Monday 22 August 2011

Hair Styles Pleter

Pletenicu is obrazac / kompleksu strukturu u kojoj se isprepliću Frizura je gotova. Najviše osnovni oblici pletenice su stvorene od 3 vlasi kose. Da biste stvorili složene kosu pletenicama, treba koristiti više broj nitima. Broj pramenove uvijek treba biti neparan broja.
Hair Pleter Stilovi; Postoje različite stilove pletenice koja se može koristiti za styling kose. Pletenice nisu više ograničeni na djevojkama / ženama. Muškarci također su isprobavanja različitih stilova pletenice kose. Neka nam se pogled na neke od popularnih hair pletenice stilova.
Engleski Pletenica, to je jedan od najčešćih oblika kose pletenice. Za ovaj stil, dlaka je podijeljen u 3 smjera, a desno je prešao preko centralnog žal. Sljedeći korak u procesu je križ lijevo cjedilu preko središnjeg. Ovaj uzorak se nastavlja do kraja niti je postignut.
Pletenica Francuski, Francuski pletenica je vrlo slična engleskom stilu. Razlika međutim, da nitima picked za pletenice bi trebao biti onih u središtu glave. One također željeli znati više o francuskom pletenicu glavu i francuski pletenica šiške.
Afrička Hair Pleter stilovima: Zulu čvor je jedan od popularnih afričke pletenice hair style. To je naširoko koristi u Sjedinjenim Američkim Državama. Stilu u ovom pletenice, kosa je podijeljen u obrazac trokuta ili pravougaonika that ravnomjerno nastaju preko glave. Hair prisutni u svakoj od pravokutnog / trokuta u presjeku onda treba veže zajedno u čvor.
Hair Pleter stilova za muškarce: Različite cornrow stilova može se koristiti od strane ljudi. Allen Iverson, jedan od NBA igrača je najpoznatiji za sportske cornrow pletenice. Box pletenica je jedan stil se koristi.
African American Hair Stilovi Pleter: Evo popis nekoliko African American hair pletenice stilova. These crnu kosu pletenice stilova i afroameričke hair pletenice stilova također bi trebao biti od pomoći.
Cornrow stilovi, to je stil u kojem hair pletenice se vrši vrlo blizu tjemena. The cornrows može imati dizajna s ravnim linijama, kao i komplicirano, geometrijski i krivuljnom one. The cornrows izvorno su korištene u stvaranju valovitu kosu teksture. Više o cornrow pletenice stilova možete naći ovdje.
Box Braids; Kutija braids su stvorili uz pomoć 04/03 niti. Postoje parovi nitima i jedan od par mora prijeći preko druge. Okvir pletenice zahtijevaju dva frizera izvršavanje procesa pletenice.
Hair Pleter stilovi za crne žene: Popularni hair pletenice stilova za crne žene opet isto gore spomenuto. Cornrows, Box pletenice, Micro pletenice, nevidljivi pletenice i pletenicom Zig Zag je malo od njih. Cak u cik pletenice, kosa mora biti počešljana u cik-cak pattern. Cornrows su stvorene izvan ovog cik-cak uzorak.
Djeca Hair Stilovi Pleter: cornrows su najbolji hair pletenice stilova za djecu. To su jednostavne za održavanje i jedan ne morate potrošiti mnogo o njima. Za djevojčice 'ponytails, stilova sa ringlets and pigtails su lijepo i jednostavno rukovanje.
Različitih stilova hair pletenice opisan u članku daju nam ideju razne načine na koji izgled kose može se mijenjati. Različite frizure s pletenicama treba izgledati dobro, i biti jednostavan za održavanje.

No comments:

Post a Comment