Tuesday 23 August 2011

Cool Mist Humidifier

Ovlaživač je kućanski aparat instaliran za terapijski pristup, nego samo povećati razinu udobnosti u sobi. Optimalna uporaba humidifier postiže tijekom hladnih sezone, kada soba uvjet suho a vlažnosti razina niska. Tijekom takve situacije, normalno disanje postaje izazov za ljude koji imaju akutne ili kronične respiratornih problema pratiti. U cilju lakšeg disanja, liječnik obično propisuje korištenje cool ovlaživač zraka magla u sobi. U cilju žeti prednostima humidifier, možete razmislite o instaliranju isti u vašoj spavaćoj sobi za nevolje-besplatno spavanje.
Tople Vs Cool ovlaživač zraka magla
Odlučivanje najbolji ovlaživač jedinici ili home air filter ovisi o značajkama pojedinih modela. Dok prolazi kroz specifičnosti, doći ćete znati koji humidifier zadovoljava vaše osobne zahtjevima. Općenito govoreći, cool ovlaživač zraka magla pruža instant olakšanje disanja kod pacijenata s astme, bronhitisa i alergija problema. Dolazeći do točke, u slučaju toplog vs cool ovlaživač zraka magla, bivši strojeva uključuje kipuće vode i ispuštanje toplih magla pare u sobu. Sa druge strane, fitiljem koristi se u hladnom i ovlaživač zraka magla iako koje voda donosi i protjerani u obliku pare cool.
A topli ovlaživač zraka magla je manje bučno u odnosu na cool magla jedinice. Međutim, postoji rizik spaljivanja kada uzimajući vrlo blizu jedinicu. U obje vrste ovlaživač zraka, redovno čišćenje je neophodno smanjiti uzgoj bakterija i mikroorganizama u vodi. Kako je cool ovlaživač zraka magla se ne zahtijeva kipuće vode, to je više energije učinkovita od topla magla tipa. Jednostavan način da odlučite koji ovlaživač tip vam najbolje odgovara, sjedi u sauni sobi. Ako imate jednostavnost u disanju, topla magla ovlaživač je odličan izbor. Naprotiv, ako osjećate gušenja u parna učitan sobu, razmislite kupovine cool magla humidifier.
Cool Mist Humidifier osvrti
Slično bilo drugim kućanskih aparata, nekoliko aspekata su uzeti u obzir dok kupujete cool magla humidifier. Spomenuti nekoliko, morate razmotriti veličinu, kompaktnost, buka generacije, dizajn i trošak modela. Dakle, najbolji cool ovlaživač zraka magla se odabire na temelju pristupa za koju kupuju. Prema veličine proizvoda, napredne značajke i popularnosti marke, cijena cool ovlaživač zraka magla se može negdje između USD 40 USD 150. Navedene u nastavku su neke od najboljih cool ovlaživač zraka magla marke s obzirom na kupca ocjena:
Kenmore 15.408: Prema cijelu kuću recenzije ovlaživač, ovaj cool magla jedinica vrlo je cijenjen za pružanje cool pare na veće područje, oko 1700 kvadratnih metara. Cijenom oko USD 110, ima sustav dvostrukog napuniti tank, što je prikladan za kuće napuniti vodom. Glavni nedostatak s ovog modela je zamjenu fitilj filtera u redovitim razmacima, nakon svake 2-3 mjeseci.
Honeywell HCM-300T: Još jedan najuspješnije cool ovlaživač zraka magla brand je Honeywell HCM-300T. Košta oko 74-80 USD, to koristi ultraljubičaste tehnologija i pruža čiste pare besplatno, nečistoća. Obuhvaća površinu od oko 1050 četvornih metara. Morat ćete zamijeniti filtar sustava u skladu s uputama iz proizvođača letak.
Air-O-Swiss 7135 Ultrazvučna: To je krajnji izbor za ljude koji žele napredne funkcije. Iako je malo skupo (oko SD 150) u odnosu na druge marke, ona nudi dual mehanizam. Stoga, možete ga koristiti kao toplo ovlaživač zraka magla ili hladan ovlaživač zraka magla na temelju vaše osobne preferencije. Netočni čitanja je o pitanju sa ovom najbolje ovlaživač brand.
Kao što vidite, ima nekoliko brandova cool magle Ovlaživači, od kojih možete odabrati jedan od vlastitom izboru. Ako je to sve, vi ste zbunjeni s odabirom jedne od vrsta ovlaživača, tražiti savjet od kvalificiranog liječnika. On ili ona će preporučiti odgovarajuće ovlaživač jedinica koja je koristan za vaš trenutni zdravstvenog stanja. Naravno, kupujete najbolje ovlaživač je do Vašim zahtjevima i proračun granica.

No comments:

Post a Comment