Friday 26 August 2011

Eyeliners koji ne Run

Moj prijatelju, Samanthu, stvarno je bio u potrazi prekrasna on joj vjenčanje. Nosila savršen bijelu haljinu, koja je u potrazi zapanjujući na nju. Ona je također nosila lijepe bijele sandale odgovarati haljinu i ukrašena savršeno podudaranje pribor. Njena tetka je stavio šminka za nju, premda Samantha nije potrebna, kao što je bila obdarena prirodnim ljepotama. No, malo šminka na dan vjenčanja je potrebno. Samantha stigao u crkvi i bio obličje lijep kao i obično. Nakon nekog vremena Svečanost je počela i ona okrenula leđa da nam se vjenčanje zavjete. Nakon što je više, ona je okrenut prema ljudima sjedio u crkvi i što je zastrašujuća trenutak je bilo to. Njezina jeftini eyeliner je bio krivac. The eyeliner je zamrljan, tako loše da Samantha je gotovo izgleda kao vila. Kad je došao to znati o ovoj katastrofa, ona praska u suzama, that razmažena njezin izgled još više. Ukoliko želite izbjeći takve zabluda u zivotu, odlučiti za eyeliners koji ne pokrenuti.
Kako odabrati eyeliners koji ne Run?
If tražite eyeliners koji ne mali, pitajte za vodootporan eyeliners. Postoji nekoliko najbolji vodootporan eyeliners dostupna na tržištu, koja se može koristiti po vaš zahtjev i tipu kože. Primjerice, jedna djevojka uzimajući gotovs za Pool Party, svibanj trebate vodootporan eyeliner koje je poznato da odbijati vode. S druge strane, djevojka s pretjeranim znojenjem se problem može zahtijevati eyeliner koji je otporan znoj. Također je potrebno uzeti u obzir tipu kože prije kupnje bilo kojeg eyeliner. Ako je vaša koža suha onda ići na vosak ili gel na temelju eyeliners za trajan učinak i da se izbjegne gužva. Ako je vaša koža je masna, a zatim i tekući eyeliner je velika ne, ne vas, jer imaju rizik od dobivanja zamrljan zbog prekomjerne ulje sekrecija. Umjesto toga, morate ići na olovku eyeliners, koja su pogodna za masnu kožu. Djevojke s normalnim kože može ići na bilo koju vrstu eyeliner. Nakon što odaberete pravo eyeliners koji ne izvoditi ih tim se s drugim vodonepropusnim cosmetics potrebne za smokey oči šminka i vi ste spremni za rock stranke. No, prije nego što napravite konačnu odluku o kupnji eyeliners koji ne izvoditi, pokušati dobiti eyeliner gostiju od svojih prijatelja koji su ga koriste ili su ga pokušali.
Eyeliner Recenzije
Kao što sam spomenuo ranije, postoje razne kozmetičke tvrtke koje proizvode eyeliners. Neki od popularnih brandova eyeliner su naširoko koristi i preporučuje stručnjaka šminke oko očiju. Obzirom na nastavku su kratke recenzije nekih od uobičajeno eyeliners koji ne vožnji, koje vam omogućuju da se igraju s različitim stilovima i eyeliner izgled prekrasna.
Fluidline by MAC: To je gel vodootporna kao tekućina eyeliner da morate primijeniti četkom. Korisnici neke redoviti ovoga eyeliner su rekli da se može eksperimentirati s različitim izgleda s ovim eyeliner. Ako želite tanke crte, onda trebate podnijeti zahtjev s malo tlaka, ali ako želite sport dimi izgled a zatim idite za debele linije primjeni s više pritiska. This eyeliner je skupo, odnosno 15 dolara, ali to vam osigurava kvaliteta i trajan učinak. Djevojke suhim kože može probati ovaj eyeliner.
Aqua oči Šminka Forever: To je jedan od eyeliner olovke koje ne pokrenuti. To je proizvod u nastajanju kozmetički brand pod nazivom kao šminka zauvijek. Svaki eyeliner olovkom troškove 16 dolara i dostupan u raznim bojama, kao što su crna, mornarica plava, siva, zlatna, i grimiz. Djevojke koje koriste ovu eyeliner olovkom svaki dan reći da je to najveći dokaz smear olovka za oči su ikada otkrili. This eyeliner je također dostupan u manje veličine tako da se lako mogu uklopiti u svoju malu makeup kit. This eyeliner može biti suđeno za cure s masnom kožom.
Eyestudio Trajni Dram Eyeliner za Maybelline: Maybelline je jedan od najpopularnijih kozmetičkih robnih marki. Trajna Drama eyeliner je među odabrane eyeliners koji ne trčanje. To je spužva vrhom olovke aplikator koji olakšava povući liniju i lako se osjeća mekom na oči dok se prijavljuje. Mnogi ljudi su impresionirani sa svojim pakiranja, što je primjena kistom dolazi u posebno, a nije priključen na poklopac eyeliner boca, što općenito nije slučaj. To je tekući gel eyeliner, koje se mogu koristiti od strane djevojke sa suhim i normalnu kožu.
S ovim informacijama, sigurno ćete odabrati pravu eyeliners koji ne pokrenuti. Idi za branded visokokvalitetnih eyeliners koje ne vožnji, kao što su uvjeravam vas trajan učinak. Sada, hrle kupiti jedan od onih i laskati svoje lijepe oči.

No comments:

Post a Comment