Friday 19 August 2011

Prvi godišnjicu darove

Popunjavanje jednog cijele godine braka je bez sumnje mnogo. Vrijeme od angažman brak je najbolje vrijeme, ali kada jednom počne živjeti sa svojim partnerom za dvadeset četiri sata, a kada znate da su sada zakonski počinio, to sigurno gradi napetost! Ali prve godine braka također je ispunjen sa puno predivnih trenutaka, to je u godini kada se osjećate život je san, a vi se živjeti ga! Tako je proslava prve obljetnice treba sna sviđa! Pokloni su veći dio bilo koje posebnu prigodu. Koliko dobro znate primatelj, i koliko ste spremni napori da se za te osobe osmijeh je prikazana kroz dar ti dati. Tako je 1. godišnjicu darove mora biti posebna. No, problem je, možete ili dar papir dar ili sat, kao i po dar tradiciju. Nema mnoge jedinstvene stvari koje se možete sjetiti kada je u pitanju ove stavke, tako da se završava kupnji iste stare stvari. Ali činjenica je, postoje mnogi kreativni rad godišnjice darove, pa čak i sat darova koji se mogu dati. Da znam o takvim prve godišnjice darove, pročitajte na ...
Najbolji prvi godišnjicu darove
Romantični spomenar: Ovo je jedan od najromantičnijih prvi godišnjicu dar za njega. Ideja, kako je ime sugerira je pripremiti spomenar za svoju ženu / muža. Spomenar očito je napravljen od papira, pa će vam biti davanje ne samo romantičan poklon, ali također i tradicionalni jedan! Trebat će vam da taj dar dobro-u unaprijed, jer će potrajati neko vrijeme. Započnite spomenar iz dana Vašeg vjenčanja, te na kraju na svoju prvu godišnjicu dan. Stick opterećenja fotografija, ukrasite ih je lijepo i onda lijepo pisati romantične komentare ispod svakog. Nije nužno da svaki komentar mora biti romantičan, samo provjerite da je iskren. , Gdje se ne može izraziti svoje osjećaje riječima, poduzeti pomoć od odgovarajućih romantičnih citati. Tu će biti neki posebni trenuci za koje nemaju slike na raspolaganju, za takve trenutke, ili nacrtati jednostavne slika sebe ili staviti malo ručno karticu i pisati u njemu o tome incidentu. Vaš muž / žena zasigurno će biti dotaknuta ovim pravi dar!
Prilagođena Digital Watch: Kao moderni poklon takta, dajući gledati je primjereno. Siguran sam da vaša supruga / suprug već ima lijepe satova, ali siguran sam da on / ona nema jedan sam pričaju. Ako se traži malo na tržištu, naći ćete slatka (i ne tako slatka, za dečke!) digitalna fotografija satova. Kao što naziv sugerira, možete pohraniti fotografija u ovaj sat, koji se može pomicana! Tako je davanje taj dar, od vas mogu stalno biti s voljenom osobom. Ako vam se ne sviđa ideja o stražu, možete ga dar digitalni novčanik umjesto. Digitalni novčanik će biti više osobni dar.
Romantični bijeg: Moderna poklon takta, ako mislimo figurativno, sat također znači vrijeme. Tako je na svoju prvu godišnjicu uzeti dragi na mini odmor na osami otoka. Sačuvajte ovaj prvi godišnjicu braka dar ideja iznenađenje, no provjerite vaš partner može dobiti u last minute dopusta iz ureda. Da bi dar više poseban, organizirati za doručak u krevet i lijepo spa sjednice na bijeg mjesto. Umirujuće i lijeni odmor, je ono što vam je potrebno i nakon potpunog užurbano jedne godine braka! Se pobrinite da vaš partner voli mjesto koje planirate ići, tako da oba temeljito uživati.
Razno: Osim tih jednoga godina obljetnice dar ideje, postoji još nekoliko stvari koje mogu biti nadareni. Kao na primjer, karte za koncert ili igra svojem izboru. Igra ili koncert bi trebao biti slijeđen mimo klasične svijeće večera! Također možete prirediti zabavu iznenađenje za njega / nju i pozivamo sve njene / njegove drage za to. Veliki eksploziji sigurno će mu / joj sretan. Ostali darovi uključuju slike, dizajner satova, poruke u boci, plakati, ljubavna pisma, itd.
To su bili neki od najboljih modernih, kao i tradicionalne darove prvu godišnjicu za muškarce i žene. Da bi se tim darovima više posebnih, dodati osobni dodir s njima. Osim navedenih darova, također možete poklon svoju voljenu slika, romantični karte, knjige, itd. Imajte na umu da poklon koji dajete, to će sigurno biti zapamćen zauvijek stoga budite oprezni!

No comments:

Post a Comment