Saturday 27 August 2011

Jeftini Laptop Bags

Za laptop korisnike, prijenosno računalo slučaju ili laptop torba je bitan dodatak da oni ne mogu učiniti bez. Uz čuvanje skupi gadget sef, laptop torba također mogu igrati ulogu stil izjavu za tu osobu. Tržištu je potopljena s različitim vrstama laptop torbe koje su opremljene sa različitim specijalitetima i brojnim trendy dizajna. Ovi trendovi držati na mijenjanje, po zahtjevima korisnika. Zahtjevi za laptop vrećice mogu biti različiti, ali, svaki laptop korisnik želi kupiti jeftini laptop torbe, to je sigurno. Pa, postoje nekoliko čimbenika koji utječu na cijene laptopa torbe, i morate biti svjesni da kao dobro.
Kupnja laptop torbe
Prije kupnje laptopa torbica, uzeti u obzir vrstu okruženja da rade u. Također mislim da li želite nositi torbu sa sobom, na biciklu? ',' Što trebate učiniti stvari, osim iz laptopa, na dnevnoj osnovi? ',' Jeste li pate s vratom ili leđima? ',' Je li sigurno radno okružje dovoljno za vas da nose torbu za prijenosno računalo, ili je to laka meta za džepara ', itd. Morate saznati odgovore na sva ova pitanja prije nego što čak razmišlja o cijenama laptop torbe. Nakon što uvjerljivo odgovoriti na ta pitanja, sljedeći stvar za uzeti u obzir je pronalaženju torbu da najbolje odgovara Vašim osobnost. Ova točka može otvoriti brojne mogućnosti za Vas, koliko su najbolji jeftini laptop torbe u pitanju. Možete se odlučiti za standardnu ​​glasnik stil, aktovka stil, valjanja / kante za stil, stil torbicu ili ruksak stil laptop torbe, u skladu s vašim zahtjevima.
Best Jeftini Laptop Bags
Ovdje su neke od najboljih laptop torba marki koje možete uzeti u obzir pri kupnji najbolji torbe modni laptop.
Lowepro Tropolis 1250: To je jedan od najboljih laptop Naprtnjače i pogodna je za 15,4 inčni laptop, kao što su datoteke i ostali accessories koji korisnik želi nositi. Kako je ovaj torbu raspoređuje težinu na ramena ravnomjerno, idealan je za osobe s backaches i rame boli. Prosječni trošak Lowepro Tropolis 1250 je 35 dolara.
MNC 11 - Laptop torbica: Ovaj slučaj je laptop nositi dolazi s doživotno jamstvo. Dolazi s različitim podstavljene odjeljaka, prijenosna računala i džepovima, je vodootporan kao dobro. This torbica koja se koristi za 15,4 inčni laptop Acer, NEC, IBM, Sony, itd. Prosječni trošak MNC 11 - torbica Laptop je $ 44.
Hewlett Packard HP Mini-Rukav 11,6: Ovo prijenosno računalo dijagonale 11,6 torbicu je aktovku laptop torbica. To može biti korišten kao najbolji jeftini laptop torbi za muškarce i žene. Prosječna cijena Hewlett-Packard HP-Mini Sleeve 11,6 je $ 8.
Targus Ultra-Lite Deluxe Notebook Case: Ovo je jedan od najboljih jeftini laptop torbe za 15 inčni laptop. Ona dolazi s elastičnim-i-čičak traka koja štiti prijenosno računalo. It is obložena podržavaju krut vozača i podložena naramenice. Prosječni trošak Targus Ultra-Lite Deluxe Notebook Case je 40 dolara.
Sumdex Women's 17-inčni Laptop Tote Kratak: To je jedan od najboljih jeftini laptop vrećice za sve veličine laptopa. 17-inčni i 15 inčni laptop se može lako prevoziti u ovu torbu. To je jedan od najbolje i jeftini laptop torbi za žene. To dolazi s ravnim i podesive naramenice koje se izdržljiva i lako na ramena. Prosječni trošak Sumdex Women's 17-inčni Laptop Tote je 54 dolara Kratak.
Neki drugi nazivi koje možete uzeti u obzir prilikom traženja jeftini laptop vrećice uključuju: Targus laptop Messenger 15,6 inča (26 dolara), Case Logic Canvas Glasnik Bag (23 dolara), JanSport Trojstva (12 dolara), Sjeverna Face Electra ( 41 $), Sjeverna Face Borealis (60 dolara), Wenger Rea laptop kućište ($ 40), Hama aha: Bilježnica Messenger 13,3 inča (17 dolara), IC Gear Sveučilišta Bilježnica ruksak (40 dolara), itd. Dakle, sada kada znate kako odabrati laptop torba sami, zašto ne otići i doći sami svjež i moderan laptop slučaj! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment