Monday 22 August 2011

Doorless Tuš dizajni

Najnoviji trend radi rundi u svijetu kupaonica pregradnja i projektiranje, koja je od doorless tuša. Doorless tuševi vam pružiti luksuz zatvorena kupanja prostor bez prisutnosti vrata koja teže da se osjećate stjeran. U stvari, to je jedan od onih hodati u tuš dizajne koji mogu biti dizajniran s posebnim nogostup prema njima, koji inače čini ih nevidljivim. A doorless tuš radi za vas što tuš kabine također će napraviti za vas. Međutim, ono što morate znati je da razne doorless tuš dizajna možete dodati neizmjerno vizualnoj privlačnosti vaše kupaonice i pružiti Vam udoban prostor i privatnost bez izrade se osjećate klaustrofobičan. Ovdje ćemo vam dati neke zanimljive ideje o dizajne za doorless tuševi, koje možete koristiti da biste saznali kako dizajnirati doorless tuš.
Savjeti za projektiranje Doorless pljuskovi
Prije nego što odlučite stvoriti zanimljiv i fancy dizajna za vaše doorless tuševi, uvjerite se da se brinete o osnovama, svi koji su upisani ovdje. , A ulaz na vaše doorless tuš mora imati usne (najmanje 3-4 cm u visinu) kako bi se spriječilo izlijevanje vode iz van u onoga što se naziva suhi prostor (prostor s umivaonikom i WC). If je tuš koji će se koristiti od strane osoba s invaliditetom onda taj detalj može biti eliminiran jednostavno stvaranje nagib u podnice prema odvod, ili crijep kap, kako bi se spriječilo vode iz teče van. ; Cijelo tuš području bi trebao biti minimalno 3 'x 3' osigurati odgovarajuće kretanje tijekom tuširanja. ; Korištenje pločice po cijelom zidu, kao i skliznuti-dokaz kupaonicu podnice pločice u je izuzetno bitno. , Iako obično kupatilo tuš zavjese nije bitno kada je riječ o doorless tuš dizajne, oni svibanj se koristiti i kao zanimljivo dodatno element poboljšanja rada na dizajnu. , Budući je doorless tušem, tušem glava treba biti postavljena na zid suprotan kojoj se nalazi još jedan zid. To će spriječiti vodu da ide izvan područja tuš. Vi svibanj također odlučiti za kiše tuševi, koji pružaju iskustvo tuširanja u kiši. ; A doorless tuš treba biti dizajnirana na takav način, kako bi se spriječilo nacrta zrak od ulaska tuš području, a netko je uzimanje tuš, koji može teže da se osoba osjeća hladno. Jednostavno rečeno, to ne smije biti neposredno ispred vrata, ili u skladu s njom. , Sada kada ste svjesni ove savjete na koji dolaze s nekim jedinstvenim doorless tuš dizajna, neka je pogledati neke od dizajna koji možete doći do, ovdje.
Ideje za Doorless Tuš Design
Kada je riječ o doorless tuš dizajna, mogućnostima koje su dostupne su apsolutno bezbrojne. Ključ je u kreativnosti i određivanje točno kako luksuzni you želite ove hodati u tuš enclosures biti. Ovdje dajemo neke kreativne ideje o projektiranju doorless tuša. ; Ako savladan je ideju stakla ograđeni prostor za tuš području, ali i dalje žele jednog doorless tuš dizajn zašto ne stvoriti kućišta s prozirnim staklenim ili materijala? Umjesto izgradnje zida za doorless tuš, jednostavno stavi stakla obilježiti područje. Jazz it up dalje s mrlju stakla, matirano staklo ili druge uzorke. Drugi način je stvoriti tuš kućišta sa staklenim bloka, koji ne samo da pružaju privatni život, ali također vam dati efekt stakla bez korištenja velike komad stakla sama. Use višebojni blokovi stakla na poboljšala žalbu doorless tuš. Također se može graditi zid visine pol, i pokriti se preostali dio od staklenih blokova. , Da bi vaš doorless tuš ljepši i privlačan, stvoriti staza ka to s pločicama razlikuju od onih koje ste koristili u Vašu kupaonicu. To daje tajanstveni poziv na cijelu ideju, te će napraviti zadatak tuširanja ljupkim. Opet, ako je prostor u vašoj kupaonici omogućava, stelja prostor s nekoliko biljaka, dati cijelu svoju kupaonicu osvježavajući osjećaj. ; Umjesto odlaska na jednostavan i ravno zid obilježiti the doorless tuš, poboljšati cjelokupni dizajn kupaonica tuš stvaranjem zakrivljene zid, ako prostor u vašoj kupaonici omogućuje vam da to učinite. Kružna kućište, ili jednostavno onaj koji sužava u početku, ali prostora iz dalje unutar će učiniti doorless tuš više privlači. , Koristite različitih materijala kako bi vaše doorless tuš dizajne više elegantan. Na primjer, za seljački žalbe, koristite pločice koje se podudaraju do ovog stila i uvjerite se da prolazi kroz u cijeloj kupaonicu dekor. Za ovaj stil, najbolje je da ima cijeli zid zatvori tuš području, umjesto stakla. Za više moderan izgled, staklo je savršen izbora. Za elegantan izgled, miješati i odgovaraju neke keramičke pločice u krutom boja, i stvoriti prekrasan dizajn. Označite samo jedan zid u određenom pločica, te bi se osiguralo da ne koristite ga bilo gdje drugdje u doorless tuš dizajn. Možete koristiti mramor maksimalno žalbe. ; Napravite klupi u tuš područja, jednostavno radi luksuza, ili za one s invaliditetom. Ovo je jedan od tih doorless tuš dizajn ideje koje je moguće ako imate dovoljno prostora unutar tuš kućišta. ; Doorless tuševi služe kao veliku elementi tuš dizajna za male bathrooms, kao i veće kupaonice, i kako oni su dizajnirani u potpunosti ovisi o vrsti luksuzne ste navikli. Koristite ove doorless tuš dizajna stvoriti jedan mali mali raj u svoju kupaonicu, i uživati ​​u ugodnijim iskustvo.

No comments:

Post a Comment