Friday 19 August 2011

Kako Cook Pinto grah

Uglavnom, pinto grah su autohtoni u Meksiko i Sjedinjene Američke Države. Oni su vrlo hranjiv, jer su bogat izvor proteina i dijetalnih vlakana. Pinto grah često kombiniraju s riža ili kukuruzni kruh napraviti zdrav obrok. Možete uživati ​​u ukusnom okus šarac grah, pod uvjetom da se kuha i iskusan ispravno. Ljudi su uglavnom znatiželjan to znati kako to kuhati grah pinto, jer teško da bi grah mekan i natječaj. Skupi neke informacije o pinto graha prehrana činjenice.
Kako kuhati grah Pinto na štednjaku
Pinto grah se uglavnom prodaje u suhim države, jer osigurava duži vijek trajanja. Izazovnom aspekt kuhanja grah pinto je da bi sušeni grah vlažne i nadmetanje. Pravo tehnika kuhati šarac grah je kako slijedi:
Korak # 1; za kuhanje proces pinto grah početi s sortiranje grah. To je učinjeno kako bi se uklonili kamenje, istrunuo graha i drugih neželjenih otpadaka iz graha. Širenje čistu komad tkanine na stol. Ulijte grah na njoj. Start branje gore zdravih zrna iz jednog ruba tkanine i stavite ih u zdjelu.
Korak # 2.; Stavite sve sortirani grah u cjedilo te ih temeljito ispirati nekoliko minuta, pod tekućom vodom u kuhinjski sudoper. Nakon što sve tragove nečistoće čiste se, deformacija sve vode iz zrna, po miješajući ih malo rukom.
Korak # 3; Sada svoje vrijeme za namakanje graha vodom, kako bi ih rehydrate. Namakanje i tisak nekih enzima koji pomaže da se smanji vrijeme potrebno za kuhanje. Postavite Pintos u veliki lonac i dodajte vode tako da voda formira jedan palac sloju iznad grah. Za to se količina vode treba biti dvostruko više nego grah. Ostavite grah da se upiti ispravno za sljedeću 12/08 sata. Držite grah na sobnoj temperaturi, a nema potrebe za hlađenje. Provjerite grah nakon jaz od svaka 4 sata. Ako ustanovite da je razina vode je otišao dolje, a zatim dodati malo više vode na to.
Korak # 4; Odaberite veliki kuhanje lonac za kuhanje pinto graha. To je zato što grah imaju tendenciju da se proširiti puno kada kuhani sa tečnim. Stoga, pan mora dati toliko prostora za proširenje. Ako imate zemljani lonac loncu ili spor kuhalo, možete ga koristiti za kuhanje graha Pinto. Odvoditi izvan vode iz natopljenom Pintos i isperite. Sipati ih u loncu i pokriti Pintos s vodom. Stavite lonac na vrhu peći na srednje ili visoke plamen, i dovesti na čir na njega. Zatim smanjiti plamen i pustiti kuhati grah za 5 do 6 sati. Promiješati grah se sada i onda, tako da se ne lijepi za posudu. Kada je potrebno, dodajte još malo vode na njega.
Korak # 5; začin za grah bi trebalo biti učinjeno pola sata prije uklanjanja iz topline grah. Ako ste dodali začin na početku, a zatim kao dugotrajno kuhanje će odnijeti sve okuse kuhanje. Osim toga, sol ima tendenciju da bi Pintos manje ponude. Obično, svježi luk, beli luk, sol, papar, crvena paprika, koriste se za začin pinto grah. Pirjati neko vrijeme nakon više začina. Kada grah su natječaj, skinite lonac od topline. Sada svježe kuhani grah pinto su spremni jesti.
Možete vidjeti da je kuhanje pinto grah je spor proces i morate uložiti dobru količinu vremena za to. Postoje neki ljudi koji su spremni da znaju kako kuhati pinto grah u ekspres lonac, jer oni žele spasiti nekog vremena. Želio bih ih odvratiti od toga, što je štednjak treba rukovati s ekstra njegu. Inače, to može dovesti do ozbiljnih ozljeda. Štoviše, kako bi dobili pravi okus graha preporučljivo je koristiti spor metoda kuhanja samo. Na kraju, želio bih s vama podijeliti još jednu vrijednu informaciju, kuhani grah pinto teže dobiti razmažen vrlo lako, čak i ako su čuvati u hladnjaku. Dakle, trebali biste ga konzumirati u najkraćem mogućem roku.

No comments:

Post a Comment