Sunday 21 August 2011

Cvjetnice grmova for ned

Imajte na umu da djeca, vjenčanjima, i cvijet vrtovi odražavaju vrstu njege oni dobiti. H. Jackson Brown ~ Jr.
Što znači vaš vrt izgledati? Je li cvatnje with cvjetovi, ili je to venuća s korovom? Da li vaš vrt dobiti puni suncu veći dio dana, ali još uvijek ne imati taj šarm koji bi trebao? Ukoliko ste potpuno zbunjeni o tome što trebate učiniti kako bi dati svoj vrt face lift, cvjetnice grmova for sunce je vaše rješenje. Da, ovaj članak će vam reći o neke lijepe cvjetnice grmova i grmlja koje možete koristiti za smreka up your vrt.
Što su cvjetnice grmova?; Grmlje su biljke koje su lako prepoznatljiv zbog svoje kratke stasa. Biljke koje rastu do maksimalne visine od 6-7 metara, u prosjeku su pozvani grmova. Oni su jači od grmlje, ali kraće od stabla. Grmlja, one koje nose cvijeće se nazivaju cvjetnice grmova. Cvatnja grmova mogu biti različite tipova. Mogu biti zimzelene cvjetnice grmova ili listopadne cvjetnice grmova. To mogu biti visoki cvjetnice grmova ili patuljak cvjetnice grmova. Mogli su je potrebno hladne klime ili punom suncu ili djelomično hladu. Članak u ovoj, od vas će biti čitanje više o cvjetnice grmova for Ned
Cvatnja Grmlje za Sunca; Postoje toliko različitih grmova za punom suncu. Budući nastavku su neke od najboljih cvjetnice grmova for ned Pročitajte o njima i možete uzmite pokupiti o kojima se treba krasi vaš vrt.
Azalea, a azaleja, dolazi iz rododendron obitelj treba punom suncu da raste. Valja prekrasno cvijeće u proljeće. The azaleja dolazi se u različitim bojama koje možete izabrati iz. Na primjer, Palestrina će vam dati bijelo cvijeće, a Cornell Pink, koja je jedan od patuljastih cvjetnice grmova for sunca, će snositi briljantne ružičasto cvijeće. Druge boje cvijeća koje ove cvjetnice grmova for sunce je narančasti-žuto-crvena.
Butterfly Bush, a leptir grm ili Buddleia Davidii, simpatično je biljka koja ima ružičaste, bijele, crvene ili ljubičasto cvijeće. Raste najbolje u punom suncu i jedan je od dobrih cvjetnice grmova for sunca u zonu 5. Može rasti u različitim tipovima tla i vlage razine. To je brzo raste grm, a neke sorte mogu dosegnuti visinu od 4-5 metara. Cvjetovi imaju divan stožastog oblika i imaju tendenciju privući leptire i zuji ptica. Rezidba se slaže s ove biljke.
Bottlebrush Buckeye; grmlja bottlebrush Buckeye je prekrasna biljka koja se koristi dosta u vrtu i cvjetnih vrtova. To izgleda najbolje kad posađene u rasutom stanju kao graniči biljka. Tijekom ljeta, ona dobiva prilično bijeli cvjetovi. Lišće se okreće žute na svjetlo narančaste do jeseni. To je prilično srčan Postrojenja i može odoljeti bolesti u velikoj mjeri. To ga čini omiljenim među vrtu entuzijasta.
Jorgovan, ljiljane su hit sa svim vrtu manijake. Oni izgledati velika kao granice grm ili čak kao jednu grm. Oni nose prilično mirisne cvjetove u bojama kao crvena, roza, plave, bijele i sl. To je jednogodišnja biljka i raste dobro na jakom sunčevom svjetlu. Njegovi zahtjevi su plodno tlo i dobro drenirano tlo. Malčiranja i rezidba može biti izveden kako bi naglasio ljepotu ove lijepe grmova.
Hibiscus, hibiskus obitelj ima više od 200 članova. Ove grmova su crvena, ružičasta, ljubičasta, bijela i žuta cvijeće. Oni radije tlo humusom i puna sunca tijekom dana. Iako je cvijeće ne stvarno imati miris, dodali su osjećaj grandioznosti na vrt sa svojim svijetlim cvjetovima protiv tamno zeleno lišće koje oni imaju.
Gardenia, Gardenia je jedan od najljepših evergreena cvjetnice grmova for ned To je davan cvijeće koje izgledaju poput bisera na tamno zelenom pokrivač. Grmlja gardenija cvijet treba razine tla pH 5,0-6,0 i zahtijeva navodnjavanja od vremena do vremena. Ali trud je definitivno isplati, jer kada vidite raskošnih cvjetova, nećete ni sjetiti koliko puta ste morali dodati gnojiva ili vode ga.
To su neki primjeri cvjetnice grmova for sunce koje možete izabrati iz oživjeti vaš vrt ako je odumiranje. Sve što trebate učiniti je biljka njima. Majka Priroda će se pobrinuti za ostalo.

No comments:

Post a Comment