Saturday 27 August 2011

Kako kako bi vaša kosa rasti brže i više

Naći ćete raste duga kosa nije tako teško za neke žene nego za druge to nije lako na sve. Za one od nas koji su spor rast kose, duga kosa je lijepa kao san. Neke žene čak i korištenje kose ekstenzije ili perike kako bi im kosa izgleda duže. Međutim, svi ovi nisu trajni rješenja. Očigledan pitanje koje se nameće sljedeći je kako bi vaša kosa rasti brže i više onda. Ovo pitanje se raspravlja više razrađeno u sljedećem odjeljku.
Kako bi vaša kosa rasti brže i više, naravno
Normalno, kosa raste oko pola inča u mjesec dana. Mi ne može donijeti nikakve promjene u stopi rasta kose ovisi o nizu čimbenika, uključujući dob, zdravstveno stanje, stanje kože, itd. Dakle, ono što možemo učiniti jest da neke posebne napore kako bi se uklonili sve takve mogućnosti koje se mogu imati nepovoljan utjecaj na proces rasta. Nekoliko jednostavnih savjeta kako bi vaša kosa rasti brže i više su kako slijedi:
Držite kosa čista, redovito čišćenje dlaka s šampon je potrebno. Kada postoje ostaci prljavštine i krhotine zaglavi na masnu kosu korijenje, zatim folikula kose will dobiti začepljen. Samim tim usporava ukupni rast kose. Općenito, jednom tjedno shampooing je dovoljno. Međutim, ako je vaša kosa je izložena puno prljavštine i prašine dnevno, onda morate šampon ga više češće. Također je vrlo važno da saća četka za kosu koji koristite na kosu su čisto.
Slijedite dobar za njegu kose režim; Važnost pravilnog za njegu kose leži u činjenici da sprječava bilo kakve štete za kosu i osigurati stabilan rast. Uvijek koristite šampon koji je formuliran specijalno za kosu tipa. Svaki put kad šampon bi trebao biti praćena dubokim kondicioniranje kose s kose uređaj koji odgovara vaše kose teksture. Koristite toplu vodu da opere kosu. To može izdržati teška oštećenja ako je izložen topline. Stoga, nemojte koristiti vruću vodu ili sušila za kosu na kosu. Češalj kosu samo kad je suho. Izbjegavajte korištenje boje za kosu, izbjeljivanje kemikalija, za styling kose alata na vaše kose. To može uzrokovati veliku štetu na kosi.
Masaža vlasišta; Utrljajte vršcima prstiju u kružnim pokretima na kožu oko 5 minuta svaki dan. Možete to učiniti prije tušem ili tijekom shampooing kose. Dobar skalp masaža stimulira rast kose, naravno. To poboljšava cirkulaciju krvi u vlasište i na taj način više hranjivih tvari se isporučuju na korijen kose. Također uklanja mrtve stanice kože od skalp pore. Na taj način, masaža napraviti kosa raste bržim tempom.
Trim kosu redovito, kad ima puno split završava, onda oni imaju tendenciju hair niti prekinuti vrlo jednostavno. To rezultira zaostajanjem u stopu rasta kose. Redovito podrezivanje od kose pomoći da biste dobili osloboditi od tih oštećenih završava. Stoga možete dobiti zdravu kose koja mogu rasti brzo i dugo. Idealno, trebali ići na šišanje poslije razmak od svaka dva mjeseca.
Poboljšati ukupni zdravlje, jer ovo, morate jesti uravnoteženu prehranu koja se sastoji od dobar iznos od proteina, vitamina i korisne minerale kao i željeza i cinka. Lisnato povrće, grah, jogurt, orasi, grožđice, brokuli, protein soje, mliječnih proizvoda, itd. su vrlo važna hrana za rast kose. Čak i ribu, meso i jaja su također dobre za kosu zdravlje. Uz ove namirnice, uzeti dodatnu dozu vitamina. Multivitamini su od velike pomoći za izradu za bilo kakve prehrambene nedostatke. Oni koji pate od gubitka kose problem može uzeti vitamin supplement E. Preporučljivo je da razgovarate sa svojim liječnikom prvi prije nego što počnete bilo koji od ovih prehrambenih dodataka.
Sada znate kako napraviti kosa raste brže i više i deblje. Kada želite da brže rastu kose, naravno, onda morate djelovati strpljivo. Vi ne treba očekivati ​​instant rezultate. Slijedite upute dane u ovom članku za par mjeseci, tek onda ćete moći primijetiti da je vaša kosa je stvarno narasla više!

No comments:

Post a Comment