Wednesday 31 August 2011

Hard vode sredstvom za uklanjanje mrlja

Tvrda voda može izazvati vrlo neželjene mrlje zbog visokog mineralnog sadržaja. Tvrda voda obično ima ogromne količine kalcijuma i magnezijuma (metalni ioni), zajedno s otopljenih spojeva kao što su sulfati i bikarbonata. Stroj za pranje posuda i posuđa u tvrdoj vodi mogu izazvati uočavanje i skaliranje na plovilima. Upotrebljavate tvrdu vodu za pranje vrata i čaše ostavlja natrag bijeli scaly depozit (vapno skale) time spoiling izgled. Razlog za ovaj depozit je kalcijev karbonat koji ima rijetki vlasništvo precipitirajući u vruću vodu i otapanje u hladnu vodu. Pa kako to maknuti s tvrdom vodom mrlje uzrokovane ovim sol depozit? Evo, neka mi dijele neke savjete o tvrdom vodom i sapunom sredstvom za uklanjanje mrlja uklanjanje šljam kao dobro.
Hard vode sredstvom za uklanjanje mrlja: Domaći čišćenje
Ako koristite tvrdu vodu sredstvom za uklanjanje mrlja od stakla, vrata tuš, plovila i posuđa, dolje navedene savjete mrlja uklanjanje samo može poslužiti Vašim svrhu! ; Pripremite smjesu sode bikarbone (4 žlice), sol (1 žličica) i čisti bijeli ocat (2 litre). , Primijenit će se zalijepiti na mrlju i to ravnomjerno. ; Držite zalijepiti na mrlju oko 15 minuta. , U međuvremenu, uzeti limun i izrezati ga na pola. Utrljati limuna na mrlju do kiselosti od limuna reže kroz depozit. ; Ispirati mrlju sa spužvom natopljenom u otopini vode (1 galon) te Calgon (1 žličica). Your Mrlje trebaju biti pp od GO do sada. , Ovo je najekonomičniji i najjednostavniji način čišćenja vrata staklo tuš i sudoperi i uklanjanje mrlje od njih. Ocat kao višenamjenska tekućina koja služi, je obavezno dio svakog kućanstva. Za svijetle mrlje uzrokovane tvrdom vodom, za čišćenje s octom sam trebao dobiti mrlje. Osim bijelog octa i limunovog soka (koji su lagano kiseli), druge učinkovit i praktičan za čišćenje kuće su oksalne kiseline i fosforne kiseline koja se koristi za hard sredstvom za uklanjanje mrlja. Stručni čišćenje tvrtke koristiti klorovodične kiseline i sumporne kiseline za tvrda voda sredstvom za uklanjanje mrlja.
Hard vode sredstvom za uklanjanje mrlja: Trgovački kiseline za čišćenje
Minerala poput kalcija i magnezija (koji su rasprostranjeni u tvrde vode), ostaviti iza sebe depozita scaly, poznat kao vapno skale. Za uklanjanje vapna skala, jedan od najpopularnijih komercijalnih čistača u uporabi je Lime-A-Way. Ovo je rješenje sastoji se od kiselog sulfamic kiselina (5-8%), polyquaternium - 11 (0-0,5%) i alkohola (1-3%). Lime-A-Way pomaže u uklanjanju tvrdokornih mrlja na staklu tuš vrata uzrokovane sapun šljam, plijesni i plijesni. Još jedan proizvod koji je vrlo mnogo u koristiti za uklanjanje tvrdih voda mrlje is CLR (Common vapna uklanjanje hrđe). Ovo rješenje se sastoji od tetrasodium (2-3%), trietanolamina (2-3%), oleinske kiseline (2-4%), ethoxyethanol (2-4%), i vode (80-82%). CLR je vrlo učinkovit u uklanjanju lipa depozita lijevo preko stalnim korištenje tvrdom vodom.
Hard vode sredstvom za uklanjanje mrlja je važan kućanstvo aktivnost. Bilo da je svoju odjeću, svoje posude, vaš staklena vrata, a sve dobiti zaražen izgledati kada oprana s tvrdom vodom. Drugo, za pranje odjeće s tvrdom vodom smanjuje sjaj svoje haljine i gubi svoje šik izgled. Dakle, bolje je izbjegavati upotrebljavate tvrdu vodu za pranje čišćenje i svrhe. A ako tvrda voda je jedini izvor opskrbe vodom u vašoj regiji, pobrinite se da su čišćenje i sredstvom za uklanjanje mrlja aktivnosti radi redovito s gore navedene proizvode za čišćenje. Osim toga, ovi proizvodi su također na snazi ​​u kuhinju i kupaonicu čišćenje. Sada kada znate načine tvrde vode sredstvom za uklanjanje mrlja iz tuš vrata, naočale, odjeću i omiljene posuđa, čišćenje kuće i teško vode sredstvom za uklanjanje mrlja ne bi smjeli biti gnjavaža za vas!

No comments:

Post a Comment