje sadrže vrba kore, mesnica metla, latice ruže zadržati kožu glatkom i hidratizirana. Lica krema za uklanjanje dlačica za žene ne bi trebala biti primijenjena redovito kao što bi moglo dovesti do eventualnog tamnjenje kože.
To je vrlo teško predvidjeti najbolje proizvode za uklanjanje dlaka lica za žene. Vaniqa, BellabeTM dlake na licu odstranjivač, Hair No More i Kalo rast kose inhibitori su branded kvalitete proizvoda. Postoji obilje good sugaring gelova i vosak komplete na tržište koje osiguravaju zadržavanje glatkoću kože. Satin Smooth Wax rezidua Remover Satin Smooth Med Vosak, Gigi Višenamjenski Honee Mikrovalna Kit Satin Smooth Aloe voska, potpuno Bare Ouchless Stripless voska, itd. su kvalitete brandova depilacije gelova za otklanjanje dlake na licu na žene.
Odabir dobar brand među širok spektar lica proizvoda uklanjanje dlaka za žene je težak zadatak. Napravite tržište pregled prioritet, kako bi dobili neko znanje o proizvodima. Međutim, liječnički pregled je uvijek poželjna znati osnovni razlog ako imate vrlo gust rast.

No comments:

Post a Comment