Saturday 20 August 2011

Ogoljeno Vijak Remover

Dva najčešća mjesta ćete tražiti pomoć u uklanjanju malog skinuo vijke su svoj laptop / notebook i zida. Očito proces oštećenih Uzeli vijak maknuti je smetnja, ali to mora biti učinjeno. The zaustavlja u sredini projekta stvarno mogu usporiti cijelu stvar dolje. Ali vi ne moraju dobiti bogged dolje po nadolazeće frustrirajuće iskustvo. Naprotiv, pogledajte ovu prigodu kao izazov, gdje možete prevladati ovaj put. Dobro, svuče vijak maknuti nije da je veliki posao, a to je istina tek nakon što ste uspješno naučili kako to maknuti svuče vijak. Pa, ćemo nastaviti i završiti svuče mali projekt vijak maknuti?
Odstranjenu vijci su omiljene za svaki projekte home poboljšanje. I koji je razlog zašto, uklanjanje im postaje kao gnjavaža. Kao što ne želite dodatno oštećene vijaka položaj i učiniti proces čak i teže, nastaviti sa dolje navedene savjete.
Kako to Maknuti Ogoljeno vijaka iz laptop, ako ste uzimajući vaše prijenosno računalo, osim kako da to popravimo, slijedite ove korake za male svuče vijak maknuti. ; Uzmi debeli band gume, stavite ga između svuče vijak i vaše odvijač. ; Bend gume će funkcionirati kao trenje. Stavite neki pritisak na vijak i polako okreće odvijač. , Nakon što je vijak počne kretati, uzeti gumu od njega. ; Mjesto odvijač preko svuče vijak kako bi se slagala svoj oblik. ; To će ovisiti o tome kako loše obliku vijka. Koji je zašto, to je pametne koristiti mali drill bit. ; Možete jednostavno stavite ga u sredini vijka i pokušati to okrenuti. , Nemojte previše pritiskati dok okrenete vijak ili to prebrzo. Vi ne želite oštetiti prijenosno računalo. , Dok ste odvijanje, prestati jednom u neko vrijeme koristiti kliješta i pokušati ukloniti vijak. ; Budite nježni moguće kroz proces, a jedini put kad primijenite pritisak je u početku. , Kako to Maknuti Ogoljeno Vijak sa zida, Uzmi odvijač veća od veličine svuče vijak. Mjesto odvijač u kutom položaj nad vijak. ; Stavite neki pritisak nad njom i polako okrenite odvijačem. , Ako to ne uspije, koristite velike flathead odvijač. Ideja je da odaberete jedan odvijač which je širi od vijka. ; Morate odgovarati prorez kod vijka s velikim odvijačem. Pokušajte odvrnuti in suprotno način. ; Ako to još uvijek neće mrdnuti, izbušiti malu rupu u glavu svuče vijak. Mjesto manji odvijač unutar ovu rupu i pokušati da biste ga uklonili. , Kad sve drugo ne uspije, možete izbušiti nešto kroz glavu vijka dok se ne is raseljeni iz svojih mjesta. Budite oprezni dok težak ovaj korak; nositi zaštitne rukavice i naočale. , Iako za upotrebu svuče vijak remover alati su uvijek bolje od snaga bušilice, ponekad oni mogu raditi kao. Samo pazite da odvrnuti se u ispravnom smjeru i koristiti vrlo malo momenta. ; Sada znate kako to maknuti svuče vijak. Potreba da uklonite vijke svuče dolazi kao oni svibanj postati istrošeni. At times, to također mogu napraviti cijeli proces sklizak malo (odvijač malo neće stati s glave vijka), sjetite gumene band? Sjeti se, svuče vijak maknuti postupak je samo kao tvrd kao što bi da bude. Potreban vam je malo strpljenja, pravo svuče vijak alat uklanjanje, i ispravan način. Nakon toga, to je sve glatka jedrenje od tamo.

No comments:

Post a Comment