Thursday 25 August 2011

Zabava Vodstvo Aktivnosti

Kvaliteta vodstva se može razviti i to ne samo urođeni vođe koji imaju koristi od njega. Oni s inherentnim liderske osobine can brusiti svoje vještine i drugi mogu naučiti od nule. Čin vodećih skupina pojedinaca prema cilju zahtijeva mnogo različitih vještina. Djeca mogu učiti o tome i razvoju tih sposobnosti uz zabavu vodstvom aktivnosti prikazane u nastavku. Postoje mnoge zanimljive i izazovne stvari povezane s postizanju određenog cilja. Potrebno je odlučnost i prisustvo uma se nositi s neočekivanim okolnosti koje iskrsnuti s vremena na vrijeme. Neka nam se pogled na različite aktivnosti vodstva ideje kroz sljedećim stavcima.
Ideje za zabavu vodstvo aktivnosti, a aktivnosti su dane u nastavku koje se izvode u grupi postavku. Vođe moraju voditi svojim timovima kako bi se postigla određeni posao. Zabava vodstvo aktivnosti prikazane u nastavku trebali pomoći djeci da uče na ugodan način. Može se brusiti njegove kvalitete vodstva tim kroz ove aktivnosti.
One-arm Snaga: za tu djelatnost, tim od 5-6 igrača je potrebno. Jedna uže (oko 18-20 cm) jedina je stavka potrebne za tu djelatnost. Prvi korak u djelatnost je molba svi igrači držati uže. Cilj igre je stvoriti čvor bez popuštanja prianjanje na užetu. Ovo je zanimljivo aktivnost kao, u početku igrači teško napraviti čvor bez micanja. Igrači s liderske osobine bi motivirati drugima i pronaći načine kako stvoriti čvor. Mnoge takve aktivnosti za vodstvo grupe mogu se koristiti.
It Up Rope: To je opet igra konop koji testira vodstvo kvalitete u igračima. U ovoj aktivnosti lider mora voditi svoju momčad kako bi se postigla skup ciljeva koje postaju sve teže. Timovi su dati četiri užad sa slijedećim dužinama: pet noge, noge 10, 15 stopa i 20 stopa. Od vezanje kraja ove užadi, krugovi / petlje različitih veličina treba biti stvoren. Budući da su četiri petlje u ovoj igri, to je 4-korak aktivnost. U prvom koraku igrači moraju se uklopiti u najvećem petlji. Na sljedeći korak, još jedan manji bi trebalo koristiti. Korak-po-korak, treba završiti sve zadatke. Aktivnost uklapanja u petlji postaje teško sa smanjenjem veličine petlje. To je jedan od lijepih vodstva aktivnostima za učenike i djeca u cjelini.
Ljudska Pizza: U ovoj igri, jedan je prvi popis različitih sastojaka koriste kako bi pizzu. Ukupan broj klubova treba biti jednak onome od sastojaka se na popisu dolje. Nazivi sastojaka trebaju biti napisani na zasebnim papirima. Ako se jedan čini 5 radova za sastojak, recimo tijesta, jednaku količinu radova za svaki sastojak bi trebao biti je napravio. Svi radovi trebali biti raspodijeljena među igračima. Vođe ekipa su na 'bi ljudska pizza', tj. jedan tim treba biti sklopljen s igračima s radovima u istom sastojaka kao što su navedeni u popisu.
Hodanje kroz labirint: To je jedan od zabave vodstvo trening aktivnosti, koji zahtijeva vodstvo voditelji timova kao i pomoć drugih igrača. Igrači moraju biti podijeljeni u dvije skupine. Stavke potrebne u ovoj igri su komada odjeće za blindfolding igrače i dugo uže. After dijeli igrače u dvije skupine, svi pripadnici jednog tima treba biti poveze. Drugi tim je napraviti labirint s užetom pod uvjetom da im. Tim sa povezom igrači moraju hodati kroz labirint kreirana od strane drugih momčadi. The zastirući igrači moraju početi zajedno, šetati kroz labirint jedan-po-jedan i prestati, samo nakon završetka zadatka. Vodstvo kvalitetama najbolje može razvijati kroz ove aktivnosti.
Zabava vodstvo aktivnostima koje se objasnio preko stavka iznad, su ugodan i pomoći djeci da razviju vještine potrebne za vodstvo. Aktivnosti se mogu koristiti od strane ljudi iz različitih dobnih skupina i dovršiti poslove u zabavno način.

No comments:

Post a Comment