Sunday 28 August 2011

Glikolna kiselina Proizvodi

Oni doista Vam dati za 'AHA' osjećaj i iskustvo. To je jedan od najistaknutijih sastojke kada je riječ o njegu kože. Kad god vam reći njegu kože, to je prvo što vam padne na pamet. Još uvijek niste pogodili što sam ja pričaju? Pa, upravo sam napravio kratak opis o glikolne kiseline. Glikolna kiselina je bezbojna, bez mirisa i higroskopan kristalne čvrste i najmanji alfa hidroksi kiseline (AHA). Njegovo znanstveno ime je hydroxyacetic kiselina i koristi se u niz njegu kože proizvode. Jedan od razloga zašto se njegova imovina bude visoko topljivi u vodi i fantastičan kože prodoran sposobnosti. Ako ste bili pitate što svi proizvodi za njegu kože su izrađeni s glikolne kiselinom, ovdje je sve o glikolne kiselina proizvoda.
Proizvodi s glycolic Acid
Jedan broj glikolne kiselina proizvoda na šalteru su dostupni. Imati pogledati na glikolne kiseline vrste proizvoda.
Dead i nestala; Gycolic kiselina je značajan sastojak exfoliating i čišćenje kreme dostupan danas. Bilo u vrhnje ili u tekućem temelji rješenje, glikolna kiselina se koristi čišćenja jako voljela. Exfoliants imaju glikolne kiselina pomoći u uzimajući vaše kože bez mrtvih stanica. To rezultira u boljoj, profinjen i svjetlije puti. These exfoliants se može koristiti dva ili triput tjedno, a dostupne su s granulama za dodatne priručnik pilinga. Među glikolne kiseline lica proizvodima, exfoliators pokrivaju glavni komad. Neutrogena krema exfoliating je jedan od popularnih brandova zajedno sa LifeCell, Exfoderm Forte by obagi i aktiviranje tijela Piling by Murad su među good exfoliating kreme.
Dob no Bar, mislim da među glikolne kiseline proizvodi, kreme protiv starenja su najviše tražili nakon i prodavati kao vruće kolača. Moćan protiv starenja tvari u sebi, zapravo bilo glikolne kiseline proizvod može biti označen kao protiv starenja kozmetički proizvod. Retinol U kombinaciji s (oblik vitamina A), glikolne kiseline dokazano je u borbi protiv znakova starenja, primjerice, glikolne kiseline lice kremom. Međutim, takvi proizvodi moraju se koristiti noću samo. Razlog je, dok glikolna kiselina razbija koža, retinol izgleda da ga ispraviti.
Lo (ANJE) dolje; Baš kao što postoje glikolne kiseline krema, ima glikolne kiseline losione za tijelo. Svrha, opet je isto, samo način i oblik je drugačiji. Losioni se koriste za izglađuju i poboljšati teksturu kože, u osnovi. To je učinio smanjenje hyperpigmentation, duboko pora čišćenja i pilinga. These glikolne kiselina losioni imaju različite količine i snage glikolna kiselina, obično oko 5% i jači. A hidratantnu kremu za zaštitu od sunca ili se može koristiti zajedno s losioni, kao i podmlađivanje kože losion ja po MD Forte ili Glikolna 10% piling Oil Control gel s salicilna kiselina 2% DDF.
Kremasta Affair, glycolic acid krema unutar širokog kategoriji glikolna kiselina proizvoda je dobar za suhu i normalnu kožu tipa. To je kako glikolne kiselina za akne se koristi, u obliku kreme. To su, međutim, ne hidratantna, umjesto da oni napraviti duboko čišćenje kože i spriječiti hyperpigmentation. Sve ove stvari koje pomažu u poboljšavanju tonusa kože i ten. To je jedan od onih dobrih glikolne kiseline proizvodi za akne zbog cleansing svojstva. Petra Thomas Roth glycolic acid 10% ovlaživač, krema za lice III MD Forte and Glikolna Face kremu Mandatno su neke od dobro poznatih brandova for glikolne lice kreme.
Deranja; Chemical peels od glikolne kiselina je još jedan zajednički proizvod za njegu kože izrađeni su od glikolne kiselina. Glikolna kiselina guliti proizvodi uključuju višoj razini glikolne kiseline i stoga je dio blago agresivne tretmane za nekoliko kožnih uvjetima. Peels se koriste da biste dobili osloboditi od suhe i oštećene kože, bora, pimples i ožiljaka rana. Tako glycolic acid i njegu kože su vrlo usko povezani.
Eye, Sight, Eye kreme i gelovi usporedno imaju niske razine glikolne kiseline because oči i područje oko njih je vrlo osjetljivo. Nadalje, ovi proizvodi mogu također sadržavati oka protiv starenja tvari kao retinol, kolagena i elastina. Uporabom ovih glycolic kiseline proizvodi će vam pomoći da riješite se bore oko očiju i spriječiti tamne krugove pod očima. Neki od dobrih marki za proizvodnju oka kreme s glikolne kiseline (pomlađivanje kože Oko kremu MD Forte), kolagena (učvršćivanje oko gelu uz Glytone) i elastina (Eye Contour Collastin tekućine na Pevonia Botanica).
Ti bi dobiti puno glikolne kiseline proizvoda pregled i informacije o nekoliko drugih proizvoda kao što su glikolna kiselina lice maske, serumi, tonera, kože i izbjeljivanje sijeva proizvoda. Te recenzije i ocjene proizvoda ili čak i govoriti da se ljudi oko vas će vam dati ideju o najboljem glikolne kiseline proizvoda. Zato sljedeći put kada koristiti za čišćenje i krema za lice Siguran sam da ćete reći aha! Uzmi care!

No comments:

Post a Comment