Wednesday 17 August 2011

Uklanjanje Hyperpigmentation

Izgleda učiniti stvar i ako imate blemishes na kožu, ona se osjeća malo nespretno kretati u društvenim krugovima. Postoje razne hyperpigmentation uklanjanje načina na koje može pomoći vam dati imati jasnu kože i neke od ovih možete isprobati kod kuće. Oštećenja od sunca je jedan od glavnih razloga za hyperpigmentation je štetnih ultraljubičastih zraka sunca cause neujednačena pigmentacija na određenom području. Acne također oštećuje teksture na koži i ima puno kreme na tržištu koje obećavaju acne hyperpigmentation uklanjanje. Neki home lijekova koji koriste med i limunov mješavine su također na snazi ​​u otklanjanju tih tamnih mrlja. Dok su ove svibanj biti učinkovit postoje neki koji preferiraju estetske mogućnosti za brze rezultate za njihove probleme kože.
Hyperpigmentation Solutions
Post upalne hyperpigmentation (PIH) je problem da su mnogi naići i postoje neke velike kirurške i prirodnih lijekova koji mogu pomoći. Višak proizvodnju melanina, smeđe pigmentom koji daje boju koži je glavni čimbenik kože pigmentacija. Ovo je bezbolna stanje i glavni razlog za njegovo liječenje je estetski. Hyperpigmentation brine o sebi, ali vrijeme potrebno za to će se dogoditi prirodno je previše za neke ljude, koji vole kozmetički rješenje za brzi rezultat. Neke od metoda liječenja koje ste mogli odlučiti za su laserski terapije i mikrodermoabrazija.
Mikrodermoabrazija: Tehnika kristal koji koristi za uklanjanje mrtvih koža i pigmentacija je poznata kao microdermabarsion. There dvije vrste mikrodermoabrazija tehnike, je jedna dijamant mikrodermoabrazija a drugi je kristalno mikrodermoabrazija tehniku. Osnovna princip iza tehnika se koristiti abrazivna površina ukloniti mrtve stanice kože. U dijamant štapić tehniku ​​koja ima dijamant tip se koristi za uklanjanje mrtvih kožu i kristal metoda, aluminij oksid kristali se koriste. Mikrodermoabrazija za acne ožiljaka je vrlo popularna metoda liječenja te je poznato da se vrlo učinkovit za uklanjanje hyperpigmentation.
Lasersko uklanjanje bora i ožiljaka: Jedan od najpopularnijih kozmetičke kirurgije tehnike u tretmanu bora, ožiljaka i hyperpigmentation je laserski resurfacing metodom kožu. Poput većine tretmani kože i ova metoda se oslanja na uklanjanje oštećenog sloja kože izlaganje novi sloj. Laser je također glađe od drugih tretmana i stoga treba manje vrijeme zacjeljivanja, što zauzvrat doprinosi svojoj popularnosti. Laserski tretmani stimuliraju rast kolagena ispod kože i vrlo učinkovit u liječenju hyperpigmentation.
Chemical peels: Postoje mnogi nad counter kemijskih pilinga koji tvrde da liječiti hyperpigmentation, dobi spotova i bore. Cosmetologists također koristiti kemijska peels kao trikloroctene kiseline (TCA) za liječenje dobi spotova. This koncentrirana otopina se koristi za uklanjanje mrlja iz kože i općenito je učinjeno nakon što je savjet od dermatologa. Neki od ostalih pilinga naširoko koristi za brzo hyperpigmentation uklanjanje Glikolna kiseline oguliti i Jessner oguliti.
Početna lijekovi: Aloe Vera se naširoko koristi kao prirodni hyperpigmentation uklanjanje agent i poznato je da dobre rezultate. Hidratantna svojstva Aloe vera se zna da je učinkovit protiv mrlja na koži. Ricinusovo ulje i mlaćenica također su neke od stvari koje bi mogao probati za hyperpigmentation i acne kontrolu. Primjena meda je dobar način da se brine o oštećene kože zbog svojih antimikrobnih svojstava.
Hyperpigmentation uklanjanje tretman kad se obavlja nakon savjetovati s dermatologom mogu biti vrlo siguran postupak uz minimalne nuspojave. Danas postoji kombinacija metode liječenja na raspolaganju na raspolaganju i to je samo pitanje odabira terapija koja vam najbolje odgovara.

No comments:

Post a Comment