Tuesday 23 August 2011

Pribor Locker

Svatko u svojoj školi ima spremište. Dakle, ono što će vas odvojiti od drugih? Jednostavno, cool izgleda ormari pribor. Ovih dana ima mnoštvo opcija na raspolaganju za studente s obzirom na ormari pribor. Postoje brojne vrste ormar organizatora na raspolaganju vam pomoći zadržati svoje stvari na mjesto. Postoje ormar ogledala, pero držači, police ormari prijatelji i ono što ne možete birati. Pa, ako ste pitati koje škola spremište pribora za odlučiti za, naveden u nastavku je popis nekih od najkorisnijih i zanimljiv one.
Locker Pribor za školu
Magnetska ormari organizator Box; To je jedan od najkorisnijih među magnetske ormari pribor. Lako se pričvrstiti na metalne površine vaše ormari i može se koristiti za pohranu ništa, desno od vašeg mobilnog telefona na pisanje instrumenata na svoj osobni pribor. This magnetska ormar organizator je dostupan u neke zaista jedinstvene nijanse i stoga mogu posuditi vrlo drugačiji izgled na svoj ormarić interijera.
Steel ormari za pohranu Košarica: "Ovo ožičen školski ormarić, pribor može se koristiti za pohranu vaše knjige, cipele, teretana nositi, prehrambenih proizvoda, itd. Što ih razlikuje od magnetskih polja organizatora je da se stavke pohranjene u njima su lako vidljive. Njihov jedinstveni dizajn žičani posuđuje lako protoka zraka, što ih čini košara najpogodniji za spremanje hrane stavke.
Magnetska Locker Ogledala, ako ste jedan od onih ljudi koji voli da izgledaju prim and propah svakog vremena, onda je ovo ormarića pribor je mora imati za vas. Magnetska ormari ogledala su dostupni u veličinama prikladne i na taj način može se jednostavno ugraditi i zaglavi bilo gdje u vašem ormari. To može biti jako korisno za vas i za one brzo make-up touch ups nakon sportske klase.
Podesivi Dvostruko ormari police, dostupne u gotovo svim bojama, ovaj plastični ormari Organizator se sastoji od dva podesive police koje se mogu koristiti za pohranu vaše knjige, odjeću, torbicu, knjige i druge potrepštine. S obzirom da ima dvije police, to će vam pomoći ostati više organiziran nego drugi ormar organizatora.
Ormari Prijatelji, ako ste obličje za neki sladak ormari pribor za krasiti zidove svojih ormarića, a zatim ići u ormari prijatelji. Ormari prijatelji magnetski su životinje koje se mogu zaglavi u ormari lako. Možete odabrati svojim prijateljima životinja, kao što su majmuni, psi, lavovi i žaba i držati ih sigurno u svoj ormar. Oni su stvarno slatka pogledati i da će PEP vaše raspoloženje svaki put kada otvorite ormar.
Magnetska Pen / Olovka kupova, od plemenitog čelika, te magnetska pribor će pomoći u održavanju vaše pisanje instrumente pri ruci. Tako, staviti ih na zidove vašeg ormarića i nećete morati boriti za pronaći svoj pera i kemijske olovke pred klasa nakon toga.
Pogledajte i Store Kontejneri; Te magnetske spremnici mogu biti zaglavi na dno površine vašeg ormar. Oni dolaze s prozorom poklopcem tako možete vidjeti što je unutar. Možete pohraniti bilo vrsta malih stavki u njima poput erasers, sharpers, isječke, nakit, itd.
Domaći Pribor; Da biste dodali prilagođenu dodirom na svoj ormar, napraviti nekoliko ormari pribor sami. Uzmi međuspremnik, boje i napisati nekoliko riječi o tome koji opisuju vašu osobnost. , Ili naizmjence, što možete napraviti je uzeti print outs fotografije sa svojim prijateljima te ih staviti na međuspremnik. Priloži tri magneti na clipboard i ga staviti na zidovima vašeg ormarića. Sigurno, self napravio pribor poput ovih su jedan od najboljih načina za dekoriranje školu ormari.
Osim one spominje ovdje, možete dodati mnoge druge locker pribor poput foto okviri, bijele ploče, satovi, memos, itd. vašim ormari. Možete kupiti svih takvih pribor locker od odjelni pohraniti ili čak možete ih kupiti online. Jedan zadnji tip prije nego sam potpisati off - ako postoje bilo pravila u vašoj školi pogledu stvari dopuštene / zabranjeno u lockers, zadržite ih u umu prije ste postavili out shopping.

No comments:

Post a Comment