Friday 19 August 2011

Najbolje koristiti vozila u 10.000 dolara

Što možete dobiti za $ 10000? Većina vas će reći, nisko kraj automobila, odmor paket ili možda dizajner odijelo. Ali, definitivno nije jedan od onih sjajnih super automobila vani, zar ne? Što ako smo vam rekli da ste u krivu, a iznos od 10.000 dolara je dovoljno za kupnju automobila iz vasih snova? Biste li nam vjerovati? Vjerojatno ne! Ali dobra vijest je da je recesija u gospodarstvu zapravo je dočaravao unosan mogućnosti u drugoj ruci tržištu automobila. Potrošači sada imaju izbor da kupi od neke od najboljih rabljenih automobila u 10000. S obzirom na nastavku su neke savjete o pronalaženju najbolje koristiti automobile ispod 10.000 dolara.
Zašto da ide za najbolju Used Cars Pod 10000 dolara
Car je roba that deprecira u vrlo brzo stopi. U trenutku kada se vaš novi automobil iz showroom, na cesti, vi odmah gubite nekoliko stotina dolara. Srećom, performanse auta ne degradirati po istoj stopi. Kao rezultat toga, možete dobiti rabljene automobile na prljavštine povoljnim cijenama. Ranije, život automobil bio je ograničen na 5 godina, no zbog naprednih automobilske inženjering, ovaj život je sada produžen do 8 godina ili više.
Mnogi ljudi stidljiv daleko od kupnje rabljenih vozila, jer smatraju da oni možda morati trošiti puno više servis i održavanje. To je bila istina prije nekoliko godina, kada je 5000 dolara automobil će vas koštati 10.000 $ vrijedan održavanja u samo godinu dana pedalj. Možete imati te kupio novi automobil sa tim novcem. Međutim, kada govorimo o kupnji koriste automobile ispod 10.000, jedna treba znati da 10.000 $ je pristojan iznos, da bi vam donijeti dobar auto u prilično dobrom stanju. Netko bi mogao pomisliti da je ovaj iznos je dovoljno velik za kupnju potpuno novi automobil, dakle, zašto se obratiti za korištena vozila i nepotrebno snositi teret moguće servisiranje i održavanje? Iako, ovo je valjana točka, treba razumjeti da, kad unesete automobila na tržištu novih automobila sa samo 10.000 dolara u džepu, vaše opcije su ograničene. Vi samo mogao priuštiti low end limuzine poput Hyundai Accent ili jedan od Nissan automobila poput Versa ili neki drugi automobil sa svojim ogoljen verzija. S druge strane, kad unesete rabljene automobile na tržištu sa $ 10000, opciju raspon odmah širi. U stvari, možete čak i razmišljati o kupnji neke luksuzne automobile poput BMW ili Audi.
Super automobili ili sportski automobili na vrhu popisa želja je gotovo svaki Amerikanac. Ti automobili su projektirana na takav način da oni ne samo da izgledaju i obavljati različite od drugih automobila, ali njihova sama prisutnost na cesti je dužan da zgrabite sve eyeballs u blizini. Srećom ili nažalost, ti automobili također oboriti na mnogo brže od normalnih automobila. Naravno, vrijednost plummets na mnogo višoj stopi od običnih automobila. Kao rezultat, vaše šanse za pronaći dobar Super Car u drugoj ruci povećati tržište mnogostruke. Vi očito neće moći kupiti Porsche ili Ferrari sa svojim strogim proračuna, ali sigurno možete naći neke dobre sportske automobile iz Toyote i Chevrolet.
Gdje pronaći najbolji Used Cars Pod 10.000 dolara
Druga ruka tržište automobila u Americi sve je u porastu i da je recesija zapravo je donio heydays na ovo tržište. Kao rezultat toga, potrošači su pobrkan za izbor kad je riječ o kupnji rabljenih automobila. No, morate izvršiti fer iznos oprez pri kupnji rabljenih automobila. Oglasi u auto časopisima je najbolji način da paziti na rabljene automobile. Ti oglasi obično dolaze s modelom, čine, godinu i slika u automobilu. Možete izravno kontaktirati vlasnika i provjeriti sami stanje automobila, ako vlasnik ostaje u blizini. Uzmite pouzdani mehaničar sa vama koji mogu procijeniti stanje automobila za vas, za malu naknadu. Također, provjerite da li su dokumenti jasno ili ne. To je najviše siguran metak način kupnje rabljeni auto i da je brijanje off agent's provizije.
Iz druge ruke auto dilera i nude dobar izbor za kupovinu rabljenih vozila. Ipak, ovi trgovci su zloglasne po svojim ugled prisiljavajući vas da kupite automobil koji bi radije ne. Ako vam ostati čvrsto na vašu odluku, zapravo možete dobiti neke od najboljih Rasprodaje u drugoj ruci na tržištu automobila. Honda, Nissan, Chevrolet, Audi, Toyota, Ford, BMW automobila svi imaju dobar ugled u second hand tržištu automobila.
Neke najbolje rabljenih automobila ispod 10.000 $ mogu vam dati izvedbe koja je usporediva s novih automobila. Međutim, sve ovisi koliko stručno birate rabljeni automobil.

No comments:

Post a Comment