Wednesday 31 August 2011

Vinyl Siding Instalacija

Danas, sve više i više narod jesu koristeći vinil prilaženje poboljšati izgled vanjskih zidova njihove kuće. To nije jednostavno zbog činjenice da postoje širok izbor lijepe boje vinil prilaženje koje su dostupne ali i zato što postoji toliko mnogo prednosti povezane s njom. Kao prvo, vinil prilaženje instalacija posao je lakše, polivinil klorid materijala prilično svjetlo u težini. Drugo, to je pogodan za gotovo sve vrste kuće. Što je najvažnije, ako Ona podržava bilo kakvu štetu, tada vinil prilaženje popravak nije jako težak zadatak.
Kako instalirati Vinyl Siding
Kada kupiti vinil ploče sporedni kolosijek, od vas će dobiti svi materijali i pomagala koji su potrebni za instalaciju posao. To uključuje starter traka, traka i trim kutu postova. Proizvođača također Vam pružiti upute. Sada, da ste spremni za posao, slijede vinil savjete sporedni kolosjek instalacija dane u nastavku:
Korak # 1: Priprema površini, Vinyl sporedni kolosjek trebao biti instaliran na čistu površinu. Za ovu, oprati zidova temeljito kako bi ih osloboditi od prljavštine i krhotine. Nakon čišćenja, provjerite zidove pažljivo sve pukotine i rupe na njima. Ako pronađete bilo kakve, njih popraviti prije nego što nastavite s instalacijom posao.
Korak 2: Instalacija Starter trake; Starter traka treba biti instaliran na temelju vanjskih zidova, tako da se krajevi najniži sporedni kolosjek ploče mogu biti zapečaćena ispravno. Za početak, znak najniži dio vanjskih zidova pomoću ugriz liniju i liniju razini. Sljedeći korak o tome kako instalirati vinil sporedni kolosjek je mjesto starter savjete u označeni prostor i popraviti ih se s čavlima.
Korak # 3 Ugradnja Kutak kape, a kut kape moraju biti instalirani na svakom koraku gdje se susreću dva zida. Uglavnom, oni djeluju kao vertikalni kanale koje sakriti sve vertikalne zglobova sporedni kolosjek panela. To će dati pametan završiti na instalirane vinil sporedni kolosjek. Instaliranje kutak kape je malo lukav kao što ste morati uzeti dodatni briga da su postavljeni vertikalno. Na gornjem kraju zadržati jaz jednu četvrtinu inča na vrhu zida. Dok je na donjem kraju, pobrinite se tri četvrtine palac kutu kapu bi trebao dobiti pod starter strip.
Korak # 4: Ugradnja letvice, a letvice su također poznat kao J trake. Oni su instalirani u područjima oko vrata, prozora i drugih komunalnih otvora na zidu. Oni su postavljeni kako bi se sakrila rubova sporedni kolosjek blizu ti otvori. Uzmi mjerenje na vrhu i dnu prozorskog okvira i izrezati J trake kao i po mjerenja. Onda popraviti ga uz pomoć noktiju. Instalirajte sljedeće traku na okomite stranu prozora na takav način da je njegova završava poklapa s horizontalnim trakama. Slijedite istom tehnikom instalirati J trake u blizini vrata, kao i drugih otvora.
Korak # 5: Instalacija Vinyl ploče, Sada, to je zid spreman, vrijeme je za instalaciju sporedni kolosjek ploče. Počnite posao sa dna zida i pomicanje naviše. Postavite prvi ploči uz njegovu duljinu na zidu i zaključati svoje s jedne strane u starter strip. Zatim osigurati druge strane s zid pomoću jedan inch krovište čavala. Položite sljedeću ploču iznad ovaj novo instalirane panel na takav način da se dvije ploče preklapaju dva inča preko svake drugom. Nastavite instalaciju ploče dok se cijeli zidnih površina pokrivena. Kada dođete do vrha na kraju ćete naći jaz gdje jedan cijelog panela ne mogu biti postavljeni. Mjera veličine jaza i izrezati ploče prema mjerenja. Jedan kraj ovog komad vinila povjerenstva trebaju biti isključeni s komunalnih ukrasi ili J trake i drugi kraj trebao biti priložen kao i obično s pripadajućim vinil ploču. Pravilna zakucavanje na sporedni kolosjek panela je vrlo važno inače sidings će postati labav i mogu raspadne nakon nekog vremena. Use otporan na koroziju nokte za tu svrhu. Blagi jaz bi trebao biti tamo između noktiju i pričvrsnog ploče, tako da može kretati vodoravno za proširenje i kontrakcije za vrijeme vremenskih promjena.
Nadam DIY vinil prilaženje upute dane u ovom članku će vam pomoći u ovom projektu home poboljšanje instalacije. Vinilni prilaženje instalacija cijene s to učiniti sami panele će vas koštati teško USD1 po kvadratnom metru na sporedni kolosjek instaliran. Ali, kada ste hiring profesionalni, ovaj trošak će biti mnogo veća i da će biti u rasponu USD2 - USD7 po kvadratnom metru vijeća. Dakle, ako izvršiti zadatak na svoju Slijedeći ove savjete o instalaciji vinil prilaženje, moći ćete spremiti puno novca.

No comments:

Post a Comment