Thursday 25 August 2011

Butterfly Bush rezidbe

Leptir grmovi su vrlo srčan biljaka, koji mogu tolerirati hladno i mraza uvjetima, a može čak i oporaviti od teškog obrezivanje. Kao što je već spomenuto, leptir grm orezivanje je potrebno, a ne samo za održavanje rasta i oblik biljke, ali i kako bi zaštitili druge biljke obližnjeg this grm. These grmlje when pruned ispravno, čak mogu rasti više cvjetova. These grmljem imaju lijepe jarke cvijeće, i egzotično mirisnim listovima. Ovaj grm se zove kao leptir grm, jer tijekom sezone proljeće vidjet ćete da privlače leptire raznih boja. Ali, ne samo to, ona također privlači hummingbirds i druge korisne kukce zbog svog slatkog nektara podnijela cvijeće.
Butterfly Bush rezidba Upute
Butterfly Bush rezidbe vremenu; može se orezati leptir grm bilo koje doba godine, međutim, orezivanje leptir grm biljke tijekom hladnijim klime je preporučeno. Treba orezati this Bush kada je u to uspavan pozornici. Jer, ako trim leptir grm tijekom vegetacije, a zatim ste slučajno možda završiti rezanje prekrasne cvjetovi ovog grma.
One također mogu smanjiti this Busha tijekom sezone proljeće. Ako želite orezati this Busha tijekom sezone proljeće, a zatim provjerite da li zadržati visinu od 3 noge na grm. Rezidba u proljeće sezoni će promicati rast novih cvjetova, a jedan možda čak i dobiti da vidite novi rast u roku od nekoliko tjedana rezidbe.
Ukoliko ste kresanje grm tijekom neaktivan fazi, onda možete orezati predsjednika Busha čak i do razine tla. Međutim, to imajući na noge visoko iznad tla preporučuje se za njegu leptir grm. Ali, čak ako ga orezati na prizemlju, ne morate se brinuti jer ti grmovi rastu brže, a vi ćete primijetiti novi rast uskoro s plodna cvjetnice.
Kako to orezati Butterfly Bush, nema tvrdih i brzo pravila kako orezati leptira grm. No, ovdje su savjeta koji će vas voditi u leptir grm za rezanje i rastući grm leptira bolje. Dakle, odabrati odgovarajuće vrijeme s gore navedenim informacija obrezuj leptir grmlja. Prvo uklonite, bilo mrtve ili bolesne grana. Održavati pravilan visine while leptir grm rezidbe.
Za kresanje grma, trebat će vam odgovarajući alat rezidbe, par oštrih alat zaobići rezidbe i par ili oštrim škarama bi trebalo biti dovoljno. Također možete primijeniti razrijediti usta nakon rezanja oboljele grane. Primjenom mala količina usta izrezati na grani, to će štititi drvo od bilo koje infekcije. Dakle, kada ste dobili osloboditi od suhe, mrtve i bolesne matične, održavati visinu od 2-3 metara za zdrav grane. Možete učiniti malčiranja na kontrolu korov, jer ti grmovi su srčan i mogu tolerirati mraz uvjetima. Možete izrezati postrojenja u bilo kojem obliku želite. To je najbolje za održavanje prirodnom obliku grma, umjesto da ga oblikuje u pravokutnog oblika. Međutim, možete ići s pravokutan oblik ako koristite ovu grm kao živica biljke.
Dodatni Butterfly Bush Care Tips, a to je nisko na održavanju postrojenja, i može tolerirati čak i vrlo alkalna tla i uvjetima suše. Jedino važne stvari koje treba zapamtiti dok raste ova biljka je to biljka u odgovarajuće mjesto, i održavati dobar navodnjavanja i orezivanja režim. Butterfly Bush sadnja treba biti učinjeno u dobro tlo kišilo, i site koji prima minimalno 8 sati sunca na dan. Tijekom ranih dana rasta biljke, vodu redovito pogotovo tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Nakon što je Bush uspostavlja, zalijevanje zahtjev drastično pada. Tada možete ga vode jednom ili dva puta mjesečno. Jednom u neko vrijeme također možete dopuniti tlo uz dobru kvalitetu organskih gnojiva.
To su smjernice o leptir grm rezidbe i ostalih briga savjete za ovaj grm. Dakle, slijedite gore navedene upute o leptira grma rezidbe, za održavanje rasta i oblik ovog grma.

No comments:

Post a Comment