Thursday 18 August 2011

Jedinstvene vjenčanje Centerpieces

Centerpieces su glavni dio dekoracije, za svaku prigodu. Ako nemaju vremena za opsežne dekoracije, možete izraditi tvoj prigodu atraktivan dodajući prekrasnim centerpieces u tablice. Općenito, vidjeti različite vrste centerpieces na baby tuševi i takvim prilikama, ali kada je riječ o wedding centerpieces, sve što vidimo cvijeće raspoređeni na različite načine. These cvjetni wedding centerpieces izgledaju vrlo lijepo, ali oni su postali način previše zajedničkih tako da oni ne mogu privući mnogo pozornosti. Ako želite imati zaista jedinstvena centerpieces, zatim misle izvan cvijeće. Postoji mnogo druge stvari kao, svijeće vode, kamenčića, i sl. koji se mogu zamijeniti biljnim centerpieces. Sve što trebate napraviti je iskoristiti svoju kreativnost i doći do nekih zaista zanimljivih središnji ideje. Ako nemate vremena za to, jednostavno pomaknite se prema dolje, kao sljedeći pisati ima mnoge jedinstvene vjenčanje centerpieces bez cvijeća ideje.
Jedinstvene vjenčanje Centerpieces Ideje
Lab Središnji Apparatus: Ova ideja zvuči zaista jedinstvena, zar ne! To je u stvari jedinstvena. Također je vrlo lako napraviti. Prikupiti različite oblike laboratorijskih aparata, uključiti sve počevši od pehara to konusna tikvica. Sada miješajte različite tamne boje hrani u zdjelu, dodajte vodu da ga i zaliti this rješenja u svakoj posudu. Kada ste gotovi punjenje sve tikvice, dodajte plutajuće svijeće za njih. Vjeruj mi, ove sjajne i šarene centerpieces sigurno će dodati glamura u Vašeg vjenčanja! Da bi centerpieces više atraktivnih, dodati suhi led, perlama i ukrasnim materijali na njih. Također možete okružuju laboratorij aparata sa šljunkom obojena. Provjerite je li stolnjaci i rasvjeta aranžmani su u skladu s centerpieces. Osvjetljenje ne smije biti svijetle i stolnjaci po mogućnosti bi trebao biti bijeli.
Eiffelov toranj sredinu: Kako dati romantične dodir za Vaše vjenčanje, centerpieces Eiffelov toranj su najbolje ideje. Možete dobiti gotove Eiffelov toranj centerpieces na tržištu, sve što morate učiniti je kupiti par njih i ukrasite ga na način koji želite. Postoji različitih mogućnosti za ukrašavanje these centerpieces, najčešći način je da širenje crvene i ružičaste latice ruže oko nje. Umjesto ruža, možete koristiti bilo koje od Vaših omiljenih cvijet. Također možete koristiti suhog cvijeća, ako želite. Možete dodati trave, boje vode, kristali, pijesak, itd. vaze Eiffelov toranj. Vezanje luk oko Eiffelovog tornja, ili umatanje u elegantnom čipkom u boji, također može dati drugačiji pogled na njega.
Suvenirnica: Ovo je još jedan kreativni središnji ideju. Gosti vole vidjeti slike mladenaca, osobito u vrijeme kada se prvi put susreli itd. Dakle, ideje je da srednja osvijetljena slike parova i njih ubrajaju u centerpieces. Uzmi mnoge transparentnost filmskih kopija te ih zamotajte oko svijećnjak, svezati s ljepilom, a zatim stavite svijeću. Sada možete ukrasiti suvenirnica dodavanjem cvijeće, ili čipke. Isprobajte različite kombinacije poput crno-bijele fotografije, koja ima bijeli cvijet granice, i bijela svijeća. Gosti će zasigurno ljubav ovu jedinstvenu središnji wedding!
Noj perja središtu: Premda može zvučati čudno, nojeva perja for centerpieces su vrlo popularni. U stvari oni su toliko popularna da ćete imati ih kupiti dobro-u-unaprijed! These perja su dostupni u različitim oblicima i dvije boje. Možete ih ipak boju ili ih oblikovati kako želite. These perje su uglavnom raspoređeni u visoke vaze, i ukrašen cvijećem, stijene, itd. Možete čak dodati lebdio svijeće, ali pokušajte ga zadržati jednostavna, tako da se u ljepotu perja ne dobiti skriven.
To su neke od najvažnijih jedinstvene vjenčanje centerpieces za tablice. Dodajte svoju kreativnost ovim centerpieces da se s nešto više lijepo. Također se može odnositi na wedding centerpieces bez cvijeća, za neke više jedinstvene vjenčanje sredinu ideje.

No comments:

Post a Comment